Šta je novo?

Raiffeisen bank

Proveri na icloud nalogu zašto je odbijeno.

Meni prolazi već mesecima.

Izguglao sam da virtuon ne podržava 3d secure payments. Nisam siguran da li to obuhvata sva plaćanja koja traže multifaktor autentifikaciju ili ne, svakako treba na to obratiti pažnju ko hoće da uzima

• Like
Reagovanja: uji
Uspeo sam da dobijem i fizicku Dina karticu za iRacun,posto tada kao nije moglo,bar su tako govorili,i sve ostaje isto oko racuna,nema nikakvih dodatnih troskova i izmena.

Koja kartica u Rajfajzenu sigurno prolazi za online plaćanje, vezana uz poseban devizni račun?
Nešto kao VISA Electron u Intezi, pošto moram da pređem, pa da znam šta da tražim.
Dakle, da mi radi Apple, PayPal i ostala plaćanja servisa online.

Kako? Imaš nešto na papiru ili je dude trust me?
Dobio sam fizicku karticu,a zahtev sam podneo u expozituri.
Ako ne verujes pitaj ih mejlom ili idi do poslovnice pa ces videti.
Stvarno mi je zao sto ne mogu da ovde ucitam ugovor sto sam dobio od banke pri podnosenju zahteva.

@NorthGate da li naplacuju i koliko izradu klasicne dine? Ako se moze dobiti bez troskova dina onda je iRacun super stvar :)

Dobio sam fizicku karticu,a zahtev sam podneo u expozituri.
Ako ne verujes pitaj ih mejlom ili idi do poslovnice pa ces videti.
Stvarno mi je zao sto ne mogu da ovde ucitam ugovor sto sam dobio od banke pri podnosenju zahteva.
Verujem i zato sam te pitao na koju foru. Šta si im pisao, na osnovu čega su ti dali (pretpostavljam besplatno) Dinu? Mislim, meni je svejedno (trenutno) jer imam obe kartice, ali značiće sada novim korisnicima, plus eventualno i meni za 2-3 godine kada isteknu ove.

Za stare iRacune bi trebalo valjda da obnove pod istim uslovima ,uz fizicke kartice .

• Like
Definitivno da, jer se zovu Visa i DinaCard debit online.
IMG_20220323_211134.jpg

Verujem i zato sam te pitao na koju foru. Šta si im pisao, na osnovu čega su ti dali (pretpostavljam besplatno) Dinu? Mislim, meni je svejedno (trenutno) jer imam obe kartice, ali značiće sada novim korisnicima, plus eventualno i meni za 2-3 godine kada isteknu ove.
Zato sam i napisao da bi novi klijenti banke znali.Da,Dinu sam trazio jer nju drzava daje besplatno tako da ne mogu da mi naplate nesto sto drzava daje gradjanima dzabe.
A sa ovog mejla sam dobio odgovor banke: [email protected]

Prilozi

• 23-03-2022  003.jpg
    23-03-2022 003.jpg
    125.3 KB · Pregleda: 110
Mijenjaju stvari u hodu.

Nikakvi troskovi nisu bili, a ne bi ni smeli,pogotovu ono sto u nekim bankama naplacuju urucenje kartice.
sad iz banke .. podneo zahtev za izdavanje dina card ....kazu da iduce sedmice navratim ako ne dobijes sms do utorka ..u ekspozituri se preuzima
pin po njima ne moze da se menja na bankomatu ..jesi northgate slucajno probao da promenis pin na bankomatu
napokon da ne moram 2x da ukucavam racun kad uplacujem pare ;-)))
screenshot opstih uslova za kartice koji su mi poslali na email..2022-03-24_125628.jpg
2022-03-24_125215.jpg

sad iz banke .. podneo zahtev za izdavanje dina card ....kazu da iduce sedmice navratim ako ne dobijes sms do utorka ..u ekspozituri se preuzima
pin po njima ne moze da se menja na bankomatu ..jesi northgate slucajno probao da promenis pin na bankomatu
napokon da ne moram 2x da ukucavam racun kad uplacujem pare ;-)))
screenshot opstih uslova za kartice koji su mi poslali na email..Pogledajte prilog 338974
Pogledajte prilog 338973
Nisam pokusavao da promenim pin ali i to im je jos jedan propust kao i za pin za digitalnu Visu sto ne moze da se promeni.
I meni je bilo mucno da svaki put dva puta ukucvam rucno racun da bih uplatio novac,plus tac im je prljav pa muke zive dok ukucam broj.

Bez problema sam promenio pin na obe, tako da bi tek bilo apsurdno da DinaCard debit koja je kategorički kao za regularan tip računa bila u nemogućnosti da joj bude izvršena promena. Pritom, sve što mogu da naplate i išlo bi im od ruke, to će i ostvariti. Dan danas nigde ne piše da uzimaju 100 dinara ili možda čak i više, za potvrdu ebank naloga izdatu iz banke.

dina kombank i mobi banke -moguce je promeniti pin ...
dina intesa ne moze
i provericu kasnije dal dina otp banke moze ;)
super sto moze i na raiff;-)

Izguglao sam da virtuon ne podržava 3d secure payments. Nisam siguran da li to obuhvata sva plaćanja koja traže multifaktor autentifikaciju ili ne, svakako treba na to obratiti pažnju ko hoće da uzima
Naravno da podržava tj. VISA Secure kod traži unos iz aplikacije.

Moguće da je NBS lupila po ušima RF zbog digitalne dina kartice, s obzirom da je istu nemoguće koristiti na POS terminalima i to direktno izbija NBS novac iz džepa koji bi dobili kroz proviziju od trgovca. Malo ubija poentu otvaranja računa na daljinu ako mora zahtev za fizičku dinu da se predaje lično u ekspozituri, ali makar je još uvek sve besplatno.

• Like
da dopunim moj post ...
dina otp banke uspesno promenjen pin ...ranije dok je bila societe generale nije bilo moguce ;-)

Bez problema sam promenio pin na obe, tako da bi tek bilo apsurdno da DinaCard debit koja je kategorički kao za regularan tip računa bila u nemogućnosti da joj bude izvršena promena. Pritom, sve što mogu da naplate i išlo bi im od ruke, to će i ostvariti. Dan danas nigde ne piše da uzimaju 100 dinara ili možda čak i više, za potvrdu ebank naloga izdatu iz banke.
Видиш ја ПИН не могу промијенити.Покушавао својевремено кад сам отворио рачун,прошле године и данас и не може.Дина је у питању.

Видиш ја ПИН не могу промијенити.Покушавао својевремено кад сам отворио рачун,прошле године и данас и не може.Дина је у питању.
Pa zasto im ne pisete na mejl? Kada dobiju gomilu prijava mozda nesto i urade,ako se ovde samo zalite nikada necete resiti bilo koji problem a koji je iskljucivo do banke.

upravo iz raiff eksp... podigao dinu .. aktivirah je na bankomatu .. ali nigde mi nije izbacilo opciju da mogu da promenim pin
tako da ostaje onaj koji sam dobio ... da ako vremenom uvedu da moze da se promeni
ali olaksanje kad se uplacuju pare ;-)))))

Nazad
Vrh Dno