josh mi je jache sad vi koji cevchite tudju cpu snagu komentarishete kako neki pul krade
elem, dugo sam razmishljao, da li ovo da kazem ili ne, ali reci cu ipak jer mi smeta i boli me, pa kud puklo.
vidim, dosta vas je nagradilo momka koji vam je rekao za ovu vacar foru,
a meni, kome sam zapocheo i omasovio komplet prichu ovde na forumu pre svega, niko se nije udostojio ni hvala da mi kaze na PM/fon (ne mislim na neku PM/fon prepisku sa nekim, pa dobijem posle toga "hvala")
vec ovako, nichim izazvano, ili mozda da zove na neki picence i sl (samo jedan momak me zvao na palachinkepre par nedelja, da ne greshim dushu), a kamoli neke donacije.
moram da priznam da sam poprilichno razocharan time i pomalo se kajem shto sam uopshte i zapochinjao prichu oko toga.
a specijalno shto sam skontao da ni razmena informacija ne ide bash u oba smera kako sam ochekivao.
tipichna srpska posla, posle se pitamo zashto nas svi mrze?
ovaj moj post ne sluzi da prikupljam donacije niti pohvalnice sada (shto bi rekli "too little, too late"),
naprotiv, imam vishe nego shto sam mogao da zamislim da cu ikada imati i prezadovoljan sam zbog toga,
ali sa druge strane sam poprilichno razocharan ekipom ovde, specijalno onima za koje znam da su zgrnuli ogromne pare,
a kad treba da kupe neshto od mene, cenkaju se za 5-10e.
za dalje nisam pametan shta mi je chiniti,
-da vam prenosim i dalje moja iskustva, zapazanja, informacije,
-da to dobijate na kashichicu kad sam raspolozen
-ili pak nishta.
josh mi je jache sad vi koji cevchite tudju cpu snagu komentarishete kako neki pul krade
elem, dugo sam razmishljao, da li ovo da kazem ili ne, ali reci cu ipak jer mi smeta i boli me, pa kud puklo.
vidim, dosta vas je nagradilo momka koji vam je rekao za ovu vacar foru,
a meni, kome sam zapocheo i omasovio komplet prichu ovde na forumu pre svega, niko se nije udostojio ni hvala da mi kaze na PM/fon (ne mislim na neku PM/fon prepisku sa nekim, pa dobijem posle toga "hvala")
vec ovako, nichim izazvano, ili mozda da zove na neki picence i sl (samo jedan momak me zvao na palachinkepre par nedelja, da ne greshim dushu), a kamoli neke donacije.
moram da priznam da sam poprilichno razocharan time i pomalo se kajem shto sam uopshte i zapochinjao prichu oko toga.
a specijalno shto sam skontao da ni razmena informacija ne ide bash u oba smera kako sam ochekivao.
tipichna srpska posla, posle se pitamo zashto nas svi mrze?
ovaj moj post ne sluzi da prikupljam donacije niti pohvalnice sada (shto bi rekli "too little, too late"),
naprotiv, imam vishe nego shto sam mogao da zamislim da cu ikada imati i prezadovoljan sam zbog toga,
ali sa druge strane sam poprilichno razocharan ekipom ovde, specijalno onima za koje znam da su zgrnuli ogromne pare,
a kad treba da kupe neshto od mene, cenkaju se za 5-10e.
za dalje nisam pametan shta mi je chiniti,
-da vam prenosim i dalje moja iskustva, zapazanja, informacije,
-da to dobijate na kashichicu kad sam raspolozen
-ili pak nishta.
Ko nezna Demios je prvi otvorio temu i bukvalno Srbiji otvorio oči što se tiče BTC - a i kopanja, i uputio sve sta i kako. Do tada je vrlo mala nekolicina ljudi bila upucena u BTC u usko specijalizovanim forumima koje niko od nas nije ni zanimalo.
Demios ja ti skidam kapu, znam par ljudi koji su napravili lep novac naravno od svog truda, ali da nije bilo te teme neki ljudi bi bili gladni, sada je ovo nekim ljudima postao poziv i trenunto zivotni posao.
Ja sam jedan od tih koje je posle citanja te teme krenuo u BTC- mining naravno sve i jos uvek na bazi hobija i entuzijazma.
Čisto da uputim druge forumaše ko nezna:wave:
Ne mislim, jako dobro znam kako to ide, po treci putmi se potpuno slazemo osim oko iskoriscavanja tudjih resursa koji su nam dati na koriscenje. To mi dodje kao da mi je neko pozajmio lopatu ali da ne smem sa njom da radim da ne bih slucajno zaradio
EDIT: I da dodam, ne znam da li se secas, ali mi smo se upoznali jednom prilikom, znam kakve si racunare imao i cime si se bavio, znam da si ok momak i samo se oko jedne stvari nismo slozili![]()
evo mozes da testiras na adresi http://inatnet.no-ip.org/mpos/public/Pa daj link,od mene imas 1 mhs za test odma,a ako hoces imas i hosting koji cu da platim.
evo mozes da testiras na adresi http://inatnet.no-ip.org/mpos/public/
al sto se tice share-a mislim da nas treba vise i dosta vise od 1 mhs da bi izbacivao sharove... nisam siguran jos kako to sa sharovima radi jos do kraja, a posebno za qubit sam morao da modifikujem neke fajlove od standardnog stratum minera.
a licno bih voleo da probamo to u praksi, negde gde moze da se prikaci dovoljna kolicina ljudi, i da imamo nase poolove za novcice koji nas zanimaju.
lolda bismo svi otisli da testiramo, to kosta i vremena i para
hhh, ja sam za, ako svi hoce, mozemo sve da prebacimo na sat vremena na ovaj pool... SAMO NE KRADI![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari