Moze i kod mene ova poslednja VM sa 4 jezgra da radi sa 8 threadova... daje isto kao i ove sa 8Probao sam i 16, samo ih deli na 2
![]()
Moze i kod mene ova poslednja VM sa 4 jezgra da radi sa 8 threadova... daje isto kao i ove sa 8Probao sam i 16, samo ih deli na 2
![]()
ljudi pokusavam da se registrujem na azur ali kad kucam broj kartice ne mogu da ukucam ceo broj, ne dozvoljava mi ??
fale mi 3 poslednja broja nisam ih ukucao jer mi ne dozvoljava??
imam komercijalna banka visa electron karticu preko koje primam platu... moze li to?
ja sam otvorio jos jedan nalog preko iste kartice i istog mobilnog...za sada radi
Nesto ne razumem...napravio sam opet 3 VM sa 8+8+4 jezgra ali sam greskom zaboravio da ispravim pa u mineru sam ostavio da sve 3 VM rade sa po 8 trejda..i ladno ova treca VM pokazuje da kopa za 8 trejda umesto sa 4.
Baca hash i ukupan hash je veliki kao i kod prve i druge VM koje imaju po 8 jezgra i 8 trejda. :d
./minerd -a qubit -t 8 -o stratum+tcp://q2c.smalltimeminer.com:3349 -u username -p pass
sudo apt-get install git
git clone https://github.com/ig0tik3d/QubitCoin-cpuminer-v.1.1
sudo apt-get install build-essential libcurl4-openssl-dev automake make
cd QubitCoin-cpuminer-v.1.1
chmod a+x autogen.sh
./autogen.sh
./configure CFLAGS="-O3"
make
apt-get install screen
screen
./minerd -a qubit -t 8 -o stratum+tcp://q2c.smalltimeminer.com:3349 -u Dripac.2 -p 12345
where -t is number of threads / cpus
Cekaj hoces da kazes da kad ukuca -t da mogu da dodam 32 posle toga ida ce da radi...?? ja sam WIN servere napravio ?citaj slovo po slovo sta trebas da kucas ako nece vrati se na postupak instaliranja od make...
probao sam sa 32 thredova i daje isto, samo umesto 56 po jezgru daje 14, deli ga, iskoristite ovo i muzite, nismo jedini koji ovo rade tako da dok traje gazite,
Cekaj hoces da kazes da kad ukuca -t da mogu da dodam 32 posle toga ida ce da radi...?? ja sam WIN servere napravio ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari