josh mi je jache sad vi koji cevchite tudju cpu snagu komentarishete kako neki pul krade
elem, dugo sam razmishljao, da li ovo da kazem ili ne, ali reci cu ipak jer mi smeta i boli me, pa kud puklo.
vidim, dosta vas je nagradilo momka koji vam je rekao za ovu vacar foru,
a meni, kome sam zapocheo i omasovio komplet prichu ovde na forumu pre svega, niko se nije udostojio ni hvala da mi kaze na PM/fon (ne mislim na neku PM/fon prepisku sa nekim, pa dobijem posle toga "hvala")
vec ovako, nichim izazvano, ili mozda da zove na neki picence i sl (samo jedan momak me zvao na palachinke

pre par nedelja, da ne greshim dushu), a kamoli neke donacije.
moram da priznam da sam poprilichno razocharan time i pomalo se kajem shto sam uopshte i zapochinjao prichu oko toga.
a specijalno shto sam skontao da ni razmena informacija ne ide bash u oba smera kako sam ochekivao.
tipichna srpska posla, posle se pitamo zashto nas svi mrze?
ovaj moj post ne sluzi da prikupljam donacije niti pohvalnice sada (shto bi rekli "too little, too late"

),
naprotiv, imam vishe nego shto sam mogao da zamislim da cu ikada imati i prezadovoljan sam zbog toga,
ali sa druge strane sam poprilichno razocharan ekipom ovde, specijalno onima za koje znam da su zgrnuli ogromne pare,
a kad treba da kupe neshto od mene, cenkaju se za 5-10e.
za dalje nisam pametan shta mi je chiniti,
-da vam prenosim i dalje moja iskustva, zapazanja, informacije,
-da to dobijate na kashichicu kad sam raspolozen

-ili pak nishta.