Šta je novo?

Race Driver: GRID

da bi to oborio treba mi demetrin, a ne pivo ! :D

Jel moze ceo karton piva:D
P.S. Imam i bolji rezultat, ali nisam udario print scr.

Prilozi

• great drift.jpg
    great drift.jpg
    119.5 KB · Pregleda: 96
Ewo wam domacji zadatak :smoke:

Prilozi

• Drift.jpg
    Drift.jpg
    84.6 KB · Pregleda: 103
Evo probah GRID danas, sa volanom i na tastaturi i ako je vama ovo bolje od nfs onda niste normalni, grafika nista specijlano, previse blura i hdr-a, osecaj voznje kao po ledu, gripa nigde, FF nikakav. Jedino sto je za pohvalu je damage model.

Iako sam protivnik NFS serijala Poslednji NFS je sto se tice upravljivosti kola mnogo bolji

Grafika ništa specijalno? Koja vožnja ima bolju grafiku?

:zgran: khm*mazohista*khm

HAHAHAHAHAHA LOL sunce ti, kako sam se nasmejao, prosu' jogurt preko tastature :d

da ne bude skroz off ... probao grid i meni se svidja, optimizacija je fantasticna ukoliko se uporedi sa Dirt-om ... 'bem ti kapitalizam i potrosacko drustvo.

Upravljanje je totalno arkadno ali s obzirom da ciljaju na to trziste, ne mozemo im uzeti za zlo.

ProStreet, Dirt i Grid su na istoj crti kada je grafika u pitanju, s'tim sto ProStreet pod istim uslovima daje najvise slicica po sekundi.:D

Druze, meni GRID pod istim uslovima(1680x1050, 4xMSAA) radi ~20% bolje od ProStreeta...

Poslednja izmena:
Da, ovo definitivno radi bolje od PS.Pogotovo sto patchovani PS ima zakucan framerate na 30, a ovaj demo ide izmedju 45-65 FPS-a...
S druge strane, mislim da su modeli automobila osetno bolji u PS.Ali to je nevazno, posto tu nema pogleda iz kabine koji ja volim :)

Da, ovo definitivno radi bolje od PS.Pogotovo sto patchovani PS ima zakucan framerate na 30, a ovaj demo ide izmedju 45-65 FPS-a...
S druge strane, mislim da su modeli automobila osetno bolji u PS.Ali to je nevazno, posto tu nema pogleda iz kabine koji ja volim :)

nisam ni mislio na patch, vec na osnovnu verziju u kojoj FPS nije zakucan.
Pach ne donosi nikakvo poboljsanje grafike koje smanjuje FPS vec samo glupost EA inzinjera ili sta je vec upitanju.

Svejedno, mislim da radi bolje i od ne-patchovane verzije...i to dosta :) Plus sa odvrnutim AF i AA...

ne da radi bolje, nego NEMA STUTTER !!! a to je najbitnije. Zamisli da npr GT% ima stutter, pa dzaba sve ostalo onda. Prostreet i jeste patchovan na 30fps jer sa nvidia kartama (barem na 9xxx i 88xxx seriji ima konstatno stucanje bez obzira na framerate...

Da, provalio sam...sto je najjace, bolje mi je radio na 7900GTO nego na 8800GT. (a isti ostatak masine)...non-stop neko stucanje, a frejmaza manje-vise ok...al opet daleko od 60 fps-a koliko se secam.

alo bre ovde je rec o gridu a ne ps

Ja danas posle posla malo radio domaci zadatak iz drifta:D

Prilozi

• great drift 1a.jpg
    great drift 1a.jpg
    124.5 KB · Pregleda: 112
Ne znam koji matrix izvodite po stazi ali ja nikako da skupim vise od milion i to kad me oce :)
Daj neka neko baci na utube od vas koji skupljate milione pa da vidim kako to vi vozite pa da sledim primer :D

Ne znam koji matrix izvodite po stazi ali ja nikako da skupim vise od milion i to kad me oce :)
Daj neka neko baci na utube od vas koji skupljate milione pa da vidim kako to vi vozite pa da sledim primer :D

Jednostavno je, krenes drift od start i ne prekidas 3 kruga :)...

Ma poenta je da driftujes tik pored onih crveno-belih zastavica (stubica) koji su na skoro svakom cosku. Za dobar drift pored njih dobijas 20000 poene, plus sto nenad22 kaze to moras da radis sva tri kruga neprekidno. Na kraju skupis oko 800.000 poena i mnozilac ti dodje na oko x50 i to je to (bar u mom slucaju).:)

da da, i ne sme slucajno da ti se otme auto, ode pod kamion ili u gajbe...

ok je drift ali kola suvise malo gripa imaju, kad ih zaavrnes oko coska i dodajes gas onda nastavljaju da lete lete u stranu bez obzira sto je ugao tek nekih 15-tak stepeni (pocetni ugao), a ne bi smelo tako da radi, al sta je tu je.

Malopre instalirah demo, igra je stvarno vrh! Ovo cje definitivno pokositi sve novije NFS-ove. Jedva chekam punu verziju...

Nije losa igra, trke mi se bas dopadaju a probao sam i multi, pocepao sam ih k'o ludak novine :d
Ali drift... Ne lozim se uopste na drift, vise volim da kroz krivine prolazim maximalnom brzinom i najkracom putanjom nego uz skripu guma i da se na pravcima bez potrebe zanosim. Drifteri, lincujte me slobodno :p

Cekam full verziju :)

@drkrngr (!@#$):
ja dogurao do 49.000.000 i ovaj youtube link mi govori da trebam jos mnogo da ucim da bi stigao do limita. Ali, ***. nema se vremena, nismo vise mladi sa gomilom slobodnog vremena za driftovanje. Mozda u junu kad izadje full.

Poslednja izmena:
Full verzija izlazi 30.5. jedva cekam :D

Napokon se pojavila voznja koja ce mi oduzeti dosta slobodnog vremena. Prava mera po mojim kriterijumima na sredini izmedju arkade i simulacije sa vrh grafikom jednostavno ne moze da omane jedva cekam full verziju.

Nazad
Vrh Dno