Šta je novo?

Radijus Vektor novi COMBO paketi

Kako mislis duplirane? U odnosu na sta?

aj ovako

------------------standardna ponuda (Dl/Ul)---------------kombo ponuda(Dl/Ul)

primenet----------4Mb/384Kb--------------------------------8Mb/384Kb
meganet----------8Mb/768Kb--------------------------------16Mb/768Kb

Kao sto vidis brzina uploada se ne menja, jedino je duplirana brzina downloada.

Aaa ok nisam izvalio da je duplirano. Ja sam mislio da nude normalne pakete.

aj ovako

------------------standardna ponuda (Dl/Ul)---------------kombo ponuda(Dl/Ul)

primenet----------4Mb/384Kb--------------------------------8Mb/384Kb
meganet----------8Mb/768Kb--------------------------------16Mb/768Kb

Kao sto vidis brzina uploada se ne menja, jedino je duplirana brzina downloada.

Greska prijatelju, moze samo da bude ovako sad ( PROVERENO ):

primenet----------4Mb/384Kb--------------------------------8Mb/768Kb

samo sto se ne zove primenet nego КомбоSTART/PRIME i dobijas 45 digitalnih kanala + zadrzavas sve analogne (oko 80) + internet 8Mb/768Kb, cena je 2.816 (bez PDV-a).

samo sto se ne zove primenet nego КомбоSTART/PRIME i dobijas 45 digitalnih kanala + zadrzavas sve analogne (oko 80) + internet 8Mb/768Kb, cena je 2.816 (bez PDV-a).

Pa nije greska , zvao sam RV , i rece mi decko u "podrsci za internet" ... Da je 384 up ...

Cvele,
aj ne pali masu. Provereno sa vise strana je ova informacija. A ti ako imas neki drugi paket, mozda ti imas neki popust kod njih.

Napisao sam lepo brzine gore. Ne dajte da vas cvele zamajava.

Sta se desava sa njihovim kombo paketima, vidim da su sklonjeni sa sajta?

Upload je katastrofa.

Danas mi net nesto lose radi, jedva ucitava strane, proverim brzinu, kad ono...

869711209.png

Imam 4mb/s prime net. Izgleda da su duplirali, ili nesto eksperimentisu. Cudno mi malo sto su sklonili kombo pakete, s obzirom da sam imao upravo kombo digitalna + internet.

ima li vektor nameru da ubrza net ili ce ih zgaziti i ikom i sbb i avkom ????

ima li vektor nameru da ubrza net ili ce ih zgaziti i ikom i sbb i avkom ????

eno ga novi cenovnik, koliko vidim, ukoliko potpises ugovor na 18 meseci koriscenja dobijes duplu brzinu za iste pare. Vidim da se i upload menja u tom slucaju.

Koliko kapiram, odes, potpises ugovor da ces ih koristiti 18 meseci i dupliraju ti brzinu. To mogu novi i stari korisnici.

nije lose....za pocetak...

Ja sad malopre potpisao, nego jos mi nisu prebacili.

Vidim u cenovniku i upload se dize sto je ekstra. Valjda ce uskoro da me prebace.

4Mb/384k :)

Da li neko zna kakav im je internet na Surcinskom putu, tamo preko puta "Grand kafe"?
Tamo su koliko znam stavljali komplet sve novo tako da bi to trebalo da je odlicno, ali ajde da pitam da se ne za****m pa onda 18 meseci da im.... :D

(k)Radijus-Vektor uzvraca udarac

Evo jedne zanimljive "dogodovstine" vezane za RV i trenutnu akciju "zona opasnih brzina".
Naime , u maju sam potpisao ugovor na 12 meseci i postao korisnih (sada vec nepostojeceg) kombo paketa prime/start. Gde je brzina downloada 8Mb upload 384Kb. Pre nekoliko dana okrenem ja prodaju njihovu i pitam da li sam u mogcnosti da kao korisnik kombo paketa potpisem anex ugovora na 18 meseci i da mi se duplira brzina ? Devojka kaze - naravno , dobijate 16Mb/512Kb. Tu se odusevim i brze bolje odem do SC iduceg dana i tamo opet postavim isto pitanje - gde mi vrlo slatka zaposlena u RV klimne glavom i tutne papire na potpis ... Sve zavrseno , pitam kad ce biti pustene brzine - kaze u naredna 24h. O.K. odusevljeno odem kuci ... Razmisljajuci o tome koliko je cool imati 16mb/512 + digitv + analognu za 3k dinara ...
E tu krece jedna potpuno srbijanska pricica ... Naime posle 2 dana odlucim se da ih okrenem posto od nove brzine ni traga ni glasa. Naravno trazim tehnicku podrsku za kabl.net. Javi se neki liq , pola sata mu objasnjavam situaciju. Pola sata on mene ubedjuje da je brzina duplirana vec. Na kraju pitam ja njega - pa covece kako je duplirana ako ja imam 8 mb a treba da imam 16 Mb dl ? Na sta mi liq kaze - ne gospodine u sistemu pise da vam je duplirano sa 4Mb na 8Mb jos u maju ?! I tu krece komedija ... Kaze mi liq - sacekajte ... Posle 15 min onhold , kaze - zvacemo vas kasnije tokom dana ... Par sati kasnije , zaista zovu me iz RV. Tacnije , zove me devojka sa kojom sam i potpisao anex ugovora o dupliranju brzine. . .
ona "znate , vi niste napomenuli da ste vec imali dupliranje , ja nisam proverila to je jedan nesporazum!"
ja "o cemu vi?"
ona "pa znate , vama je u startu paket od 4Mb/s prilikom instalacije kombo paketa dupliran na 8Mb , tako da niste u mogucnosti da dobijete jos jedno dupliranje brzine"
ja " ali pitao sam u vezi toga prvo vasu prodaju telefonom , a potom i vas kada sam dolazio da potpisem ugovor. NAGLASIO sam da sam korisnik kombo paketa"
ona "zaista ne znam sta da radim ... predlazem da posaljete mail prodaji i trazite promenu paketa u MEGA net (16Mb/s)"
ja "Da li ti devojko mislis da sam ja sisao vesla ceo zivot. Da sam to hteo da uradim i da placam 1000 dinara vise za net , to bih i uradio "
ona "Pa istina je da ce te placati vise , ali dobicete brzinu koju zelite "
ja ".......beeep................beep.........................beep........"
ona "Pa dobro ako necete tako , ja mogu da ponistim ovaj anex i eto , nista se nije dogodilo"
ja "imam kopiju tog anexa , gde jasno pise da mi dodjete dupliranje brzine ..."
ona "pa da ali to nije moguce ... Predlazem neki kompromis ... Tipa da vam smanjimo brzinu na 4Mb/s i da placate ~800 dinara manje"
ja " i to da sam zeleo mogao sam da uradim bez potpisivanja ugovora na 18 meseci zar ne ?"
ona "pa zaista ne znam ..."
ja "pa dobro sto vi ne znate , ali zvao sam vasu prodaju i oni su rekli da je moguce ,dakle niste samo vi u pitanju ..."
ona " pa u pravu ste ali mi to ne mozemo ..."
ja " kome mogu da se zalim"
ona "pa ne znam..."
ja - prekidam vezu i duboko udisem vazduh ...

Posle toga , kasnije tokom dana sam okrenuo njohov telefon za "primedbe" i ispricao celu dogodovstinu gde je riba na vezi samo rekla - "ja zaista ne znam ... ne mozemo vam pomoci" - PA DOBRO A KO MOZE ? - "znate , u toku su razgovori sa direktorom, ostavicu vas broj pa ce vas on nazvati" - OK!

Nesto kasnije , zaista okrece me ponovo RV , sekretarica kaze - direktor taj i taj na vezi ...
I ponovo ja prepricavam tuznu pricu coveku ... Ja pricam , on cuti ... Ja pitam , on cuti ... Ja se u sebi mislim "a mozda mu sekretarica pusi dok ja ovo pricam" te se i ja ucutah da ne ometam coveka ... Par momenata kasnije , kaze mi lepo covek - ma to je nesporazum , provericu ja to , al ne verujem da ista mogu da uradim posto nam je sistem "automatizovan" i mislim da nikako ne moze da vam duplira brzinu - znate ipak su pravila pravila ! - Nazvacemo vas kasnije ...

Do ovog momenta jelte , niko nije nazvao ...

Poenta ovog posta je - predlozi - sta ciniti. Dozvoliti ovo bahato ponasanje , i samo iskulirati ? Otici u SC i ocigledno "tajno" ponistiti ovaj anex sa zaposlenom koja ga je i potpisala u nadi nekih sexualnih nadoknada i ponistenja obaveze od 18 meseci... Ili pak pisati uz vetar i zahtevati dupliranje brzine ?
Svi predlozi su dobrodosli ...

Da ne bude sve negativno - kvalitetom usluga RV sam PREZADOVOLJAN od trenutka kada sam uzeo kombo paket do dana danasnjeg. Sve je savrseno , sem cinjenice da vec 4-5 meseci mi nisu poslali racun - citiram "greska u databazi" te stalno rucno uplacujem uplatnicom ...

Poslednja izmena:
Nekako je logično da nemože dupliranje na dupliranje, my two cents.

Greska je apsolutno njihova i imas svako pravo da trazis da ti daju 16 mega. Jedino korektno sa njihove strane bi bilo da ti omoguce tu brzinu na svoju stetu, a drugi put neka paze sta potpisuju.
Tako da, da sam na tvom mestu trazio bih postovanje ugovora, ili ako nece onda trazi da ti plate 6900 dinara za jednostrani raskid. Toliko inace oni naplacuju svojim korisnicima za prevremeni raskid ugovora :D

Dolazimo ja i drugar da potpisemo ugovor, ja za sebe, on za sebe na salter u SC-u. Kako su radile dve radnice, dodjemo istovremeno na red. Kazem ja svojoj, hocu internet, zovem se tako i tako i zvim tu i tu. Ona kaze, ok i krene da stampa ugovor i sta joj sve vec treba. Dok ova druga
gde mi vrlo slatka zaposlena u RV klimne glavom i tutne papire na potpis
- plavusica i verovatno si mislio na nju :D
krene da smara drugara, kako on nije vlasnik stana i da to ne moze da odradi. Onda se ja umesam i kazem da nisam ni ja vlasnik svog i da mi sada njena koleginica upravo stampa ugovor i kako to meni moze, a njemu ne moze. I krenemo tu da se objasnjavamo i posle nekog vremena, odluce da ne mogu ni ja da potpisem ugovor :wall: i dogovorimo se da kada dodju da ugrade modem, onda ponesu ugoror da ga cale potpise, posto je on vlasnik stana.

Drugim recima, nemaju pojma sta rade u RV-u, nego kako ti se zadesi, na koga naletis kad dodjes da nesto odradis.

Da ne bude zabune, zadovoljan sam kako radi internet kod njih, niti jedan problem do sada, ali malo su me iznervirali na pocetku, ali verovatno to tako mora u Srbiji. :D

I jos jeda prica za
gde mi vrlo slatka zaposlena u RV klimne glavom i tutne papire na potpis
- plavusica i verovatno si mislio na nju :D
kad sam za firmu dosao da otkazem internet. Donesem modem da vratim i pratecu opremu i ona krene po spisku koji ima i kaze mi kako nisam vratio usb kabl.
Ja - Kako nisam, eto ga tu, taj sivi kablic.
Ona - Ne, mora crni. Moracu da vam naplatim 200 din posto nemate usb kabl.
Ja - Kakve veze ima, to je taj kabl samo je druge boje.
I tako posle par recenica ona kao meni ucini uslugu i pristane da uzme kabl sive boje. :wall:

Pa sta s' ti uradio, zamenio kabl? Devojka je sumnjicava, lepo pise u-es-be kabl crni komada 1, ko zna sta im to poturas. :D

Inace, sto posto moze da se potpise ugovor ako nisi vlasnik stana, ali vlasnik mora dati svoju saglasnost, da bude fizicki prisutan ili kako vec, raspitaj se. Takodje se naknadno moze uraditi i prenos vlasnistva, postoji i ta opcija. Ali ne mozes samo da dodjes i jednostavno potpises ugovor ako nisi vlasnik stana. Imaju oni jasne procedure a to sto njihovi zaposleni nisu dovoljno informisani je druga stvar.

Bosla, bolje odustani jer je njihova prodaja napravila previd i nece sigurno sada zbog toga da ti poklone ono sto nije predvidjeno po proceduri. Ti si stekao ugovornu obavezu na osnovu toga sto ti je duplirana brzina. Takodje je svima kojima je tekla ugovorna obaveza pocetkom te akcije automatski duplirana brzina. Meni su podigli sa 4 na 8, i ne mogu ja sad jednostavno da se napravim lud i kazem - ocu sada 16.

Dakle u sustini niko ovde nije ostecen, ni Bosla ni Attea u smislu da niste dobili ono na sta imate pravo. Trazili ste nemoguce, greska sa njihove strane je sprecena, a to sto ste naleteli na neinformisane sluzbenike mozete da pisete reklamacije, ali najvise sto cete uspeti da uradite jeste da toj osobi konkretno zagorcate zivot. Ja bih rekao da je to klasicna srbijanska prica - korisnici uvek oce nesto sto je nemoguce jer ne razumeju kako funkcionisu te akcije, prodaja nije dovoljno strucna i kvalitetno obucena, i onda nastanu problemi.

@padawan
Mozes da potpises ugovor ako nisi vlasnik stana. Samo moras da imas ovlascenje. Tipa fotokopija licne karte sa tekstom da te vlasnik stana ovlascuje za to i potpis. Nije to bio problem. Nego u trenutku pomislis da te zaje.bavaju. Ja mogu, on ne moze, a stojimo metar jedan od drugog, radimo istu stvar. Pa kako da se ne iznerviras.

I evo da ih ponovo pohvalim, da ne bude da samo pljujemo po njima. :D Za sada nisam imao nikakav problem sa internetom, sve radi savrseno.

Razmisljam da sa ADSLa predjem na Radijus Vektor kablovski internet. Video sam na sajtu da imaju neke nove pakete i sve to izgleda jako primamljivo. Pogotovo ovaj paket od 8MB za svega 2000din.
E sada ono sto me interesuje je... kakva su iskustva u BLOKU 37 sa Radijus Vektorom?
Tj. internet mi je potreban za posao i moram da budem siguran da nece biti prekida tokom dana, gubitaka paketa i tome sl.

Ja sam isto uradio i mogu da kazem da sam zadovoljan. Imam duplo brzi internet plus digitalnu kablovsku za cenu samo duplo sporijeg neta na adsl-u. Nema prekida, sve radi kako treba, ali je kablovska tehnicki malo zeznutija od adsl-a, pa nikad niko ne moze nista da ti garantuje. Jednostavno, maras da vidis/probas kako to u tvom kraju funkcionise da bi znao. To sto si na NBG-u je prednost, za pocetak (i ja sam tu), nema razloga da sve ne bude u redu.

Hvala, to su mi značajne informacije. U kojim blokovima si ti?
U principu najviše me brine to što po drugim forumima vidim da se ljudi žale baš na prekid saobraćaja.
Ali ako tebi radi već neko vreme okej, nadam se da će i meni.

Da li neko zna kakav im je internet na Surcinskom putu, tamo preko puta "Grand kafe"?
Tamo su koliko znam stavljali komplet sve novo tako da bi to trebalo da je odlicno, ali ajde da pitam da se ne za****m pa onda 18 meseci da im....:D

S obzirom da nema teme za kablovsku TV kod Vektora, ako nije problem da pitam ovde.
Uzeo bih digitalnu TV kod njih na ugovor od 18 meseci, pa me zanima šta se dešava kad istekne. Da li automatski produžuju ili se plaća mesec za mesec, osim ako sam ne želiš opet da sklopiš ugovor?

Nazad
Vrh Dno