Da bi plaćao beskontaktno prva transakcija fizičkom karticom na POS terminalu mora sa unosom PINa, ili transakcija na bankomatu (dizanje gotovine, promena PINa,…)Nedavno sam otvorio iRačun i dobio platne kartice, međutim PayPass (bezkontaktno placanje) ne funkcionise na VISA platnoj kartici, dok preko RaiPay sve uredno ide preko NFCa. Da li postoji nešto što treba da se uradi da bi PayPass proradio na plastičnoj kartici? Agent call centra mi je rekao da su mi aktivirali karticu. Hvala unapred.
Da li se placa dodatno koriscenje e-bankinga ili ne? Vidim u tarifama neku stavku Godišnja naknada po izdatom elektronskom sertifikatu eur 45,00. Da li je moguce otvaranje iRacuna za fizicka lica i Biznis iRačuna?Iračun besplatan prvih godinu dana kao što kaže kolega, 250din mesečno nakon toga. Provizija na transakcije 40din, za uplatu pazara 60din. Aplikacija odlična, u poslovnicama pravna lica imaju "prednost" te se sve relativno brzo završava tako da preporuka sa moje strane
Ako si preduzetnik, velike su šanse da ti elektronski sertifikat ne treba. Apsolutno ti je dovoljno korisničko ime i lozinka za pristup.Da li se placa dodatno koriscenje e-bankinga ili ne? Vidim u tarifama neku stavku Godišnja naknada po izdatom elektronskom sertifikatu eur 45,00. Da li je moguce otvaranje iRacuna za fizicka lica i Biznis iRačuna?
Ne mora, nije tacno. Ja sam imao racun od 2006 u NLBKB, pa sam otvorio ovaj bez problemaJedino moraš da vodiš računa o ovom
Ne plaća se. Od pre par godina je uveden Raiffeisen Online bez tokena.Da li se placa dodatno koriscenje e-bankinga ili ne?
Moguće je. Zapravo, izgledno je da ćeš dobiti samo biznis mobilni token, a za eBanking parametre moraćeš da zoveš banku. Ja ih nisam dobio, a mrzelo me je da ih tražim.Da li je moguce otvaranje iRacuna za fizicka lica i Biznis iRačuna?
Dinarski račun nije vezan za Virtuon karticu, ali se sa tekućeg skida održavanje (unapred plaća za sve vreme važenja). Tekući iRačun je besplatan, osnovni 150 dinara mesečno, itd. Namenski Virtuon devizni se ne naplaćuje.Da li se placa mesecno vodjenje dinarskog racuna koji je vezan za virtuon karticu, ili je jedini trosak onaj od 50rsd mesecno?
Trebao bi i meni ako nije problem@War10ck_97 poslato u pp
Kako ste uspeli da dobijete Visu Debit uz besplatan račun Alta banke?...
Zatim, tu su besplatan račun Alta banke sa Visa Debit (nisam siguran da li je dvovalutna), dok Visa Virtuon jeste i ona košta 100 dinara.
Koji je besplatan racun Alta Banke?Kako ste uspeli da dobijete Visu Debit uz besplatan račun Alta banke?
(Meni su uvalili samo DINu - ekspozitura Južni Bulevar)
Nisam ni otvarao, ni podnosio zahtev, ali tarifni stav 3.1 navodi da je izdavanje Dina i Visa kartice bez naknade. Možda je njihov princip isti kao u Komercijalnoj banci gde je neophodno da prvo uruče Dinu pa tek onda može da se podnosi zahtev za Visa i Master.Kako ste uspeli da dobijete Visu Debit uz besplatan račun Alta banke?
(Meni su uvalili samo DINu - ekspozitura Južni Bulevar)
Platni račun sa osnovnim uslugamaKoji je besplatan racun Alta Banke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari