Šta je novo?

Race Driver: GRID

*** al' si izubijao kola :D
Što ne upotrebi flashback kada si se slupao?

Btw, čime si snimao ovo?

mozes FRPAS-om :D

Al stvarno Marko, odvozio si ultra ocajno :D nisam mogao da gledam do kraja ovu drugu :d

PS. U konzolama sobi napljuvase i igru i nas i sve :d Kazu da je skretanje ko u NFS pun gas i vozi. Naravno, lupaju gluposti. Pretpostavljam da face nisu ni pomoci iskljucile...

LoL, video sam :D Sta ces, mi smo ti oni otpadnici koji obozavaju NFS i ne vole pravu simulaciju, a ona je samo jedna jedina...

...e da, volimo i krv, ovo igramo zbog krvi...ja volim krv.Ocu da je sve krvavo. :D

Poslednja izmena:
Instalirah demo ali sudiću o igri kad izađe full, ono što mene zanima je kako ste podesili (oni koji imaju volan ili džojpad) u setingsima one raznorazne skale? Što se tiče pomoći sve stoji off ali i dalje mi se čudno ponašaju kola. Igra ima skroz čudno fiziku i nikako mi ne paše.

Boje su stvarno mogle biti življe, a ne tako isprane.

Kao npr. ?

Mislim, igra ti je ili zabavna ili nije. Koga boli uvo sta je...

Poslednja izmena:
... a mogu slobodno reći da su malo pobrkali neke stvari.:trust:
Ne budi isuviše oštar i/ili prek, ipak je ovo demo koji radi SAVRŠEN posao... do finalnog proizvoda će (nadam se) sve da ispeglaju, a onda... BRRRRM, BRRRRRM, VRUUUUM.
Edit:
- Brzine ti idu u ha.
- Ti ćeš da mi kažeš...
- Molim!!??
- Hoću da kažem, hvala čika Momo...
:smoke: :smoke: :smoke:

Poslednja izmena:
Konacno sam uspeo da dobijem drift trku sa nekih ~730k, uspeo da vezem nekoliko krivina i bonusa, sad jurimo milion :D
Inace desio mi se i cuveni bug iz Dirta kad igra naglo uspori na sec bas dok sam vozio drift.

Poslednja izmena:
Kao npr. ?

Mislim, igra ti je ili zabavna ili nije. Koga boli uvo sta je...

Bolje da sačekamo full ne vredi ovako, drift mi se sviđa, težak, dosta realan i najbolji koji sam video do sada u nekoj igri dok kružna trka mi ne pridaje nikakakvo zadovoljstvo nekako je :S:

meni jedino smeta sto nema kamera koja je na visini haube. Bumper cam mi je jako nizak, a hood cam mi je nekako nerealan, predugacka mi je hauba i smeta mi.

Meni ne radi.Nece da se pokrene.Ima samo proces i nista vise...

Mene je isto zezao, ali je proradio kada sam iskljucio SLI :trust: Ako imas jednu kartu, onda ti i nisam nesto pomogao...

...bem ti igre koje ne podrzavaju SLI :mad:, ali i cinjenica da neverovatno dobro radi (I IZGLEDA) i sa jednom kartom.

Evo i mog replaya sa mustangom...ukljucite zvucnike...:)

[YOUTUBE]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zPoNTE5dxcM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zPoNTE5dxcM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YOUTUBE]

Evo i mog replaya sa mustangom...ukljucite zvucnike...:)

[YOUTUBE]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zPoNTE5dxcM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/zPoNTE5dxcM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YOUTUBE]

Wooohooo, American muscle! :-devil-: Steta samo sto si tako skrljao tog Mustanga... :( Bilo bi lepo i da si ukljucio da se cuje zvuk motora, taj V8 je muzika za usi. :d

P.S. Kako se zove pesma koja ide u pozadini?

tako ima svaq trku da zavrsavam, slupan maximalno kao nisan maxima :D

Jel primetio neko da francuzi (i amerikanci) veze nemaju u multiplayeru :D
Znači jedan frenchi je uspeo da me udari na jednoj trci 4 puta, i od toga sam samo jednom uspeo da ostanem na stazi (a PIT manuver 100m pre cilja da ne pominjem, završio bih drugi i pored sabotaže, ali me tip propisno rasturi i na kraju sam nekako došepao kao 6ti :d). Sad čim vidim da je neki francuz na serveru odmah se diskonektujem ,)

Najjaci su oni likovi sto cim krene trka nakrivr auto samo da bi napravili *****rije a ne vide da samo ispadaju ******.

Jel se ovaj demo moze igrati na 9600 gt,na sajtu se ova kartica ne pominje u podrzane,a meni nesto nece da strartuje igru

Trebalo bi da moze, koji drajver koristis?

Onaj poslednji sa Leadetek-ovog sajta 174,16

imas i 175.16 whql sa nv sajta.. danas izasao

Sve trke dobijem opusteno ali za drift sam vuna :D Max score - 30 000 :)

Eo vam drifta :d

Od assistova samo Traction control ukljucen, mislim da na tastaturi ni nema smisla voziti drugacije...

Prilozi

• GRID 2008-05-13 22-20-19-76.jpg
    GRID 2008-05-13 22-20-19-76.jpg
    325.7 KB · Pregleda: 107
Vrh Dno