He fikro def nisi igrao prave simulacije voznji,bas naprotiv mislim da je u igri Le MAn najvise s*eban,jer prvo porse ne pliva u stvarnosti,drugo spajker nikad nece biti brzi od porsea a sto se tice traznicije dan noc probaj GTR2 😉,
Super je to samo sto ima jedan problem: u GTR2 Le Man traje 100 godina i samo HC ljubitelji simulaciji sa volanom imaju zivaca to da voze. :S:
jedino od svega sto si naveo da je bolje od gtr2 je grafika,ali ipak deli ih 2-3 god ,videcemo gtr evo. jedva cekam to en moze da omane ko ovo(nadam se).
Stvar ukusa. Eto, ja recimo nemam volan, vozim gtr2 na gamepadu i nije mi bas preterano interesantan posto je za moje standarde poprilicno tezak.
GRID nije to niti pokusava da bude. On je dovoljno tezak ali u smislu da AI ume da vozi i da svaki vozac (AI) ima drugaciji karakter i stil, nije uvek lako biti prvi kad dignes tezinu sa normal par koraka navise.
Inace automobili immaju jos 1 manu zbog koje sam popizdeo nekad ma koliko ja kocio i skretao oni nastave pravo,
Interesatno je da je to prva stvar koju sam ja provalio u GTR2 kad sam poceo da vozim
🙂
cak ni piplkanje kocnice ne pomaze(jer ajd kao tako necce blokirati kocnice ako su to tako zamislili) to se najvise desava na koenigseggu.
Pomaze i te kako na skoro svemu osim na koenigzegu (koenigseggu ako bas mora
😛). On je bas izuzetno tezak za voznju iz meni nepoznatih razloga. Nece da skrece uopste. Bukvalno je DOBRO kad mu zablokiras kocnice, zaneses ga i tako skrenes.
Inace, 70% sharpturn-ova u GRID-u je najbolje raditi e-brake-om i driftovati kroz krivinu
😉
A iritiraju top secret trke bar mene sve se voze po ulicama okolo zidovi ja pokusavam da izbegem one dijabole a oni namerno fljus u mene ,moj auto se raspadne a oni nastave:S,a lik ispred koga treba da budees niakd se ne slupa i uvek je na prvom mestu pa makar kreno i iza mene,tako da dok dodjes do njega ovi sto su izmedju s*ebu ti autoskroz na skroz🙁
Oce to, mada mislim da te tera maler
🙂 Ja sve vozim na serious tezini i uspevam da se izborim. Verovatno je problem u tome sto ne koristis e-brake za vatanje krivina. tako i kad dodje do kontakta guras se bocno i unistavas njih, a ne oni tebe. Probaj takodje i da angazujes nekog veoma agresivnog vozaca za team member-a. Idi na pretragu ali idi na visoke cene potpisivanja ugovora i 70+ % winning fee (to je 70% od onoga sto on zaradi, a ne ti)
ali opet auti krecu ko ispaljeni iz topa sto je nerealno ,pogotovo protivnici ,ma koliko ti brzo kreno oni krecu uvek brze:S
Pun gas, cim krene trka i gume da skripe u tom momentu pusti i stisni brzo gas opet. (e sad ***, ti vozis volanom pa je to jako tesko za izvesti)
Inace, nisu sva kola ista. Kad kupujes auto preko e-bay sports ona sa puno pobeda su "bolje tjunovana". Nemam neko specijalno misljenje o tome sto je to tako, ali tako je. Dakle polovan auto sa 20 pobeda ide za nijansu bolje od novog. oni sa 40 i vise pobeda su cak i skuplji od novog. Desilo mi se u onim brdskim trkama da prestizem na pocetku auto koji vijam, a vozimo obojica viper-a...
Ono sto meni smeta je to da igra u takmicenjima gde postoji sistem eliminacija uparuje tebe i tvog teammate-a na samom pocetku. Naravno ja ga pobedim i on ispada iz takmicenja bez bodova. :S:
PS.
@Dandy:
Ja nemam nikakva usporenja vremena, ni ovde, ni u demou. Nisam ni kod druga primetio tako nesto. Ono sto sam primetio je da ti i ovaj drugi momak (zaboravio sam ko, na prethodnoj strani je) imate AMD. E sad, mozda jete, mozda nije nesto do toga. Probaj onaj DC optimizer ponovo ili tako nesto. :S: