He fikro def nisi igrao prave simulacije voznji,bas naprotiv mislim da je u igri Le MAn najvise s*eban,jer prvo porse ne pliva u stvarnosti,drugo spajker nikad nece biti brzi od porsea a sto se tice traznicije dan noc probaj GTR2

,
Super je to samo sto ima jedan problem: u GTR2 Le Man traje 100 godina i samo HC ljubitelji simulaciji sa volanom imaju zivaca to da voze. :S:
jedino od svega sto si naveo da je bolje od gtr2 je grafika,ali ipak deli ih 2-3 god ,videcemo gtr evo. jedva cekam to en moze da omane ko ovo(nadam se).
Stvar ukusa. Eto, ja recimo nemam volan, vozim gtr2 na gamepadu i nije mi bas preterano interesantan posto je za moje standarde poprilicno tezak.
GRID nije to niti pokusava da bude. On je dovoljno tezak ali u smislu da AI ume da vozi i da svaki vozac (AI) ima drugaciji karakter i stil, nije uvek lako biti prvi kad dignes tezinu sa normal par koraka navise.
Inace automobili immaju jos 1 manu zbog koje sam popizdeo nekad ma koliko ja kocio i skretao oni nastave pravo,
Interesatno je da je to prva stvar koju sam ja provalio u GTR2 kad sam poceo da vozim
cak ni piplkanje kocnice ne pomaze(jer ajd kao tako necce blokirati kocnice ako su to tako zamislili) to se najvise desava na koenigseggu.
Pomaze i te kako na skoro svemu osim na koenigzegu (koenigseggu ako bas mora

). On je bas izuzetno tezak za voznju iz meni nepoznatih razloga. Nece da skrece uopste. Bukvalno je DOBRO kad mu zablokiras kocnice, zaneses ga i tako skrenes.
Inace, 70% sharpturn-ova u GRID-u je najbolje raditi e-brake-om i driftovati kroz krivinu
A iritiraju top secret trke bar mene sve se voze po ulicama okolo zidovi ja pokusavam da izbegem one dijabole a oni namerno fljus u mene ,moj auto se raspadne a oni nastave:S,a lik ispred koga treba da budees niakd se ne slupa i uvek je na prvom mestu pa makar kreno i iza mene,tako da dok dodjes do njega ovi sto su izmedju s*ebu ti autoskroz na skroz
Oce to, mada mislim da te tera maler

Ja sve vozim na serious tezini i uspevam da se izborim. Verovatno je problem u tome sto ne koristis e-brake za vatanje krivina. tako i kad dodje do kontakta guras se bocno i unistavas njih, a ne oni tebe. Probaj takodje i da angazujes nekog veoma agresivnog vozaca za team member-a. Idi na pretragu ali idi na visoke cene potpisivanja ugovora i 70+ % winning fee (to je 70% od onoga sto on zaradi, a ne ti)
ali opet auti krecu ko ispaljeni iz topa sto je nerealno ,pogotovo protivnici ,ma koliko ti brzo kreno oni krecu uvek brze:S
Pun gas, cim krene trka i gume da skripe u tom momentu pusti i stisni brzo gas opet. (e sad ***, ti vozis volanom pa je to jako tesko za izvesti)
Inace, nisu sva kola ista. Kad kupujes auto preko e-bay sports ona sa puno pobeda su "bolje tjunovana". Nemam neko specijalno misljenje o tome sto je to tako, ali tako je. Dakle polovan auto sa 20 pobeda ide za nijansu bolje od novog. oni sa 40 i vise pobeda su cak i skuplji od novog. Desilo mi se u onim brdskim trkama da prestizem na pocetku auto koji vijam, a vozimo obojica viper-a...
Ono sto meni smeta je to da igra u takmicenjima gde postoji sistem eliminacija uparuje tebe i tvog teammate-a na samom pocetku. Naravno ja ga pobedim i on ispada iz takmicenja bez bodova. :S:
PS.
@Dandy:
Ja nemam nikakva usporenja vremena, ni ovde, ni u demou. Nisam ni kod druga primetio tako nesto. Ono sto sam primetio je da ti i ovaj drugi momak (zaboravio sam ko, na prethodnoj strani je) imate AMD. E sad, mozda jete, mozda nije nesto do toga. Probaj onaj DC optimizer ponovo ili tako nesto. :S: