Probah GRID.
Grafika je mnoogo blurovana, automobili lete kao da imaju nitro.
Upravljanje je ok, zvuk motora je kao na zoljici.
I posle ovog demoa, za mene je No1 simulacije voznje, GTR2.
Sta li ce da bude u GTR3.
SimBin uveliko radi na GTR EvolutionTesko da ce da izadje GTR3,jer je tim programera koji je radio GTR odavno rasformiran,sad su se programeri SImBIn-a okrenuli WTC-u ,tako da nass sad ocekuje par preradjenih WTCC igara u obliku BTCC-a i ETCC-a,...
Osecaj brzine je isti kao u GTR2, bar meni. Ocu reci realan je. Max brzina koju sam postigao sam BMW-om na prvoj trci je 255km/h.
a sta bi ti od jedne voznje ? Jos je ovo i demo. Vidis da imas pare, a nemas jos na sta da ih trosis. Jedino ako ocekujes GTA od GRID-a ili da auto ima lasere i da se vozi po marsu... :S: Ajd bas napisi sta bi bila "vanprosecna" voznja po tebi ?
obrisi monitor Ja nista zuckasto ne vidim sem na onoj drift stazi gde i jeste sumrak.
Probao sa logitechom formula force ex i mogu vam reci da je u odnosu na Dirt, zakon, sto se tice upravljanja volanom. Stvarno su ispravili ama bas svaku gresku , grafika mi je odlicna kao i Dirt, optimizovanost bolja, nesto izmedju simulacije i arkade, jedino sto ne mogu staviti vecu rezoluciju od 1280x1024 tj 1280x800. Verovatno zbog moje graficke ali makar mi je sve na ultra, sto moze , sa 2x aa.
Ocena 9 , sto se mene tice.
Ljudi batalite vise tastature u trkackim igrama i ocene koliko je neupravljiva!!!
Zasto je nemoguce ja sam danas igrao preko tastature i jedini problem koji je vezan za nju po meni je osetljivost silvije u driftu na gas ,ostalih problema nisam imao i stalno zavrsim prvi(naravno s volanom je sve mnogo boljeJa nisam primetio neku razliku u upravljanju na tastaturi i na gamepadu... imam logitech rumblepad... tako da nije isprobano na nekom krshu od gamepad-a... ali je nemoguce upravljati kada je iskljucen traction control previse su osetljive komande... moracu sa volanom da probam al imam krsh od geniusa tako da neverujem da cu moci najbolje da ocenim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari