Svake nedelje imaju održavanje aplikacije od 00.00 do 3 ujutru sad bi trebalo kroz 10ak minuta da proradi ponovo.ovo im vec par sati ne radi ebanking/app ?
Jeste.. Na bankomatu pise uplata/isplata. Preko Apple Pay-a udjem (naravno ukucam pin), ali od ponudjenih opcija samo to izbacuje.Je l' bankomat multifunkcionalni? Ne može na svakom uplata.
Što je najgore nisam ni tu opciju video.. Takodje i pri pokušaju upita u stanje izbacuje da transakcija nije moguća. Na račinu ima sredstava. Ne preostaje ništa drugo nego da nadjem neki drugi bankomat pa tamo pokušamA da ukucaš ručno broj računa?
Jeste, testirao sinoć i uredno dobio kredite na Wolt nalogu, platio Visa debitnom (iRačun).Ne znam da li je ovo za sve,ali čisto da obavestim.
Meni stiglo danas isto stari iRačunJe l' to stiglo na Viber? Kod mene nema ništa (stari iRačun), mada svejedno Wolt mogu samo da gledam na reklami.
1.Uzas blagi jer po nekoliko puta nece da otkuca broj,pa otkuca duplo pa brisi ponvo itd.iskustva sa bankomata danas :
- sto se tice uplate novca jedina opcija je preko racuna kad morate dva puta da ukucavate racun na ekranu
- kad uporedim sa mobi bankom ovi iz raiffiesen ima jos da se potrude
Ja sa Mobi iskreno nikad nisam imao nijedan problem. Bankomat u kraju nije radio par puta ali okej, događa se, šta sad. Ovako plaćanja i slično uvek sve kao po loju. Šteta što aplikacija nije nešto lepša ali to je površna želja, radi kako treba što je najbitnije. (meni barem radi kako treba, mnogi se žale)A na temi o Mobi banci ljudi svaki cas kukaju kako nista ne radi po pola dana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari