Šta je novo?

Raiffeisen bank

Do sad mi nije stizala notifikacija preko aplikacije kada imam uplatu na računu. Verovatno je ovo od zadnjeg update-a.

Sent from my landline using Tapatalk

Ljudi, imam pitanje oko poslovnog racuna kada mi je firma zamrznuta.

Imam poslovni racun i rajfajzenu i zamrzao sam firmu pocetkom marta, njisu mi dali opciju da zamrznem racun kod njih i uredno mi skidaju mesecnu proviziju za odrzavanje.

Koje su mi opcije kod njih u ovom trenutku, i koja je procedura?

Moras licno da odes u banku da podneses zahtev za privremenu obustavu naplate odrzavanja. Potreban ti je i pecat. Kako mi rekose naplata odrzavanja moze samo privremeno da se prekine, na 6 meseci. Posto sam ja imao paket da bih mogao da koristim i mobile app, skinuli su mi 1000 din sa racuna da bi mi prvo ugasili paket, i nakon toga mi je prekinuta naplata odrzavanja.

To mi uopste nisu dali kao opciju, veoma zanimljivo, u svakom slucaju napokon sam ih dobio i pronasli su moj zahtev od pre mesec dana i ugasili kartice, ostalo je jos da odem do njih i ugasim racun

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Racun ce ti automatski biti ugasen kada u APR-u donesu resenje o gasenju firme. Tako je makar meni bilo, odjedno su mi sve pare nestale sa racuna :D

Pa nisu nestale, samo na racunu nije prikazano da su tu. Morao sam ici do banke da napisem gde zelim da budu prebacene ili da li zelim da ih dobijem u kesu.

Ne radi e-banking i m-banking.

Jel vam radi ocitavanje racuna za struju? Meni izlazi greska da QR kod nije validan za placanja

Izgleda da Raiffeisen trenutno ima problem sa e bankingom. Novac koji je poslat iz inostranstva je stigao ali se ne prikazuje na balansu. Ima li jos neko ovaj problem?

Možda, ako je uplaćen u kešu, da je u karantin [emoji16]
Pustio sam danas desetak naloga (računi), nije bilo nikakvih problema.

Ne znam da li je isto za novac koji stize iz inostranstva i uplate u okviru zemlje, al nebitno, resili su svakako jer vidim da je stigao

Nisam mislio na novac, već samo na rad e bankinga

Danas raspad ceo dan i m i e banking.

ef92f54d7b096355b3eb1e76f9ba1077.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

To je zbog 100e verovatno.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

E nek si ti okačio link sa informera...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Upravo mi je leglo 100EUR i kao sto vec verovatno znate, ne stize nikakva poruka jer se to u RF fino dodatno placa bez obzira sto vec placate odrzavanje racuna

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Meni je stigla poruka regularno, kao što stiže i za svaki priliv [emoji56]

Meni nije stigo sms a od kad su izmislili naplatu sms?

To sam i ja primetio, uvek zaboravim da pogledam. Stiže poruka za priliv od zarade, ali ni za šta drugo, al vidim sad u ugovoru da imam tzv. osnovni paket SMS obaveštenja. Kapiram da postoji onda neki koji se dodatno doplaćuje

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Od skoro i aplikacija radi push notifikacije, pretpostavljam da će SMS polako da izbacuju iz igre.
Pozdrav

Do sada ni push notifikacije nisu stizale za te druge prilive, al ajde, ostaje da se nadamo

Povlacim rec, stigla je poruka za priliv jednokratne pomoci pre nekoliko minuta. S tim sto stoji da, kao sto je rekao decko iznad, za vecinu TR-a stize poruka samo povodom priliva zarade

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Meni je stigla poruka iako nemam racun u Raiffeisen, otvorio sam namenski samo za to

SMS se doplacuje 50rsd mesecno za sve vrste promena na racunu. Jeste da deluje pohlepno u danasnje vreme ali ujedno je i meni licno najbolji nacin za pracenje troskova i medjustanja na racunu.

Do sada ni push notifikacije nisu stizale za te druge prilive, al ajde, ostaje da se nadamo

Jesi li u aplikaciji uključio notifikacije za dolazne transakcije? Mislim da kod mene nisu bile uključene po defaultu.
Pozdrav

Akcenat u tom postu je bio na druge prilive. Za zaradu stiže i notifikacija i sms. Jest da ih notifikacija za non-zarada prilive ne košta, al ajde, na šta se sve danas uzimaju pare, tih dodatnih 50rsd mesečno je još i okej

Osnovni paket SMS obaveštenja koja se šalju automatski po osnovu događaja (Pasivni SMS): uplata zarade/penzije, priliv iz inostranstva, transakcije po karticama, ulazak u nedozvoljeni minus bez naknade a dodatni paket je 50 rsd mesecno.

Vrh Dno