Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

jel to ovo ??? http://www.neuprime.com/registered_ajax_register_vds.php?amode=hv&bmode=dyn1&wsid=&bmode=dyn1
Msm kod Microsofta se lepo videlo FREE TRIAL na mnogo mesta, dok ovde pise samo
Feel free to use Instant 10-days Test Period, free of any charge of fill-ins, right now! Only satisfied customers pay.
* Some regions do not have Instant Test feature, you can use rely on our Money-Back Guarantee instead.
a to mi ne uliva toliko poverenja :D
i pored toga ima i ovo, od cega se jezim :D
money-back-yellow.jpg

Poslednja izmena:
Resen problem sa malim hashom... Restart masina i rade na ~58

Ali ovde uopste ne unosis karticu, jedino sto dajes je broj mobilnog, ostalo moze biti izmisljeno

pa jel uspeo neko ??? msm meni se cini da oni uzmu pare pa ti vrate ako nisi zadovoljan :O
i ako je neko uspeo, jel na onaj link sto sam okacio gore ?

Probao sam sa nasim brojem telefona i drugom drzavom (UK) kaze :

We are sorry, no Free Instant VPS Trial is available for your country.

You can create VPS server after payment. Please note that payments are subject to refund on request if you do not like our service.

We offer full money-back guarantee for first 5 days of usage, on your first request, so you are safe to try.

Bas su safe to try :D

ne znam gde ste zapeli oko registracije, ja sam evo prosao opet celu registraciju bez problema, uzeo sam zenin mobilni (ubice me)..ako treba step-by step upustvo napisacu

Nista, potrazicemo nesto drugo, rezonujem da ce i tu biti konkurencije medju providerima pa ce biti i tih nekih promo-test-trial varijanti da privuku zakupce. I par dana za nas rudare moze biti puna kapa, ako se pogodi tajming.

Kako se aktivira sms kod ? Dobijem link ali kada ga posetim pise da ne postoji.

ja se bojim toga sto Zhule kaze...

ne znam gde ste zapeli oko registracije, ja sam evo prosao opet celu registraciju bez problema, uzeo sam zenin mobilni (ubice me)..ako treba step-by step upustvo napisacu

ali da li si poceo da rudaris na tome sto si dobio ? i da li si u bilo kojem koraku dao broj kartice? jer mislim da oni naplate pa ti pare vrate ako si nezadovoljan, a ti sad dokazi da si nezadovoljan kad su pare vec otisle...

Ne znam sta je sada problem ali VM nikako da se napravi do kraja...to oko placanja stoji kao sam napisao, imate 10 dana free 4 cpu za koriscenje, nakon isteka vremena automatski se gasi nalog. Prilikom registracije nigde ne unosite broje kartica, racuna i sl. pa tako smatram da je apsolutno bezopasno probati.

Pokrenuo sam HP cloud, skinuli su mi 1$ sa kartice ali nikako da dodam keypair, ne mogu da se snadjem...

Zasto mi ovako javlja, jel ok ovo, gde nestade hiljadarka..? q2c.smalltimeminer je.

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    10.4 KB · Pregleda: 98
  • 2.JPG
    2.JPG
    12 KB · Pregleda: 77
@supernaut to znaci da si samo otvorio blok, ne i da si resio. Nagrada se deli proporcionalno broju shareova.

moze li na jednu kreditnu karticu da se otvori vise od jednog naloga? ili nisu bas toliki indijanci? :)

sad sam se registrovao i ne daju free trial, a imam 3$ na kartici da probam ovo sa 1 jezgrom da vidim koliko baca pa onda zakupis lepo svih 32 jezgra

***...ovo diff svaki dan sve veci,a cena q2c sve manja..

Zasto ne mogu da posaljem sve pare na poloneix vec samo po malo ? Jel neko imao ovih problema?

***...ovo diff svaki dan sve veci,a cena q2c sve manja..

Pa prosto ko pasulj...ljudi kopaju preko Azura, nabili diff, odmah istovaraju i ode cena nizbrdo.

Neka, nije to lose uopste, nek se sto pre budu polovljenja i alokacija novcica od sitnih riba prema pumpadzijama i nama onda ostaje samo da cekamo bum, tamo negde u avgustu recimo, kad totalno nestane novcica u ponudi za sicu lovu.

Doci ce qubit na neku solidnu cenu u nekom momentu, verujem u to, veci je problem stanje sa kriptovalutama generalno, na btc kidise i kuso i repato, a dzaba nam da q2c dodje i na 0.005 ako btc ode u bunar.

Merio sam koliko coina dobijem za sat vremena sa istim resursima na: cpu-pool.net (74) i mine-pool.net (130). E sad ko je ovde lud?

^Ne treba uopste da brines u vezi Bitcoina i njegovog stanja. Ovo sto se sad desava je apsolutno opravdano, buduci da je isti imao i dosta vecih oscilacija. Previse je cena bila mirna (daj boze i da ostane), ali uvek ce biti nekih zackoljica i peripetija na putu gde je on krenuo. Eto na prolece nama cene od ~2-3k $ po novcicu. ;)

A sto se tice Qbit-a, njegova "prednost" je ta sto ima jako kratak interval polovljenja nagrade. Dok za neke novcice moramo cekati po par godina, kako bi se nagrada prepolovila, pa samim tim i cena porasla, ovde se to desava svakih ~20-ak dana. Na leto, kad blok reward bude 1/2/4 novcica po bloku i kada ga budemo kopali po par komada na dan, i cena bi trebala biti veca od Quark-ove, ali otom-potom.

Jos jedna prednost u odnosu na Quark jeste sto je pre svega CPU-Only, a druga takodje velika prednost jeste sto ima sjaju podrsku mase i stvarno dosta onih kojima je stalo do novcica. Eto nema ni mesec dana od osnivanja, a pogledajte prvi stranu na bitcointalku sta su sve developeri uspeli odraditi i u kolikoj meri, pa je dospeo na 5-6 menjacnica, a na pragu je izlaska na 2 velike. Pogledajte samo temu tamo i videcete da nema spama/kuknjave/negativnog uticaja/nezadovoljstva u odnosu na novcic. Svaka nova strana donese par dobrih vesti, a donatora za giveaway i ostale promocije ima i viska! :)

To je upravo ono sto mi se najvise svidja kod njega i zato sam ponosan vlasnik milion i sto hiljada istih. ;)

Poslednja izmena:
Au matori a ja sam mislio da sam ja dzomba sa 230k, svaka cast :)

^Ne treba uopste da brines u vezi Bitcoina i njegovog stanja. Ovo sto se sad desava je apsolutno opravdano, buduci da ge isti imao i dosta vecih oscilacija. Previse je cena bila mirna (daj boze i da ostane), ali uvek ce biti nekih zackoljica i peripetija na putu gde je on krenuo. Eto na prolece nama ceoe od ~2-3k $ po novcicu. ;)

A sto se tice Qbit-a, njegova "prednost" je ta sto ima jako kratak interval polovljenja bloka. Dok za neke novcice moramo cekati po par godina, kako bi se nagrada prepolovila, pa samim tim i cena porasla, ovde se to desava svakih ~20-ak dana. Na leto, kad blok reward bude 1/2/4 novcica po bloku i kada ga budemo kopali po par komada na dan, i cena bi trebala biti veca od Quark-ove, ali otom-potom.

Jos jedna prednost u odnosu na Quark jeste sto je pre svega CPU-Only, a druga takodje velika prednost jeste sto ima sjaju podrsku mase i stavrno dosta onih, kojima je stalo do novcica. Eto nema ni mesec dana od osnivanja, a pogledajte prvi stranu na bitcointalku sta su sve developeri uspeli odraditi i u kolikoj meri, pa je dospeo na 5-6 menjacnica, a na pragu je izlaska na 2 velike. Pogledajte samo temu tamo i videce te da nema spama/kuknjave/negativnog uticajam/nezadovoljstva u odnosu na novcic. Svaka nova strana donese par dobrih vesti, a donatora za giveaway i ostale promocije ima i viska! :)

To je upravo ono sto mi se najvise svidja kod njega i zato sam ponosan vlasnik milion i sto hiljada istih. ;)

Dabogda ti nama bio milioner od qubita! Mi cemo se zadovoljiti i sa jednim malim stancicem. ;)
Ja ga prodajem isti dan kad i ti...

He-he, dace bog! ;)

Mozda jesam veliki optimista sto se tice ovog novcica, ali generalno gledano sasvim fino se razvija za sada. Naravno da nije nista sigurno od onog gore navedenog, nego su u pitanju nadanja kao i kod svakog novcica. Nije scrypt algoritam pa mu ne opada difficult i ne prelaze ljudi sa njega na isplativiji novcic jer trenutno nema dostojnog konkurenta u cpu mining-u (quark su preuzele graficke, xpm se odavno vise ne isplati kopati)...

Btw,

https://bitcointalk.org/index.php?topic=379601.0
Treba pratiti ovu temu i sto pre uskakati u novorodjene novcice. Nakupiti ih od starta i jedan-dva moraju procvetati! :)

http://www.shiliwu.com/

Ovde su najave za nove novcice, pa se retko pojavi i neki cpu only.

Nazad
Vrh Dno