dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Kurs ?
Moguće da ne radi na domaćim sajtovima gde treba ona dodatna verifikacija, gde ti stiže kod na telefon. Meni je tako bilo na UniCredit VISA kartici, morao sam do banke lično da mi osposobe taj kao, šta li je već ne bih da se frljam sa izrazima, razumeš šta je u pitanju.Visa digitalna kartica. Znači radi normalno na PayPal-u, a na domaćim sajtovima ne radi, samo na kraju izbaci da je transakcija odbijena i da kontaktiram banku. Iz banke vide odbijene transakcije i još uvek ne znaju o čemu se tačno radi, čekam od ponedeljka da reše problem.
Je l' ovo znači da ljudi koji nemaju bankomat sa NFCom u blizini ne mogu da aktiviraju digitalnu Visa karticu?Kako digitalne kartice nemaju čip, ispada da se uključuju u sistem tek nakon prvog podizanja gotovine sa bankomata kroz RaiPay/Apple Pay, pošto isti pokazuje broj fizičke, a ne digitalne kartice.
Bukvalno odmah možeš da plaćaš na POS terminalu. Supruga pola sata nakon otvaranja iRačuna i aktivacije digitalnih kartica plaćala u Lidlu.Stoga, šta se dešava prilikom NFC očitavanja na bankomatu odn. da li uopšte funkcionišu beskontaktna plaćanja na POS terminalu?
Novi iRačun nema fizičke kartice tako da nema šta da čekaš, jedino pinove ali oni su samo za bankomat.Активирао сам апликацију и картице, пребацио сам неке паре са старог рачуна и сад чекам да стигну па да пробам како ради RaiPay.
150 dinara po kartici, ali tek sutradan skidaju sa računa i knjiže promenu.Koliko naplaćuju promjenu pina kartice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari