Šta je novo?

Raiffeisen bank

Iskrslo mi da moram da kupim karte za olimpijadu koje ce stajati oko 3000€. Koliko ce me kostati konverzija ako budem placao dinarskom karticom?

Koristio sam intezu ranije i secam se da je bio jako dobar kurs te da se nije puno razlikovalo od placanja internetom karticom. Medjutim sad mi treba info za RF a nemam opciju da cekam 2 nedelje da mi bude izdata kartica za evre.

E da i ne mislim na rezervisana sredstva sa time sam upoznat
Pa zar nemaš applikaciju ? Imakursnu listu za svakidan
1718346972438.png

Zar ne mozes traziti da ti vezu karticu koju imas za devizni?

Pa zar nemaš applikaciju ? Imakursnu listu za svakidan
Pogledajte prilog 446205
Hteo sam da uprostim medjutim da objasnim malo bolje. Postoji limit od 30 karata po nalogu koje sam kupio svojom karticom, ostatak bih uzeo zeninom sa njenog naloga. Da ne bih rizikovao da se poklopi broj kartice na 2 razlicita naloga i otkazu mi karte kupio bih sa njenom karticom. Ona je u RF i ima samo visa debit gold u dinarima. Zena mi je iz Tunisa pa je nije zanimalo nista od dodatnih opcija poput aplikacije i el bankarstva.

E sad sta bi ona trebala da uradi? Sad mi kaze da su joj rekli da mora da otvori evro racun koji ce konvertovati sa dinarske. U vezi tabele koju si okacio @CountMike verujem da se placanje vrsi po srednjem kursu ili gresim?

@m1tsu prodajnog, plus 1% provizija za potrošnju u inostranstvu.

Jel postoji dnevni limit za uplatu evra na bankomatu na devizni iRačun?

I mene zanimalo pa evo
1000004868.png
1000004867.png

Уплатом на шалтеру банке правном лицу на текући рачун РФ-а постоји ли провизија и колика је?

Minimalno 80 dinara, odnosno 1%. Skoro sve banke naplaćuju uplatu na šalteru ka pravnim licima, odnosno pre 10 godina su prestali ugovori između Infostana i banaka. Jedino što kod pojedinih sporazum važi za trajne naloge, odnosno uslugu Račun na klik u Yettel ex Mobi banci.

Kada Raiff banka pošalje opomenu na kućnu adresu da se upati novac u roku od 3 dana, šta se dešava ako uplate ne bude?

Posle kolko vremena treba da legne onih 3000 sto daju prilikom otvaranja racuna?

Ima li kakav trik da se poboljska devizni kurs u menjacnici preko mobilne aplikacije?

koliko ti je? meni 120. To je za iracun. Trik je da odes u skuplji paket,nema druge.Mislim da ne mozes ni na kolicinu,bez odlaska u banku.

Nisam na iracunu vec onaj Paket racun, srednji.
Isto, kurs 120.05 za eur

Racun Moze? To jedino da ti ona plavusa da bolji kurs 😁

Na 1000e je meni 118, 350+40 racun.

Ja dobijam tipa 115.45, ne znam ni koji imam paket. :D

Ako mnogo mjenjate u otp banci postoji mogucnost da vam namjeste da kupujete/prodajete po srednjem kursu ali mjesecno do 2000 ili 2500€. Uslov je bio mjesecni priliv preko 150k

Moja zena je u OTP i njoj je stalno srednji kurs,na bilo koji iznos.

Mislim da je kolega mislio na zamenu do ukupno tolike mesečne cifre 😃

Ona je očigledno na prestiž paketu i dala im je potvrdu da su tokom tri meseca primanja iznad 150 hiljada 😃 U toj varijanti je uvek srednji kurs bilo da kupuje ili prodaje 1 ili nekoliko stotina evra 😃

Kriva je😉.

Ja koliko znam i uz prestiz paket ne moze po srednjem kursu preko 2500 eur, mozes da trazis bolji kurs i dobices na vece iznose uglavnom ali neces dobiti srednji kurs.

Pozdrav forumaši, čitao sam par poslednjih stranica vezano za premium bankarstvo i nisam siguran da sam razumeo koje su tačno prednosti premium u odnosu na može sve paket.
Jedina realna prednost mi se čini da je lični bankar, ali koliko on zaista može da pomogne, da li se sve završava preko ličnog bankara ili ipak mora da se ide u banku.
Da li neko ko koristi premium bankarstvo da napiše realne prednosti? Da li je kurs bolji, da imamo neke dodatne mogućnosti preko aplikacije itd?

Imam otvoren devizni iRačun i vidim u ebankingu da je dostupna EUR partija i treba mi da dodam USD. Može li to kroz ebanking ili moram do poslovnice? Ne pronalazim nigde opciju da otvorim dodatne partije za druge valute a na sajtu banke piše da je račun multivalutni

Kroz menjačnicu aktiviraš druge valute, razmeni dinare u $1 i aktiviraće se USD partija

Iskreno se nadam da može i u poslovnici kad budem uplaćivao fizički dolare jer nema šanse da ih menjam u ebankingu po ovako nepovoljnom kursu...

Nazad
Vrh Dno