Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Sada se dobija 2048 po bloku i ako kopas na poolu to se deli. Za 4-6 dobijace se 1024 po bloku.

Evo ga podesen miner sa mojim workerom
pa kome nece da radi neka proba da pokrene ovo i vidi da li mu radi,
ako radi znaci samo treba da se registrujete i umesto mog workera editujete bat fajl
i upisete vaseg workera koga kreirate na nalogu kada se registrujete na qubecoin.
Pokrece se a.bat fajl,ima i 32 i 64 bit verzija obe su podesene :) toliko od mene :)

kada hocu da preuzmem ovaj fajl Avira mi javlja da je neki Trojan virus i ne da mi da ga preuzmem (ovo je na 18toj strani foruma)

Poslednja izmena:
Ma idi na neki pool kopaj. Sto kopas solo ?

kada sam preuzeo q2c_cpu-miner.zip, za minerd64.exe i minerd64-generic.exe mi Avira javlja da je Trojan.
Za minerd32.exe nema upozorenja i sa njime trenutno radim na pool-u. A obzirom da imam 64bitnu spravu nisam siguran da li bih nesto vise dobio ako bih radio 64bitnim minerom

kada sam preuzeo q2c_cpu-miner.zip, za minerd64.exe i minerd64-generic.exe mi Avira javlja da je Trojan.
Za minerd32.exe nema upozorenja i sa njime trenutno radim na pool-u. A obzirom da imam 64bitnu spravu nisam siguran da li bih nesto vise dobio ako bih radio 64bitnim minerom

Dobices vise sigurno, a to sto ti avira izbacuje moguce da je greska, neka jos neko skine i skenira nekim drugim antivirusom za svaki slucaj :)

pa i cgminer kad prvi put pokrenes malawarebytes ce da pokaze da je virus dok ga nestavis na ignore..."false positive" sto bi se reklo,opusteno ga stavi na ignore listu i kopaj.

Poslednja izmena:
Ma to je false positive tako da batalite . Ja imam legalni Kaspersky pa se ne obazirem na to ...

Preporucite mi neki procesor+maticna do 30k koji je najbolji za kopanje?

ljudi u Dashboardu na cpu-pool.net dole desno pise hashrate i dificulty zar ne?

meni je difficulty 512 a vama?

p.s. za ova dva dana koliko kopam, nasao sam 4 blocka... tako pise u Finder-u...

jel to ok ?

Poslednja izmena:
Isto 512 meni. Ukupno nasao 9 blokova :D

ja mislim da se dobici od nadjenih blokova dele na pool - u jel da?

koliko dugo kopas Ness?

3 dana ako se ne varam. 10500 novcica, jedan laptop i b50 Amd. Sirotinjski ,no nema veze

Jel neko probao sestojezgarce AMDove? Bas me zanima koliko baca recimo 1090t ili cak 1050

Poslednja izmena:
lepo... amd je izgleda ovde brzi od intela :)

ja za dva dana 4 bloka... oko 7000 novcica sa jednim 3770k...

Samo nek se razvija :)

na pool-u ides sa strane na Finder i sa desne strane ti pise koliko blockova si pronasao...

na ovoj menjacnici novoj koju si linkovao moze samo Q2C za LTC a ne za BTC jel da?

Poslednja izmena:
lepo... amd je izgleda ovde brzi od intela :)

ja za dva dana 4 bloka... oko 7000 novcica sa jednim 3770k...

Koliko daje i7 3770k? Ja sam sa I5 2500k (230khsa) za nesto vise od 2 dana nakupio oko 3000 novcica?

Takodje stavio sam malo pre da kopam preko laptopa I5 2450m je procesor, daje oko 120khsa, ali sam primetio da se dosta greje oko 81-82C, da li je to ok za laptop?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno