za dedu big +1deda rekao.. ili radi kao profi ili se mani corava posla![]()
Slazem se sa jabukom
Slazem se i sa prethodnim izlaganjem.. svako nek se snalazi kako ume.. ali glupo je posle polemisati zasto je Serbistan na blacklist.. ili zasto neka od visa/master kartica ne radi (izdata u serbistanu)..
Ja i dalje stancujem q2c.. stekam ih za neko bolje vreme.. mozda i ne dodje.. ali barem znam da sam pokusao
+1 :dA ti si taj sto nam je digao diff?
Slazem se sa jabukom
Slazem se i sa prethodnim izlaganjem.. svako nek se snalazi kako ume.. ali glupo je posle polemisati zasto je Serbistan na blacklist.. ili zasto neka od visa/master kartica ne radi (izdata u serbistanu)..
Ja i dalje stancujem q2c.. stekam ih za neko bolje vreme.. mozda i ne dodje.. ali barem znam da sam pokusao
Ja sam na Q2C pool-u od pocetka - malo su krali par veceri ali povratili su se i meni sve deluje okLjudi, dajte neki normalan pool za qubite. Ja sam na mine-pool-u trenutno ali ga ima neki lik skybot sa preko 200 mhasha ne moze ni glava da se podigne od njega aceo pul na 340)
pritom i zabada ko sekira u blato. :wc:
A ti si taj sto nam je digao diff?
Koliko vam bacaju masine sa Azura po jezgru? Instalirah novi miner ali idu 28 khasha/s... Jel nesto oborili brzinu ili ostale matore i7mice?
Meni 57 khasha/s ove osmice, a cetvorke 56 khasha/s.
EDIT: Evo sad probao jednu masinu sa 4 jezgra na q2c.cpu-pool.net i tu baca 28khashes/s, da nije fora u tome sto ja kad npr hocu nesto da menjam na serverima samo izadjem iz pootyja i ponovo ga pokrenem i startujem konzolu, zatim samo kopiram u nju sta treba, da li mozda on onda kopa preko dve konzole (prva mi u pozadini radi) pa zato podeli khash?
Ko zna Linux (Ubuntu)??
Nasao sam jedan free trial virtual server, sve sam namestio ali dosao sam do zadnje linije u kucanju (Putty) gde ukucavam "./minerd -a qubit -t 1 -o stratum+tcp://q2c.cpu-pool.net:3470 -u xxxxxxxx.7 -p x" ali umesto da se pokrene miner izbacuje mi "bash./minerd: No such file or directory".
U pitanju je Ubuntu 12.4 x64.
Ko zna Linux (Ubuntu)??
Nasao sam jedan free trial virtual server, sve sam namestio ali dosao sam do zadnje linije u kucanju (Putty) gde ukucavam "./minerd -a qubit -t 1 -o stratum+tcp://q2c.cpu-pool.net:3470 -u xxxxxxxx.7 -p x" ali umesto da se pokrene miner izbacuje mi "bash./minerd: No such file or directory".
U pitanju je Ubuntu 12.4 x64.
~/QubitCoin-cpuminer-v.1.1/minerd -a qubit -t 1 -o stratum+tcp://q2c.cpu-pool.net:3470 -u xxxxxxxx.7 -p x
kucaj cat /proc/cpuinfo i vidi koji je procesor ako si na linuxu, trebao bi duplo vise da dobijas
Probao sam i sa jednim i sa 4 jezgra
Meni 57 khasha/s ove osmice, a cetvorke 56 khasha/s.
EDIT: Evo sad probao jednu masinu sa 4 jezgra na q2c.cpu-pool.net i tu baca 28khashes/s, da nije fora u tome sto ja kad npr hocu nesto da menjam na serverima samo izadjem iz pootyja i ponovo ga pokrenem i startujem konzolu, zatim samo kopiram u nju sta treba, da li mozda on onda kopa preko dve konzole (prva mi u pozadini radi) pa zato podeli khash?
mogao bi da podelis i sa nama link o tom free trial serveru pa da vidimo sta moze da se napravi![]()
Nemoze za Srbiju moras da imas stranu mob. karticu.Probao sam i sa jednim i sa 4 jezgra
Ako neko zeli da proba pa nam prenese utiske evo adrese: http://www.neuprime.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari