Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

koju si kaarticu koristio ja sam probao sa virtualnom i nece

edit:
mora prava

Poslednja izmena:
Skida 1$ sa kartice kada se unese kao provera. Trebalo bi posle da odradi refund. Isto kao PayPal.

Poceli malo previse da kradu na mine-pool... :( za 2 sata i ni jedan ni confirmed ni uncofirmed :(

azureuser@gudra:~/QubitCoin-cpuminer-v.1.1$ ./ minerd -a qubit -o stratum.tcp://q2c.cpu-pool.net:3470 -u gudra.3 -p x
bash: ./: Is a directory

imam ovu gresku , sto je boldovano?

stratum+tcp://q2c.cpu-pool.net:3470

snasao sam se hvala

sta sad ispade da svi poolovi kradu? p2pool ne moze da krade moze samo da se stavi FEE 100% i onda vlasnik uzima sve ovo mozete da proverite komandom /fee

Poslednja izmena:
Napravio sam dve extra large mašine sa po 8 jezgara i jednu large sa 4 jezgra i time popunio limit od 20 jezgara.

I koliko tako dobijas?

Probao sam q2c.smalltimeminer.com isti K....... Za 9h sam dobio 600 coina :mad:

jel ima ovde ogranicenja? npr da sa iste ip adrese pravim naloge? imam 2 kartice i sa tim bi dobio dva naloga sto bi ako potraje ovih mesec dana bilo ekstra, mada mozda je bolje da sacuvam za neki novcic koji je tek izasao

nek se javi ko je :d
Rank User Name KH/s Q2C/Day
1 saficoron 40,377 760.179
2 drakula 24,886 468.531

Poslednja izmena:
Probao sam q2c.smalltimeminer.com isti K....... Za 9h sam dobio 600 coina :mad:

Koliko bi prema statistici trebao da dobiješ? Statistika na cpu-pool ne prikazuje tačno tako da nije merodavna. Na smalltimeminer je odokativno tačna, i naravno nemoj očekivati da ćeš sa jednim procesorom od recimo 600khs imati zaradu kao sa jednom grafičkom sa istim khs na nekom scrypt novčiću :)

Sa GPU od 600khas zaradis 0.0055btc dnevno, a sa CPU na 600khas zaradis 0.003btc dnevno. Znaci odnos je otprilike duplo veci u korist GPU.

Po meni ovaj novčić mora da skoči za jednu decimalu da bi imao smisla i buducnost kopanja s obzirom na sadasnji diff koji samo raste, vrednost mu je mizarna trenutno ovo je neki max pik od pre neki min 0.00000200.
Iplativost kopanja je smesna trenunto ali mi smo optimisti ;)

Do bre par dana sam kopao dnevno oko 3000 novcica, isti diff bio kao i sad.
Evo sad mi 50% boooooooooooooooooo

i kad bi vredeo JEDNU CENTU samo !!!

Do bre par dana sam kopao dnevno oko 3000 novcica, isti diff bio kao i sad.
Evo sad mi 50% boooooooooooooooooo

Meni je od juče do danas 99% yey na smalltimeminer. Probah malo pre ostala dva pula i kad su krenuli booo, reko doviđenja zbogom.

brate da bi covek napravio pool, sta sve treba da se uradi i instalira .... nije ni cudo sto ljude mrzi :)

Sinoc sam poceo da kopam ovaj coin sa i5 3570k, daje mi oko 520 khash, to je valjda ok...nego wallet nece da se sinhronizuje, jer se to desavalo nekome??

Baci pogled na prvu stranu...treba da postavis conf file na odgovarajuce mesto ...

Jesi iskopirao qubitcoin.conf u %AppData%\Roaming\QubitCoin?

Ako se neko ovajdio od ovog Azure, mozete slobodno da me castite nesto :)

kopam deset dana sa osmojezgarnim 90 posto vremena kopa svih osam jezgara i jos uvek nisam nasao block??? a neko ga nalazi svako par minuta??' o cemu se radi ovde???

Ako se neko ovajdio od ovog Azure, mozete slobodno da me castite nesto :)

da to tako ide neki ovde bi bili milioneri :D

koga ti da chastish shto si uopshte otrkio kriptovalute? ;)

elem, sto se tiche kjubita i pulova, normalizovalo mi se kopanje na p2pool-u, pravim ~500/1h

da ne ureknem.

Poslednja izmena:
Reddit, ali oni su vec bogati :)
Nista, morao sam da probam... :D
Inace, pazite sa nalozima, meni su danas ukinuli jedan...

Pa skini wallet. Sta cekas? Da ti nestanu novcici, pa da onda kukas?
skinuo bas ovaj sa pocetka teme stavio mu onaj qubit coin.conf sto treba i opet nece stoji out of sync

evo taman sto sam ovo napisao a ono proradi :)) krenula sinhronizacija samo malo trebalo cekati...
samo jedno bitno pitanje jesi li otvarao onaj conf file u notepadu ?
tamo stoji ime necije user i neciji pass ?
u cemu je fora da ne kopamo za nekoga drugog?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno