Odlicno, hvala!Dobija se mesečni izvod na mejl, i sadrži adresu stanovanja.
Odlicno, hvala!Dobija se mesečni izvod na mejl, i sadrži adresu stanovanja.
imam 5000 din na racunu.. a racun na aliju je 3$... to ne bi smelo da bude problem...jedino offline transkaciju prvo da obavim.... sad cu do maksija opetizem ti komplikacije
Kod Aliexpresa teoretski moze placanje u dinarima ,kurs nije uopste los .119.1 за еур тренутно. Ако се валута трансакције разликује од еур, онда се користи картични курс увећан за 1% за конверзију у еур. И на крају на све то иде још 1% провизије.
На пример, ако се нешто купи за 40 долара, то ће бити 34.9 еура односно 4,156.6 динара. Толико ће бити прокњижено и онда као посебна ставка 41.6 динара провизије. Ово је кад би данас било књижење, курсеви наравно благо варирају.
@scylla Visa Business je dodatna pa pretpostavljam da će moći da se zatraži i za Biznis iRačun. U početku neka bude vezana za dinarski dok je povežeš na PP ako ne primaš direktne uplate iz inostranstva pa je posle poveži na devizni. Proviziju imaš samo za ino plaćanja Visa karticom 1%, ali ne i prijem, dok u Srbiji će svakako biti odbijena. Uplata pazara na bankomatu je 60, a nalog 40 do 80000 dinara, preko toga 0,05%. Ugovaranje kursa zavisi od ličnog bankara, ali mahom će ti reći da ispod 5000€ ne mogu da ti ponude bolji kurs. U aplikaciji je cca 116.30.
ja pre 10 minutaKod Aliexpresa teoretski moze placanje u dinarima ,kurs nije uopste los .
Jel probao neko ?
Za 1$ kod Alija treba dati 101,479 RSD ,na to ide 1% VISA provizije al je kurs superGledao sam tarife raif ali ovaj biznis iRaif ne vidim nigde tarifnik...kao da ga skrivaju...ili sam corav
Ja sam pre par meseci bas iz Raif presao u postansku za firmu jer je jeftinije a samo 10-15tak naloga mesecno pustim i to je sve. nemam pazar niti bilo sta drugo. Firma je vise da mi ide radni staz
E sad Raif je ranije imao opciju da ako se placa mobilnim bankarstvom preko mob da nema provizije.... Ali to sad ne vazi ovde? Ovde je svaki nalog 40 dinara? Ako je tako onda mi je i dalje slicna cena dal ostao u Postanskoj ili ovde...ovde bi bilo 15 x 40 din tj jedno 600 din a u postanskoj je 400din+ 15 x 27 din,,,, Tj razlika je tolika da se ne bih drndao da prebacujem racun iz postanske u rajf...
Ako ne gresim? Kapiram da vise nema bespalo pustanje naloga preko mobilne aplikacije ?
ja pre 10 minuta
3,22$ je iznos na aliju
335,89 din mi je skinuto
korektno rekao bih skroz.. nisam racunao provizijuali je mala
edit sad vidim da nisi pitao ovo sto ti odgovorih. sorry. ne znam za dinare ako biras... VErujem da je minimalna razlika jer je i ovo sa dolarima ok?
Odradio sam sve i otvorio racun za 20-ak minuta bez vecih problema. Zanima me jos ovo u vezi prijema para u dolarima, video sam neko pominje prebacivanje u evre i sta vec, ne razumem skroz kako se to isplati.Razmisljam da otvorim iRacun, pa me zanima; da li ima izvod racuna istog na kojem pise adresa stanovanja (jer mi treba za verifikaciju naloga na odredjenim sajtovima)?
I da li se isplati ako je prijem novca u dolarima u poredjenju sa deviznim racunom ovde ili u nekoj drugoj banci?
evro račun je u ponudi i uz dosta natezanja bi mogao da se otvori.
Bas to mi treba.nemam pazar niti bilo sta drugo. Firma je vise da mi ide radni staz![]()
Ovo je vec visi nivo konsaltinga sto trazisI kako to funkcionise? Ako nije tajnaOtvoris firmu i posle uplacujes novac samom sebi ili sta se radi?
Ne, pretpostavka je ipak da zaradi nesto minimalno, makar za penziono i zdravstveno.I kako to funkcionise? Ako nije tajnaOtvoris firmu i posle uplacujes novac samom sebi ili sta se radi?
Niko.ne kaze da ti firma mora biti uspesnaPretpostavio sam da je neki konsalting, samo sto sam mislio da je finansijski. Svejedno, za oboje ima mali milion firmi koje to rade, tako da ako imas posla, svaka cast. 👍 Mada rece da to radis manje-vise za staz.
Hvala za info, da ne idemo dalje u off topic.
Ne bas je intako. Nesto malonzaradim a kad treba dam i svoje pareNe, pretpostavka je ipak da zaradi nesto minimalno, makar za penziono i zdravstveno.
Edit: ipak sam pogresio.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari