SomiKnight
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.06.2005
- Poena
- 645
... ali ne kapiram kako mogu da uzmu od tebe i mene ili od nekog treceg pa da tako ustede?!
Sta tu nije jasno, ne uzmu oni nista od ikoga, samo uzmu pare od svakoga, ne zakupe dovoljno neta za sve, i onda umesto 2mb koliko si platio kad je spic dobijes manje od duplo, gde ces jednostavnije od toga.
I nije da ispada da ti neces da proverimo brzine kod mene i tebe, nego si i ti svestan sta ce da ispadne, videcemo da je uvece sporija brzina sa duplo ili jos vise, i onda cemo to da postavimo ovde na forum, i ti onda vise neces imati cime da smaras ljude i da ih ubedjujes kako tebi super radi a oni pojma nemaju.
Vazno da si i ti priznao da i tebi radi duplo sporije uvece, dakle SVI imaju problem isti, za sad vektor krade , do kad ce ne zna se, videcemo, resenja sem cekanja ili promene provajdera nema, toliko sam poceo da se ponavljam sa ovim da sam i sam sebi dosadan, data je dijagnoza, recept za lek, ne zelim vise da spamujem u ovoj temi, nema smisla. Na jednom mestu sam se vec resio bede i presao na ptt adsl, ovde gde sam sada to tek treba da uradim, samo cu ovde da uzmem i iptv u paketu i resim se zutih priznanica zauvek.
Aj cao, ko hoce da dodje da meri brzinu moze na pp da me kontaktira, pozdrav.