markos1985
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.06.2007
- Poena
- 304
Da li mogu da uzmem probni period internet kod vektora,i koliko bi me kostalo to zadovoljsvo ?
Pozdrav "komsije"
Imam par pitanja vezano za kablovski internet kod Radijus Vektora
1.Da li svi imate problem da od 18 -24 h brzina interneta znachajno opadne,ili samo pojedini korisnici ?Posto je ipak 2010-a godina,i stvarno je smesno ako se to vecini desava ?
2.Uzeo bih PrimeNET ,prebacio bih se sa Beotel ADSL-a,jer je jeftiniji za skoro 500 dinara * beotel sa popustom ) sta im znachi ovo DO 4mb/s ,jel to znaci da brzina varira do 4 mb/s ?
3.Da li Vektor iznajmljuje Wireles Ruter za neke pare,jer bez toga ne bih ni uzimao kablovski ?
4.Da li postoji neki HUB,ili tako nesto slicno na DC++ kao sto ima SBB ?
5.Kako da napravim nalog na onom njihovom glupom sajtu,gde na uplatnici stoji : Кориснички број ?
Hvala unapred![]()
Iliti jednom recju, ne uzimati digitalnu TV kod vektora...
Em su im ****** kanali (ej mislim Fashion TV?? ili nemacki bez tila? Aloo?), em da bi dobio pravi signal preko hdmi treba da platis boga oca, a za manje kesha mozes da gledas ali preko SCARTA??? I plus sto ima artefakte, jednom recju totalni FAIL! Znaci ne kapiram sta su se toliko nalozili da tako naplacuju te dekodere, kad uvaljuju smece sa SCARTom? Dobro je pa se ne kace preko kompozitnog...
To sto si rekao, da u kombo paketu digitalna tv bude skoro pa dzabe je delimicno tacndnosi se na osnovni paket, koji je vise nego jadan u poredjenju sa onim koji daje SBB recimo...
800 din je obicna kablovska, digitalna 1000 ovaj start paket, samo pitanje je sta ide u tih 45 kanala koji stoje. Primet paket kosta 1600 din, samo opet nema spiska kanala koje nude. Opet to naspram iptv-a koji kosta 850 din i koji iz prica ima bolju sliku, ne znam sta je tu uopste isplativo.
Priljucenje na digitalnu televiziju se ne placa ili placa ako se vec ima analogna tv?
U cenovniku ima dodatni SD Box za 90din , to nije za drugi tv?
Kada ti se zavrsi taj 1-godisnji kombo ugovor,placaces i obicnu kablovsku tj. "odrzavanje" kako oni to vec zovu.U kombo paketu se isplati. Moj ukupni racun je 3500 dinara (ne racunajuci HD kanale), sa PDV-om. Znaci, u to ulazi: 2500 internet, Prime digitalna i obicna kablovska. Obicna kablovska je valjda oko 800, 900? Znaci, 100, 200 din digitalna.
edit: Hm, nesto su menjali cenovnik, za 4000 din ukupno moze da se uzme 8mb/prime kombo, sto je mozda isplativije od HD kanala, dok ne poboljsaju ponudu.
Pa koji ti je to paket koji placas 3500? Ima ovaj od 3316din i jos pdv to izadje oko 3900din, znaci ispadne oko 500din da placas digitalnu.
u stvari ne izgledaju dovoljno primamljivo sa rizikom obavezivanja
zanimljivo je recimo sta konkurencija nudi,recimo IKOM
A koliko cesto su se desavala ta usporenja i los ping u prethodnom (duzem) periodu? jel to nesto sto se ponekad desi tu i tamo, ili je to redovna pojava?
A koliko cesto su se desavala ta usporenja i los ping u prethodnom (duzem) periodu? jel to nesto sto se ponekad desi tu i tamo, ili je to redovna pojava?
Poslednji put je bilo u oktobru prosle godine i to pred povecanje protoka..ovo govorim za N. Beograd,izgleda da to zavisi od kraja u kom se nalazis.
Ali isto tako niko ne moze da ti garantuje ni za SBB jer ni SBB nije bas savrsen kao sto neki ovde misle.
Pa ne znam, mozda je bilo u nekom paketu pre, ja trenutno imam 2mb i ja ako uzmem digitalnu kostace me 500 dinara. Da je 100, 200 pa ajde, ali 500 mi se ne daje bas nesto. U stvari ja kako to gledam, ako bih uzeo digitalnu, analogna mi ne treba uopste, tako da bi mene digitalna izasla 1300 dinara, mnogo. Oni su u stvari sabrali cenu neta i digitalne, i to stavili kao combo, i sad jos dobijes pride analognu tv za koju stvarno ne vidim svrhu jer vec imam digitalnu, sta ce mi. Sve u svemu iskombinujes net i digitalnu tv i ne dobijes popust ali dobijes analognu tv , svasta.
Isto i kod mene u borči, otprilike septembar-oktobar ali i u poslednje vreme dosta cesto. Tek se sredilo pre par dana.
@padawan
evo danas su izbacili spisak kanala po paketima i zaista je ok ponuda,za ~500din vise dobijam net 2mb,digitalnu + neke kanale koje nisam imao do sada na analognoj.
...ovo je prva normalnija ponuda od kako su uveli digitalnu![]()
Sto se tice interneta, mislim da je krajnje vreme da se nesto duplira, najbitnije sa mizernih 2 na 4mb/s. Tu RV zaostaje i za SBB-om a o svetskim okvirima da ne govorimo. S jedne strane, RV nudi astronomske DOCSIS 3 brzine za razumnu cenu, ali nize brzine za manje zahtevne korisnike i dalje su jako skupe.
S jedne strane, RV nudi astronomske DOCSIS 3 brzine za razumnu cenu, ali nize brzine za manje zahtevne korisnike i dalje su jako skupe.
Seckanje i cesti artifakti ostaju najveci problem. Ali nekako mi se cini da je to nije neresivo u bliskoj buducnosti.
Pa svih 45 kanala koje su tu naveli.Jel moze neko da mi kaze koji su tacno kanali digitalni od ovih u start paketu? Posto su onako djuture stavili sve na jednu gomilu, bas su pametni...
za ovo nisam bas siguran,al kapiram da oni samo prenose signal,tako da moras da imas neki tuner u koji ces da ubodes kabl.I kako im se koriste ove "radio" stanice? haha mislim ja sam jednom pitao na njihovom forumu i niko nista nije odgovorio, vazno je da imaju...
menjaces kanale sa daljinskim od dekodera/DTV uredjajaP.S. I jos jedno pitanje, ovi koji su uzeli digitalnu TV, jel moraju kanali da se menjaju sa drugim daljincem, tj menjaju se na tom prijemniku? Kapiram da Vektor ni nema opciju da se ubode kartica u sam televizor da ne moram da biram kanale sa drugog daljinca...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari