Nema vise provizije za instant online placanja.Ja sam uzeo premium, cisto jer je free zbog visine plate. Ono sto sam pitao jer mi je bilo vazno, a tice se tarifa, iste su mi provizije za instant placanja, placanja karticom u inostranstvu (iako je Visa Gold), mislim da je i kurs isti. Jedino sto imas svog bankara...
Tačno, u pravu si.@giovanni pa ne znači ti ništa da neka druga aplikacija skenira qr code iz fajla, kada svakako ne mozeš da ga “uvezeš” u mbank. Sama aplikacija banke bi morala da ima tu funkcionalnost.
Koliko se sećam 1000€ na dan.Koji je maximum za podizanje preko eurskog bankomata sa avista deviznog racuna za fizicka lica? znaci i po jednoj transakciji i u danu ako postoji maximum.
Svako dobro
To je platinum paket i ko putuje ima smisla da ga plati, sa druge strane gold paket koji ja imam za mene ima samo jednu prednost, više me ne zovu da pređem na premium.Ja sam uzeo premium jer sam plaćao putno osiguranje, pa me je paket već koštao oko 600 dinara. Međutim, za 1200 koliko košta premium, dobijate mogućnost besplatnoh ulaza na loungeve po aerodromima... Pre korone sam putovao bar jednom mesečno, pa mu to dođe cena kafe na aerodromu, a ovako si mogao da ručaš, odmoriš se i nastaviš put.
Realno, ličnog bankara sam koristio svega nekoliko puta, pa mi to i nije neka prednost...
Realno, povoljan kao da te neko opljačkao na ulici.. 114 i nešto..Povoljniji kurs u mobilnoj aplikaciji !
Jel probao neko ,koliko je realno povoljniji ?
Nisu slagali. Na eBanking-u je 119.9, u aplikaciji 119.4 kad kupuješ evre.Povoljniji kurs u mobilnoj aplikaciji !
Realno si za ban mesec dana za lazno iscimavanjePovoljniji kurs u mobilnoj aplikaciji !