Šta je novo?

Raiffeisen bank

Najverovatnije se ne vide ni na Raiffeisen online. Sačekaj do sutra pa ako se ne budu pojavile kartice, onda ih kontaktiraj.

iOS je u pitanju :)
EDIT: Nisam video da pričaš o mobilnom bankingu, mislio sam na raipay.
Meni je nešto pravilo slične probleme pa sam vratio na pin kod, davno je to bilo pa nisam siguran da je touch-a. Ali nisam imao nikad problem da izblokira da moram da ih zovem.

Poslednja izmena:
Ako nista bar se brzo moze resiti kad blokiraju app. Doduse ceka se na call centru jedno 5 minuta da dodjes na red, ali operateri rade ekspresno, dovoljno je bilo 15 sekundi da im kazem sta se desilo i instant su odblokirali aplikaciju.

Sad mi nisu dozvolili da prebacim sredstva sa virtuon racuna i spustim ga na 5 e .Izadje notifikacija da mora da ostane 20e .
Probao 2 puta . Kupio sam nesto kod Alibabe pre toga ,mozda ima veze sa rezervacijom sredstava ...

Poslednja izmena:
"
Obaveštavamo Vas da je u toku zlonamerna aktivnost slanja i-mejl poruka kojima se građani pozivaju, prividno u ime Raiffeisen banke, da ponovo aktiviraju svoju Moja mBanka aplikaciju, uz konstataciju da je “potrebna potvrda vašeg broja mobilnog telefona”.

Prevarna poruka sadrži link na kojem je navodno potrebno uneti svoje podatke za pristup aplikaciji.

Molimo Vas da obratite pažnju ukoliko dobijete poruku sa ovakvim sadržajem, jer ona nije potekla od Raiffeisen banke niti je deo aktivnosti koje banka preduzima prema svojim klijentima.

"
Mail upozorenje

Pozzz,

Jel uz iRačun funkcioniše raiPay? U app moja banka piše da nema kartice
U medjuvremenu su iz banke regulisali kartice i sada se vide.

Ali pise da "Usluga nije dostupna za izabrani proizvod."
Hocu da aktiviram RaiPay i nikako da proradi. iRačun online otvoren.

Jel se desavalo ovo nekome?

Jel si pokušao da ih aktiviraš u podešavanjima, tu odmah pored ovog detalji.

Pozdrav. Razmišljam da otvorim iRacun pa me samo zanima da li je ovo u pitanju samo dinarski račun ili postoji i neka EUR partija za devizne poslove?

Hvala!

Meni nije, ali svakao mi nisu poslali tu ponudu tako da neću da se žalim. Isto sam na starom iRačunu :D

Jel provalio neko po kom principu šalju te ponude? Da nije subscriber na newsletter? Meni nisu poslali ni poslednji put, ni onaj pre njega.

Jel provalio neko po kom principu šalju te ponude? Da nije subscriber na newsletter? Meni nisu poslali ni poslednji put, ni onaj pre njega.
Uglavnom na Viber ili mejl. Stizalo mi je na oba.

Da, ali sta je uzrokovalo da vam salju, moguce da su vas pitali da li mogu da koriste broj u svrhu promocija ili sta vec, ali ja se ne secam da me je iko pitao za to kad sam otvarao racun.

kucao se broj telefona u online formi prilikom apliciranja za iracun ... dobio sam i ja danas najavljenih 1000 rsd

Imam par pitanja u vezi RF banke.
Vidim da nude za 0 din otvaranje dinarskog racuna pa me interesuje da li to znaci da je mesecno odrzavanje 0 din?
Drugo pitanje da li se naplacuje provizija prilikom placanja racuna?
I da li se pare mogu dici sa bilo kog bankomata bez provizije ili samo na RF bankomatima?
Zadnje pitanje da li mogu da povlacim sa PayPala novac?

Hvala

1. Ne
2. Ne
3. Samo na RF bankomatima
4. Da,ali ti treba da uzmew Visu Virtuon karticu

Izvini, u pravu je @dedamrsoje za prvo pitanje.
Brzopotezno odgovaram i ne mislim šta pišem.
4. I ja mislim da može ali kurs je oko 114

Meni je kurs za povlačenje sa PayPala na Visu Debit sa iRačuna bio 114.6 din po evru. PayPal prebaci dolare, zatim ide konverzija u evre pa u dinare.

• Like
Reagovanja: uji
pozz svima. Otvoren Iracun pre nedulju dana online sve ok e sad
1.da li su ove kartice samo online ili stize plastika na kucnu adresu?
2.probao sam da povezem sa PayPal odbiva karticu?? predpostavljam da treba da ima 200-300 din na racunu
3.kako se uplacuje novac na ovaj racun?

Imaš sve u temi, ali aj' na brzinu.

1. Sada su samo online za nove korisnike, nema plastike
2. Može da se poveže, moraš da imaš neke pare zbog verifikacije
3. Najlakše na multivalutnim bankomatima (ima na sajtu mapa gde se nalaze) unošenjem broja računa; teža opcija je da ideš na šalter.

Imaš sve u temi, ali aj' na brzinu.

1. Sada su samo online za nove korisnike, nema plastike
2. Može da se poveže, moraš da imaš neke pare zbog verifikacije
3. Najlakše na multivalutnim bankomatima (ima na sajtu mapa gde se nalaze) unošenjem broja računa; teža opcija je da ideš na šalter.
moze li u posti?

@markokg25 može, uz proviziju (od 50 dinara pa naviše).
Opcija „Uplate nalogom za uplatu" ⬆️

Vrh Dno