Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

pokazuje da su kronovi uredno startovani.... moracu jos da mozgam

Jel uspeo neko na BAMT-u da instalira novu skriptu 1.1a?? Meni to na linuxu nikako nece da radi kako treba, upola manji hash rate nego u windowsu 7 x64...

bravo !
Odo sad da spavam,ocu da je pool nasao blok do ujutru : )

Poslednja izmena:
Da dolazim sa svim resursima da kopamo do kine ili samo delom? :D

Da dolazim sa svim resursima da kopamo do kine ili samo delom? :D
kako ti volja, sad vidim da se sharovi povecavaju, mineri daju sharove, pool hashrate deluje stabilno, jedino mi se ne poklapa estimated shares sa ovima is njihovog poola, pa videcemo .

edit:
odo i ja spavati pa cemo videti ujutro kakve su statistike.

Poslednja izmena:
Ja isto pustio i lepo ide ali nijedan coin nisam dobio, a radi oko 15-20 minuta. Jel tako treba?

Ja isto pustio i lepo ide ali nijedan coin nisam dobio, a radi oko 15-20 minuta. Jel tako treba?
ne mozemo dobiti coin pre nego sto nadjemo blok....

edit :
nasli smo blok, samo mi cronovi nisu radili sinoc, *** bio sam umoran.... :D

Poslednja izmena:
Ajde mogao bih i ja da uletim.
Dajte primer skripte :D

Edit: sredio sve, ubacio 7 jezgara. Pa da vidimo.

Poslednja izmena:
Kako se pokazao "Kopamo do Kine" pool ;D, koje su prednosti-mane? Prebacicu se i ja tamo kad dodjem sa posla.....

Sad gledam statistike na poolu i navodno covek sa 2000 khsaha kopa 20.000 qubita dnevno, ja sa tom snagom iskopam oko 4.000 na mine-pool.net :D.

Poslednja izmena:
Te statistike su apsolutno nerealne, ne znam kakve to kalkulatore koriste :D

I ja cu da prebacim na ovaj vas pool ako radi iole korektno, cisto da podrzim, iako sam sasvim zadovoljan sa mine-pool.net :)

Taj covek sa 2000 Hasha nije iskopao nista od sinoc :(

Time Since Last Block: 9 hours 20 minutes 54 seconds...

Poslednja izmena:
Evo ga i blok!

3 bloka
Za sve one koji se pitaju pool sabija kako radi 1650/1649 prihvacenih serova.Samo jedan reject

Poslednja izmena:
Statistike su nerealne zato sto koriste "Scrypt" matematiku za izracunavanje, niko jos od programera nije ubacio cestitu podrsku za cpu novcice, posto je diff na cpu ovim algoritmima mnogo manji u odnosu na scrypt equivalent.
a sto se tice ovog koliko je vremena proslo od bloka, mozda je i zbog toga sto sam pomerao vreme tj prebacivao sam u nas timezone, da mi bude lakse da se snalazim ko kad sta....
tako da ne verujte ovim kalkulacijama to ne radi ni kod ovih, verujte samo onome sto dobijete. :)

Deluje da ce ovo lepo da radi!
Ajde ljudi, stavite bar 1% donacije, sta ste se stisli. :p
Da budemo za primer drugim pool-ovima.

Evo i mene, pa kako bude. :)

I ja dolazim :)

Evo kako je meni radilo na minepoolu, ako ovde bude slabije moram da se vratim nazad jer mi danas isticu 2 naloga na azuru :(
benchpool.JPG

Evo i ja sam se prikljucio...nego nije mi jasno da su pojedini tolike stipse da ne mogu da stave bar 1% donaciju,covek se potrudio nastelovao sve da radi kako treba i evo retko ko da donira..haos

Ja evo 5 minuta trazim ne znam gde se to stavlja....ne mogu da nadjem.

Vrh Dno