Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

hmmm... kod mene je ovako i jedva da nakupim 1000 Qbit-a na dan
Pogledajte prilog 134757

Kako jedva 1000 kad imas 200unconfirmed a konfirmacije traju 2sata. Imas ti brale 2400komada...

A koliko ja razumem, sto imas jaci procesor on brze daje sharove i iz veceg broja blokova dobija nagrade, jer je block time poprilicno mali... mozda odatle bolji rezultati za jace procesore...

Sad gledam pool luck ovog mine-pool.net i vidim dosta zelenog, mozda je i sreca posluzila...

Poslednja izmena:
ma tih 200 nepotvrdjenih se skupilo posto je pool nesto otiso u kur... evo jos malo pa ceo dan ja u wallet-u imam 700.
Generalno pitao da vidim da nije do pula, mada i ja taj pull koristim tako da je nesto verovatno drugo u pitanju ili prosot bad luck ,)

Evo bas sam pogledao sada, za poslednjih 26sati imam 4600 u isplatama. Mrzi me sada da kacim SC...

Ne znam u cemu bi mogao biti problem, vidim da ti lepo ispisuje i brzinu dole, znaci pool prima dobro sharove... bem li ga

Kaoji je najsigurniji nacin da prebacim qbitcoin wallet na drugi racunar? Mogu li samo da ga prekopiram wallet folder i da ga prebacim?

Meni nece da pocne da kopa na mine-pool.net dok na drugom cpu-pool net kopa normalno koristim novi 64 miner win64_sse2x2 bat je

cpu-pool.net : minerd -a qubit -o stratum+tcp://q2c.cpu-pool.net:3470 -u dcholass.1 -p x -t 4

mine-pool.net : minerd -a qubit -o stratum+tcp://www.mine-pool.net:3470 -u dcholass.1 -p x -t 4

kaze can't resolve mine-pool.net

ima li neko ideju zasto ?

Poslednja izmena:
Kaoji je najsigurniji nacin da prebacim qbitcoin wallet na drugi racunar? Mogu li samo da ga prekopiram wallet folder i da ga prebacim?

wallet.dat ti treba iz appdata/roaming/qubitcoin

Meni nece da pocne da kopa na mine-pool.net dok na drugom cpu-pool net kopa normalno koristim novi 64 miner win64_sse2x2 bat je

cpu-pool.net : minerd -a qubit -o stratum+tcp://q2c.cpu-pool.net:3470 -u dcholass.1 -p x -t 4

mine-pool.net : minerd -a qubit -o stratum+tcp://www.mine-pool.net:3470 -u dcholass.1 -p x -t 4

zato što pool ne radi?

registrovah se na sajtu bez problema pa se cudim sto nece

Radi pool. Vidi jesi dobro workera podesio

Meni za 4h oko 500 coina sa i7 2600k, kopam na mine-pool.net.

1394/1499 na 93%

Obrisi www, ovako.... minerd -a qubit -o stratum+tcp://mine-pool.net:3470 -u dcholass.1 -p x -t 4

aj da odgovorim i samom sebi :)

kolko videh ovde...
fx-8350 @ 4.6 daje 440kh/s
i5-4670K @ 4 daje 425kh/s
fx-8350 @ 4 daje 378kh/s
i5-4670(bez k al isto jel?) @ 3.4 daje 376kh/s

To ti dođe sa starim minerom, novi daje nekih ~80% više - 3770k@4,7 760khash/s sa 7 threadova (108/thread), PhenomII X3 @3GHz 260khash/s (87/core)

nesic1 sa cime kopas tj koji proc koliko mh/s ?

ja sam kopao na poolu sa 400 mh/s cisto radi poredjenja i od ovolikih menjacnica ja nisam ukapirao kolika je cena qubita :lupko:

kopao sam sa a4 4000, a4 5300 i fx8350, sa 4 jezgra, mnogo se grejao na box kuleru sad sam uzeo vodeno pa podesavam

Op, malo je skocio q2c! Cisto da se nesto desava....

Kada bude skocio minimum na 0.00001 onda cemo da budemo zadovoljni :p

Toliko je bio kad je izasao ako se ne varam. Naravno da je ovo sad mala cifra ali prija kad covek vidi da malo skoci pa makar i odma pao na isto.

bio je danas i 240, doduše u smešnom obimu ali se makar nešto dešava :)

Phenom II 550BE na Asus M5A99X EVO R2 daje ~87Kh/s na 3.1GHz dok FX6300 3.5GHz na istoj ploci daje 72Kh/s. Ispade da je stari phenom brzi dosta od FX-a kad su u pitanju performanse po jezgru.

Pitanje za vas koji ste kopali solo. Koliko treba da padne diff da bi uzeo vise solo nego na pool-u, sa 1300khash.

Cini mi se da duplo manje coina dobijam na q2c.cpu-pool.net, vracam se na mine-pool.net :)

I oni utanjise zadnjih 5,6 sati, dal kradu il sta se desava nemam pojma...

ja shaltam p2pool i cpu-mine, kako bih ostvario ~12-15k /24h sa 3.2mhash.

Ma skocio je diff, evo ga na 2k. Cim se pomerio q2c sa mrtve tacke navalili braca Kinezi da kopaju. Posle 18. kad se jos prepolovi blok dobijacemo po mrvicu. Mozda je i tako bolje, cim je nesto teze dobiti onda to nesto vise i vredi.

pa koliko mora da skochi, a da mi napravi samo 1000 za 12h? nije sigurno bio 10 000....neak je kradja po sredi, nema shta...mada sam primetio da malo malo pa ne moze da se konektuje....

U kom to filmu sa jednim cpu -om izvlacis ? Ja imam oko 5000khas i izvlacim oko 10.000 qubita na dan ??? Nekad i manje zavisi od diffa i od poola koji je najgori na svetu treba napomenuti da bar ja dobijam puno reject sherova i snaga na pool u mi nekad padne na 300 :mad: pa se povrati.

au al tebe kradu :D

I mene su proslu noc pokrali na cpu-pool. Provali su da smi iz Srbije i u koje vreme spavamo. :)

Kako jedva 1000 kad imas 200unconfirmed a konfirmacije traju 2sata. Imas ti brale 2400komada...

A koliko ja razumem, sto imas jaci procesor on brze daje sharove i iz veceg broja blokova dobija nagrade, jer je block time poprilicno mali... mozda odatle bolji rezultati za jace procesore...

Sad gledam pool luck ovog mine-pool.net i vidim dosta zelenog, mozda je i sreca posluzila...

ipak sam bio na cpu-pool-u, na brzaka procitao poruku pa nisam ni zapazaio. saltam se na mine-pool pa cemo videti...

kad pustim 7 jezgra od 8 imam smesnij 560kh a kad pustim 4 od 8 imam 440 :smash:

inace vodeno hladjenje razvaljuje, cpu je mnogo hladniji

nego, videh nekoliko vas starijih rudara da ste uzeli par cpu mining dedicated makina.
gde vam je tu rachunica?

ja sam za ~630e uzeo 3x8320, 1x8350 i 4xLC cosmo cool 95 i iskoristio postojece rigove.
stare procesore cu prodati kao i box kulere od fx-eva i to ce biti refund od ~140e.
kozmoe sam lapovao, stavio noktua pastu, procesori setovani na 4ghz, undervoltovani, bacaju po oko 97khash po jezgru, 6 jezgara po mashini da ne pada hash grafa (padne i tako ali bash malo).
u prevodu to je ~2300khash za 490e. a o potroshnji i zauzimanju prostora da i ne prichamo.
temperature ~45 cpu, ~55 naponska (990xa ud3 rev 3.0 i 990fxa ud3 rev 4.0), rpm kulera ~1700.

jedino shto moze biti tricky, da ukoliko nemate dugachke extendere (jedan je dovoljan za prvu kartu), imate problem pravljenja razmaka za dotichni kuler.
ali kako god, i da se drzi na boxu (i bez long extendera), na max 3.5ghz, bolja je rachunica nego li komplet makina.
ako koristite box, pozeljno makar menjanje paste, i/ili lapovanje.
razlike su neverovatne.

vi koji imate slabije ploche, i cedite grafe, mozda bolje da ne pokusahvate ovo da ne bi bio neki kabum :D

ostatak snage chini neki fx6300 koji se tu nashao sluchajno :D, on radi na boxu i sa 4 threda i 3500mhz i jedan xeon nehalem.

e da, ovaj lik sa pula, nazareth, nije normalan, koliko on ima procesora *** :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno