mozda nisi restartovao wallet? ili mozda nisi ubacio u user/appdata/roaming/qubitcoin?
ili pak kad te je pitao firewal da li da blokira ili pushta wallet, da si kliknu da blokira?
Qubit coinchina naspram onog smrada 🙂 necu te vise nikad ostaviti...
brate na kojem pulu?*** samo dobijam booooooooooooooooooooooooooooooooooooo SMOR!!!
****te, ala si me nasmejao kako niko davno nije!!! Svaka ti dala!
BTW, koji pool trenutno najmanje krade, pošto svi kradu čini mi se. Ja sam na cpu-pool.net ATM.
jel bolji on ili q2c.cpu-pool.net ?
Ako se neko ovajdio od ovog Azure, mozete slobodno da me castite nesto 🙂
Daj adresu walleta.
Dobices i od mene skromnu donaciju kad dodjem sa posla javljam na PM. 😉Evo ga:
GLL4q2JaaTvocwiV1MEA9LUoG7XYNucmYw
na q2c.smalltimeminer.com kopam vec 2 sata i nemam ni jedan confirmed novcic... i cini mi se da sporije radi nego cpu-pool.net
cini mi se da sporije kopa ovaj novi ali nisam 100% siguran... ajde recite mi vasa iskustva, gde brze kopate ??
i ovaj problem oko unconfirmed novaca, ni jedan nisam confirmed otkad kopam...
jel probao neko da napravi sa istog klompa dva naloga? ili da plati sa 2 razlicite kartice na njegovo ime, ja probao i nece, kod unosa kartice izbacuje mi gresku
na q2c.smalltimeminer.com kopam vec 2 sata i nemam ni jedan confirmed novcic... i cini mi se da sporije radi nego cpu-pool.net
cini mi se da sporije kopa ovaj novi ali nisam 100% siguran... ajde recite mi vasa iskustva, gde brze kopate ??
i ovaj problem oko unconfirmed novaca, ni jedan nisam confirmed otkad kopam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari