Šta je novo?

Raiffeisen bank

Ja ih jutros dobio iz prve... doduse posle 5 dana :) konacno i meni sad radi mbanking

Gde je ta opcija u plaćanju preko app? Ili je možda bilo neko ažuriranje aplikacije mada kod mene nema?!

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Ima i kod mene, kao stavka dole u aplikaciji pre logovanja i u meniju plaćanja kada se uloguješ.
Nije se ažurirala aplikacija.

Sad videh [emoji3] Hvala!

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Na ios-u je doslo do azuriranja
56473bdadd649342cda77ca8be7076df.jpg

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

To se juce pojavilo,da li naplacuju ips skeniraj i ips pokazi posto klasicno ips placanje naplacuju?

Malo pre sam platio račun za Informatiku, provizija 30,00 rsd.

Onda je stvarno jezivo ako je tako, pitao sam ih na onlajn cetu, doduse dobio sam odgovor posle 10 minuta provere. Meni znaci QR placanje samo i iskljucivo zbog instant popunjavanja uplatnice za Infostan i struju, ne zanima me toliko da li ce uplata proci odmah ili za sat vremena

Poslednja izmena:
Nista cudno od njih sto daju svi razliciti info a da su drcni jesu.
Zato klasicno placanje sa popunjavanjem ono je bar besplatno.

Sada mi je potvrdjeno da na IPS placanja racuna QR kodom ide provizija od 30 dinara[emoji23][emoji23]Adjustments.jpg

Au, pa to je bas lose. Koja svrha onda ako ce da deru na provizijama...

Jedino ako za odredjene pakete vazi to, kao sto su i do sada naplacivali provizije.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Naknada za izvršavanje naloga za prenos u IPS NBS sistemu:
za naloge koji se dostavljaju u IPS NBS sistem naplaćuje se od učesnika koji dostavlja nalog – 4 dinara po nalogu;
za naloge po osnovu zahteva za plaćanje na prodajnom mestu za iznos do 600 dinara naplaćuje se od učesnika – primaoca naloga za prenos – 1 dinar po nalogu;
za naloge po osnovu zahteva za plaćanje na prodajnom mestu za iznos preko 600 dinara, naplaćuje se od učesnika – primaoca naloga za prenos – 2 dinara po nalogu.

Znaci ovde je banka preprodavac usluge.

Pitanje u vezi premium paketa.

Rekao mi je operater da kao premium korisnik imam pravo na bolji kurs prilikom plaćanja. Međutim kada kupujem eur preko eBank kurs je isti kao i da nisam premium. U čemu je fora i kako se ostvaruje taj bolji kurs?

Kad saznaš javi i meni.

Kurs zavisi od iznosa, razlika može da ide preko dinar. Problem je samo što je i taj bolji kurs i dalje loš.

Izvinite sto postavljam ovo pitanje - da li neko od vas ima otvoren paket dinarskog tekuceg racuna kod njih i pored toga im daje 350 din. za devizni? Ovo nije upuceno ljudima koji imaju od ranije racun kada se verovatno nije toliko placao ili je mozda cak i bio besplatan

Da ja im placam. Trebao mi je devizni i kad su mi rekli da kosta 600rsd bez obzira da li uzeo ili ne tekuci, rekao sam da hocu i tekuci. Pa sad da bih skratio troskove ukinuo u intesi racun i prebacio platu na raifaissen.Jeste skupo ali ne zadrzavaju novac ni sekund. Paypal radi savrseno i uplate i isplate na njihovu visu.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ima li kome da radi QR code na iOS -u? Updejtovao sam app, i probao na racunu za EPS i SBB ali nijedan nece da mi ucita

PeleZr jedino sto mogu da ti kazem da su qr codovi na eps i na sbb racunu dobri i mogu da se ucitaju na android app, tako da je vrv do njihove app na ios-u. Mada probaj da platis u radnji od sutra tako da potpuno iskljucis da li je ili ne do aplikacije.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

IMG_3376.jpg
Jezivo, jezivo! Neka naplate sve na ovom svetu, ali koja je poenta da naplacuju uslugu placanja racuna zbog koje se, uostalom, otvara tekuci racun? Kao da nije dovoljno 250 din + 40 din za osiguranje, sad treba da placamo i obicno placanje racuna i to ni manje ni vise nego 30 dinara.

Ja bih bio srecan da npr. omoguce besplatno skeniranje svima a da tek ako cekiram hitno placanje da mi se onda naplati provizija. Ali dobro, ja sam birao banku[emoji4]

I dalje imaš obična plaćanja koja su besplatna. Ako te baš mrzi da popuniš uplatnicu, RB aplikacija će to da uradi za tebe uz "malu" nadoknadu.
Verujem da veliki deo korisnika najviše plaća mesečne račune za koje već ima sačuvane template. Za njih se ništa značajno ni ne menja - mogu sami da unesu iznos i poziv na broj i plate bez nadoknade.
Pozdrav

Па циљ је да банка заради што више,ако може.Не знам која је сврха корисника да им се новац инстант одлије са рачуна(мислим на плаћање рачуна),сем на лична плаћања и остала гдје је то битно.

Ja bih bio srecan da npr. omoguce besplatno skeniranje svima a da tek ako cekiram hitno placanje da mi se onda naplati provizija.

To bi značilo da im je stalo do klijenata i da nisu pohlepni, realnost je ipak drugačija.

Ljudi, imam pitanje oko poslovnog racuna kada mi je firma zamrznuta.

Imam poslovni racun i rajfajzenu i zamrzao sam firmu pocetkom marta, njisu mi dali opciju da zamrznem racun kod njih i uredno mi skidaju mesecnu proviziju za odrzavanje.

Koje su mi opcije kod njih u ovom trenutku, i koja je procedura?

Ili da ugasiš račun ili da nastaviš da plaćaš mesečno održavanje.

Tako sam i pretpostavio, krenuo sam u proceduru gasenja, i podneo zahtev za gasenje kartica, medjutim nisu mi se javili, niti imaju odgovor preko mail-a.

Sigurno je zbog ove situacije, većina njih radi od kuće, pa nemaju pristup svim podacima, pretpostavljam da će sve ići brže sada kada se stanje normalizuje.

Da li se plaća gašenje računa?

Icicu sutra ponovo do filijale da vidim sta se desava. Rekli su mi da se ne placa, jedino ako si u sistemu pdv-a placaju doo firme.

Nazad
Vrh Dno