Treba ako imaš Xiaomi, pošto terminal neće da prihvati karticu ako RaiPay nije otključan (a otključavanje ne može bez interneta). Možda kod drugih proizvođača i romova funkcioniše drugačije.za raipay vise ne treba internet ?
imao sam ranije sad imam Iron Man Vivo ^^Treba ako imaš Xiaomi, pošto terminal neće da prihvati karticu ako RaiPay nije otključan (a otključavanje ne može bez interneta). Možda kod drugih proizvođača i romova funkcioniše drugačije.
Pročitao sam još jednom obaveštenje koga su ti poslali i može da se tumači još da se potencijalno zadržavaju uslovi, ali uz annex ugovora na novi Premium paket, koji je aktuelan tipa dve godine. Možda je bolje da ti to lični bankar razjasni da li u tom slučaju kreću sa naplatom ili ostaje sve isto. Mada mi nije jasno s druge strane zašto sada cimanje, jer ranije je bilo da pozovu klijenta i pitaju hoće li da pređe na Premium ili ga automatski prebace bez pitanja.Ali ja zadovoljavam zvanicne kriterijume za premium bankarstvo, tako da mi nema smisla da meni ukidaju a drugima ne, ili da novim klijentima daju pod tim uslovima.
Ne pada mi nista na pamet osim sto je cena mog paketa niska.
Tako je. Mora im dostaviti platne liste kao dokaz porekla novca.Prema trenutno važećim propisima (Zakon o deviznom poslovanju) domaće fizičko lice sa statusom rezidenta ne sme da ima otvorene račune u inostranstvu. Ukoliko je isto ime i prezime, kao i adresa, za pošiljaoca i primaoca devizne doznake, automatski se traži osnov tj sredstva nisu na raspolaganju do dostavljanja dokaza kojim se opravdava postojanje računa u inostranstvu.
Mislim da je to kod tebe slučaj.
Ako grešim, ispravite me.....
Bio si u pravu, u pitanju je prebacivanje ljudi sa praistorijskih paketa na premium paket (ukoliko isti zadovoljavaju premium kriterijume). Cilj je da se eliminisu ti stari paketi i da stimulusu korisnike tih paketa da predju na premium paket (bez placanja naknade za premium paket). Moguce je ostati na tim starim paketima ali se tada gubi premium status.Pročitao sam još jednom obaveštenje koga su ti poslali i može da se tumači još da se potencijalno zadržavaju uslovi, ali uz annex ugovora na novi Premium paket, koji je aktuelan tipa dve godine. Možda je bolje da ti to lični bankar razjasni da li u tom slučaju kreću sa naplatom ili ostaje sve isto. Mada mi nije jasno s druge strane zašto sada cimanje, jer ranije je bilo da pozovu klijenta i pitaju hoće li da pređe na Premium ili ga automatski prebace bez pitanja.
i ja se nadam da neće biti drugih promena. Možda im taj postupak predstavlja samo rasterećenje dela sistema radi reorganizacije.Nadam se samo da ovo nije uvod u neku buducu odluku banke gde ukidaju besplatan premium paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari