Žali se Microsoftu hahahahah morao sam
@Markorim
za tri dana racunam i danas imam jos 130usd na racunu 2x8core i 1x4core sam pokrenuo.
Do jaja :d elem kakva je ovo valuta? pojavila se na mine-pool.nettrebalo bi da nastave sa radom
azureuser@user:~/QubitCoin-cpuminer-v.1.1$ bash: ./minerd: No such file or directory
izbacuje mi ovu gresku, gde sam za**** stvar ???
vidim da se je pominjalo i ranije, sve proverio i ukucao, i nece sisu mu
Ja govorim o kupovini hardvera i uposlenje istog.. kao sredstvo tj. alat za rad.. tako da ne razmisljamo isto..
To sto neko vacari sistem.. ili kako ti kazes vrsta exploita.. ne radi do veka.. zbog takvih kao vi, oni i banuju odredjene regione/kartice i ne dopustaju nekome kome to stvarno treba da iskoristi taj trial resurs za nesto stvarno korisno.. neku vrstu prakticnog testa..
A sto se tice cgminera i slicno.. pa poenta je da bude sto jednostavnije i lakse.. ne treba gubiti vreme uzaludno.. podesavanje istog je lagano.. podesis i peglajmeni je cela prica mininga vise hobi.. pored njega imam zenu.. dete.. posao.. radno vreme.. zaposlenog pored mene.. nova iskustva svaki dan..
Tako da je to jedini razlog mog komentara da covek mora biti dobro dokon da bi svaki drugi dan radio gomile trial registracija.. tj nemao nikakvu drugu obavezu u zivotu..ko se nasao prozvan poput tebe sta da vam radim.. ja pisem ovde iz licnog iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari