La.Prestige
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.11.2009
- Poena
- 455
Eno nesica na oglasima kupuje r9 280x za 20 qbit-a...
Eno nesica na oglasima kupuje r9 280x za 20 qbit-a...
Ne radi mi ni jedan worker na smalltimeminer-u.
Zna li neko sta se desava?
josh mi je jache sad vi koji cevchite tudju cpu snagu komentarishete kako neki pul krade
elem, dugo sam razmishljao, da li ovo da kazem ili ne, ali reci cu ipak jer mi smeta i boli me, pa kud puklo.
vidim, dosta vas je nagradilo momka koji vam je rekao za ovu vacar foru,
a meni, kome sam zapocheo i omasovio komplet prichu ovde na forumu pre svega, niko se nije udostojio ni hvala da mi kaze na PM/fon (ne mislim na neku PM/fon prepisku sa nekim, pa dobijem posle toga "hvala")
vec ovako, nichim izazvano, ili mozda da zove na neki picence i sl (samo jedan momak me zvao na palachinkepre par nedelja, da ne greshim dushu), a kamoli neke donacije.
moram da priznam da sam poprilichno razocharan time i pomalo se kajem shto sam uopshte i zapochinjao prichu oko toga.
a specijalno shto sam skontao da ni razmena informacija ne ide bash u oba smera kako sam ochekivao.
tipichna srpska posla, posle se pitamo zashto nas svi mrze?
ovaj moj post ne sluzi da prikupljam donacije niti pohvalnice sada (shto bi rekli "too little, too late"),
naprotiv, imam vishe nego shto sam mogao da zamislim da cu ikada imati i prezadovoljan sam zbog toga,
ali sa druge strane sam poprilichno razocharan ekipom ovde, specijalno onima za koje znam da su zgrnuli ogromne pare,
a kad treba da kupe neshto od mene, cenkaju se za 5-10e.
za dalje nisam pametan shta mi je chiniti,
-da vam prenosim i dalje moja iskustva, zapazanja, informacije,
-da to dobijate na kashichicu kad sam raspolozen
-ili pak nishta.
i mogu da vam kazem, da posle mnogo muka, radi nasa test verzija za kubite direktno sa neta, pa ko zeli da testira:
http://188.226.144.73/MPOS/public/
daje sharove, mozda treba jos malo stelanja, al ovako naizgled izgleda da radi![]()
ne vidim da upisuje sharove u bazu, moram da vidim sta se desavaEvo i ja se pridruzih...![]()
evo sad upisuje i sharove, proklete zavrzlame memcached, memcache, a jedno nije i drugo, ovi sto programiraju naravno nista lepo ne objasne,Aj nasteluj te sve i prelazim na nas poolda kopamo do kine
![]()
Dear Marko,
Your subscription listed below has reached its monthly limit of free Windows Azure and has been disabled.
Subscription Name: Free Trial
To get details on your account usage limits, go to: https://account.windowsazure.com
If you are not in the last month of your subscription term, your Windows Azure service will be restored on your subscription's next monthly anniversary.
If you would like to re-enable service for this subscription now, you can upgrade to a paid subscription by signing in to http://account.windowsazure.com using your [email protected] Windows Live ID. Then go to this subscription and follow the link to upgrade to a paid subscription. If you upgrade to a paid subscription, you will be charged at standard rates for usage that exceeds free monthly quantities included with your offer.
If you are in the last month of your subscription term and decide not to upgrade to a paid subscription, all data will be deleted in 90 days. Please be sure to retrieve any data you want to keep.
Thank you for using Microsoft Online Services.
Windows Azure
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari