Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Eno nesica na oglasima kupuje r9 280x za 20 qbit-a...

Cekam 0.0001 ili nek propadne sve... Ni 1 necu prodati ispod te cene.

Eno nesica na oglasima kupuje r9 280x za 20 qbit-a...

rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif
rofl2.gif

sta ovi momci da kazu, sto za jedan kubit hoce 1 bitcoin ili cak i 2 :D

2014-02-13 00_47_35-Poloniex - Bitcoin_Cryptocurrency Exchange - BTC_Q2C Market - CoolNovo.jpg

Pa kad pola poolova ne rade. :p

ja sad prebacih na mine-pool.net

ja sam na cpu-pool.net nisam video da nesto prekidaju, pupupu da ne ureknem

josh mi je jache sad vi koji cevchite tudju cpu snagu komentarishete kako neki pul krade :D

elem, dugo sam razmishljao, da li ovo da kazem ili ne, ali reci cu ipak jer mi smeta i boli me, pa kud puklo.

vidim, dosta vas je nagradilo momka koji vam je rekao za ovu vacar foru,
a meni, kome sam zapocheo i omasovio komplet prichu ovde na forumu pre svega, niko se nije udostojio ni hvala da mi kaze na PM/fon (ne mislim na neku PM/fon prepisku sa nekim, pa dobijem posle toga "hvala")
vec ovako, nichim izazvano, ili mozda da zove na neki picence i sl (samo jedan momak me zvao na palachinke :) pre par nedelja, da ne greshim dushu), a kamoli neke donacije.

moram da priznam da sam poprilichno razocharan time i pomalo se kajem shto sam uopshte i zapochinjao prichu oko toga.
a specijalno shto sam skontao da ni razmena informacija ne ide bash u oba smera kako sam ochekivao.

tipichna srpska posla, posle se pitamo zashto nas svi mrze?

ovaj moj post ne sluzi da prikupljam donacije niti pohvalnice sada (shto bi rekli "too little, too late" :D),
naprotiv, imam vishe nego shto sam mogao da zamislim da cu ikada imati i prezadovoljan sam zbog toga,
ali sa druge strane sam poprilichno razocharan ekipom ovde, specijalno onima za koje znam da su zgrnuli ogromne pare,
a kad treba da kupe neshto od mene, cenkaju se za 5-10e.

za dalje nisam pametan shta mi je chiniti,
-da vam prenosim i dalje moja iskustva, zapazanja, informacije,
-da to dobijate na kashichicu kad sam raspolozen :D
-ili pak nishta.

Poziv stoji ... ;)
Iako ne kopam sa CPU ! ;)

Treba mi pomoc, od pocetka sam na mine-pool.net i fino ide, ali kad pogledam neku statistiku na q2csmalltimeminer.com cifre su duplo vece, e sad ne znam dal te cifre znace nesto. Evo npr. ova:

q2csmalltimeminer = Est. Shares 2,614 (done: 44.19%)
mine-pool.net = Est. Shares 2614 (done: 4.28%)
E sad dal to nesto znaci, jer razlika je evidentna.

koja te buni?
2614 shareova treba da bi se rešio blok na tom diffu (procenjena vrednost). zarez je tu samo do formatiranja
procenat pokazuje dokle je od tih šerova došao pool na trenutnom bloku koji rešava

Aha to su dva razlicita bloka sad mi je jasno. Jel mi mozes jos samo reci sta se gleda na pool-u kako bi video koji je bolji?

pool luck, pod blocks pa percentage. što manje to bolje. mada na tim cpu poolovima to često ne radi pa ako vidiš 2% znaj da to nema veze sa životom... oko 100 se vrti al opet nije isto 97 i 120.

u ovom primeru ako je pool luck 120% znači da na njemu u praksi umesto onih procenjenih 2614 sherova treba 2614+20%, odnosno ispada kao da kopaš na 20% većem diffu na tom poolu.

i naravno da ne bude preslab sa tipa 7 workera, to onda gubi smisao...

Hvala buraz....
EDIT: vidim i sam da nema veze sa vezom , evo na mine-pool 0.33 a na smalltime 102 :D

Poslednja izmena:
i mogu da vam kazem, da posle mnogo muka, radi nasa test verzija za kubite direktno sa neta, pa ko zeli da testira:
http://188.226.144.73/MPOS/public/
daje sharove, mozda treba jos malo stelanja, al ovako naizgled izgleda da radi :)

Aj nasteluj te sve i prelazim na nas pool ;) da kopamo do kine :)
evo sad upisuje i sharove, proklete zavrzlame memcached, memcache, a jedno nije i drugo, ovi sto programiraju naravno nista lepo ne objasne,
itd.... sad cemo da vidimo sta se desava

kazi mi koji server koristis, koji cpu i koliko rama?

evo sad ce nekima biti lakse

Dear Marko,

Your subscription listed below has reached its monthly limit of free Windows Azure and has been disabled.
Subscription Name: Free Trial
To get details on your account usage limits, go to: https://account.windowsazure.com
If you are not in the last month of your subscription term, your Windows Azure service will be restored on your subscription's next monthly anniversary.
If you would like to re-enable service for this subscription now, you can upgrade to a paid subscription by signing in to http://account.windowsazure.com using your [email protected] Windows Live ID. Then go to this subscription and follow the link to upgrade to a paid subscription. If you upgrade to a paid subscription, you will be charged at standard rates for usage that exceeds free monthly quantities included with your offer.
If you are in the last month of your subscription term and decide not to upgrade to a paid subscription, all data will be deleted in 90 days. Please be sure to retrieve any data you want to keep.

Thank you for using Microsoft Online Services.

Windows Azure

Poslednja izmena:
diff za workera mi je 0.01
i izgleda da meni ne broji serove

Poslednja izmena:
A meni je hashrate 0... mada pise da prihvata shareove...

EDIT: vise nije , proradilo :)

svi su shareovi u bazi, al ne znam jos zasto nece da ih prikaze na webu....

Vrh Dno