mozda nisi restartovao wallet? ili mozda nisi ubacio u user/appdata/roaming/qubitcoin?
ili pak kad te je pitao firewal da li da blokira ili pushta wallet, da si kliknu da blokira?
Qubit coinchina naspram onog smradanecu te vise nikad ostaviti...
brate na kojem pulu?*** samo dobijam booooooooooooooooooooooooooooooooooooo SMOR!!!
****te, ala si me nasmejao kako niko davno nije!!! Svaka ti dala!
BTW, koji pool trenutno najmanje krade, pošto svi kradu čini mi se. Ja sam na cpu-pool.net ATM.
jel bolji on ili q2c.cpu-pool.net ?
Ako se neko ovajdio od ovog Azure, mozete slobodno da me castite nesto![]()
Daj adresu walleta.
Dobices i od mene skromnu donaciju kad dodjem sa posla javljam na PM.Evo ga:
GLL4q2JaaTvocwiV1MEA9LUoG7XYNucmYw
na q2c.smalltimeminer.com kopam vec 2 sata i nemam ni jedan confirmed novcic... i cini mi se da sporije radi nego cpu-pool.net
cini mi se da sporije kopa ovaj novi ali nisam 100% siguran... ajde recite mi vasa iskustva, gde brze kopate ??
i ovaj problem oko unconfirmed novaca, ni jedan nisam confirmed otkad kopam...
jel probao neko da napravi sa istog klompa dva naloga? ili da plati sa 2 razlicite kartice na njegovo ime, ja probao i nece, kod unosa kartice izbacuje mi gresku
na q2c.smalltimeminer.com kopam vec 2 sata i nemam ni jedan confirmed novcic... i cini mi se da sporije radi nego cpu-pool.net
cini mi se da sporije kopa ovaj novi ali nisam 100% siguran... ajde recite mi vasa iskustva, gde brze kopate ??
i ovaj problem oko unconfirmed novaca, ni jedan nisam confirmed otkad kopam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari