Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

mozda nisi restartovao wallet? ili mozda nisi ubacio u user/appdata/roaming/qubitcoin?
ili pak kad te je pitao firewal da li da blokira ili pushta wallet, da si kliknu da blokira?

mozda nisi restartovao wallet? ili mozda nisi ubacio u user/appdata/roaming/qubitcoin?
ili pak kad te je pitao firewal da li da blokira ili pushta wallet, da si kliknu da blokira?

hvala na odgovoru druze. resih problem trebalo samo malo sacekati da krene sinhronizacija...

Ima ogromna lista nodova u prvom postu btc talk teme, bukvalno trenutno kreće sync sa njom

Ziv je qubit umro nije.

Difficulty 2008.57499218

Pa kad su videli da je ovaj max coin go*no tesko, svi se vratili. :)

Diff 2000. ;)

Qubit coinchina naspram onog smrada :) necu te vise nikad ostaviti...

*** samo dobijam booooooooooooooooooooooooooooooooooooo SMOR!!!

Qubit coinchina naspram onog smrada :) necu te vise nikad ostaviti...

****te, ala si me nasmejao kako niko davno nije!!! Svaka ti dala!

BTW, koji pool trenutno najmanje krade, pošto svi kradu čini mi se. Ja sam na cpu-pool.net ATM.

mine-pool poslednjih pola sata ima dosta neprihvacenih shareova i danas sam iskopao upola manje novcica nego prethodnih dana. Blokovi gde imam veliki broj shareova jednostavno se kasnije nigde ne pojavljuju. Uveliko kradu. Ja sam se presaltao na q2c.smalltimeminer.com.

@ undertaker, sds21

Fala. Probaću...

Fino se i cena krece. Vidim kupuju se vece kolicine cak i po 0.0000023, znaci skoro duplirana u roku od par dana. :)

Za ~12ak dana ponovo polovljenje nagrade, onda ce biti 512 novcica po bloku. Polako se ciste oni n00bovi sto prodaju ono izrudareno od prvog dana.

probah da se registrujem na azuro sa drugom karticom ali ne daju, nece da proba, moguce da prate ip adresu

A nas Qubit lagano probija 240!

Ovo je odraz nezadovoljstva MaxCoinom. I neka je...

Nama su potrebni ovakvi CPU-only novcici!

jel probao neko da napravi sa istog klompa dva naloga? ili da plati sa 2 razlicite kartice na njegovo ime, ja probao i nece, kod unosa kartice izbacuje mi gresku

na q2c.smalltimeminer.com kopam vec 2 sata i nemam ni jedan confirmed novcic... i cini mi se da sporije radi nego cpu-pool.net
cini mi se da sporije kopa ovaj novi ali nisam 100% siguran... ajde recite mi vasa iskustva, gde brze kopate ??

i ovaj problem oko unconfirmed novaca, ni jedan nisam confirmed otkad kopam...

na q2c.smalltimeminer.com kopam vec 2 sata i nemam ni jedan confirmed novcic... i cini mi se da sporije radi nego cpu-pool.net
cini mi se da sporije kopa ovaj novi ali nisam 100% siguran... ajde recite mi vasa iskustva, gde brze kopate ??

Strpi se samo, treba vremena da se konfirmira. Smalltimeminer je ubedljivo najbolji. U krajnjoj liniji, ako misliš da na drugom mestu radi bolje, ništa te ne sprečava da tamo i kopaš :)

jel probao neko da napravi sa istog klompa dva naloga? ili da plati sa 2 razlicite kartice na njegovo ime, ja probao i nece, kod unosa kartice izbacuje mi gresku

Probaj da obrišeš kukije, i da restartuješ ruter, ili probaj preko nekog VPN-a.

Poslednja izmena:
hm, sad se dobija osetno manje novcica, mada je ovo jedasn od retkih novcica koji je porastao

ure3a8uh.jpg

Vrh Dno