Šta je novo?

Pure

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Izgleda odlicno......

944936_20080222_screen003.jpg

Designed by the speed fanatics who have brought gamers such hits as ATV Off-Road Fury and MotoGP, Pure is the new racing phenomenon that gives gamers the raw thrills of off-road, extreme quad racing. Expect big air, ballsy tricks, mass-crush online play for up to 16 racers, and no end to the mayhem.

Published by: Disney Interactive Studios
Developed by: Black Rock Studio
Genre: Racing
Release Date: Europe: October 2008
MSRP: $49.99
Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3

Pure Homepage
Videos

IGN Pure Preview
Roads? Where we're going, we don't need roads.
Gamespot First Look
ATV racing isn't dead, it's just moved to Brighton. We get a first glimpse of this gorgeous-looking off-road racing game.

Shotovi:
944936_20080227_screen003.jpg

pure-20080501063125500.jpg

pure-20080501063106797.jpg

944936_20080227_screen005.jpg

pure-20080501063119782.jpg

Poslednja izmena:
Ne da izgleda,nego bruka...

Izgleda dobro, samo jos da gameplay bude na nivou Motorstorma i bice super, ali Oktorbar :(

Grafika za ovakav tip igre nije toliko bitna, bitna je zabava...

Lepo izgleda, skroz je k'o MotorStorm. :) Nadam se da ce moci i neki drugi motori da se ganjaju, a ne samo ovi cetvorotockasi kako se vec zovu.

Eurogamer Pure Preview
Focus, handily, is what Pure is all about. During our tour of Black Rock Studio, we were lectured extensively about particle this, mapping procedures that, trips to the American deserts, and all sorts. Most of it may have sailed acrobatically over our head waving its arms with expert timing, but the underlying message was clear: we care a lot, and we're paying attention to detail. For our part, if this "off-road trick racing game" is what it looks like, it could give MotorStorm and Baja a muddy run for their money rather than sinking beneath their weight.

au jedva chekam :banana:

Pa ovo je samo za konzole, a ja se neshto utripovao da ima i za PC.

Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3
Widish da je u PC igre podforumu...

Iskreno graficki ne izgleda bog zna kako pa da padnem na dupe. Na prvoj slici teksture kamencica i zemlje su bas odbojne... :S:

Ovo izgleda odlicno. Napokon cem mo dobiti i na PC-u zabavu poput Motorstorma. Sad samo treba docekati taj oktobar, ako ne bude kakvih odlaganja....

ja ne znam stvarno shta je vama tu odlichno za grafiku... pa likovi su kao nacrtani bojicama :d

ja ne znam stvarno shta je vama tu odlichno za grafiku... pa likovi su kao nacrtani bojicama :d

Prepostavljam da nikada nisi igrao Motorstorm, jer da si igrao znao bi o cemu je rec. Grafika u njemu nije na nivou "Krize" i slicnih ostvarenja ali ovakve igrice uz "pristojnu" grafiku nude top-adrenalinski dozivljaj. Veruj mi, ako samo malo lici na gore pomenutu, grafiku neces ni primetiti...

pa nisam igrao :) ne znam... nije mi grafika toliko bitna ali ne volim sad bash WoW grafiku (ne kazhem da wow ne valja :p), ali ako je takpo dobro kao shto kazhete... kent veit :d

Ne znam šta očekujete od grafike, ona je veoma dobra, samo što je igra clean, nema mnogo postprocessing filtera, grain-a, blura i ostalih dodataka, nema koliko vidim DOF-a, nema bloom-a, a i HDR je izgleda jako blag... zato ne izgleda nešto spec za početak... :) ali teksture, modeli, animacije i fizika, sve deluje bogato...

Pure za Pc, izasao.

Pre par meseci je neko postovao info za ovu igru.
Igra se juce pojavila u prodavnicama.

Video sam sinoc. Deluje kao dobra zabava. Dajte neke ingame shotove da vidimo kako to izleda.

^
pure2008091800310242ru7.jpg
pure2008091800333646lq5.jpg
pure2008091800334740bn0.jpg
Nisu moji shotovi.

jel su ss sa pc, ili ps3? lepo izgleda, jos da je igrljivo i extra:d

Aj moderatori spojite ovo pa da nastavimo.

Sutra bi trebalo da se proba. Kontam da ce biti dobra *******cija, sudeci po gejplejevima koje sam pogledao, skokovi od tri miliona metara i te fore.

Ja sam nasao igru ali nesto nece da radi na Visti :D
Ono sto sam probao na XPu mi se svidelo, pogotovo deo sa trikovima :)

Izgleda dopadljivo, nista vise, kontrole na tastaturi i nisu neka sreca, mnogo lakse mi je igrati na ps3, a mrzelo me da prikacim gamepad na pc da vidim jesu li smisleno odradili kontrole. Probace se u svakom slucaju

Ne verujem da ovo čitam :D. Elem, meni se čini, ali stvarno ne flejmujem, da na Xboxu ipak izgleda bolje od ovog što vidim na šotovima gore (mutno i nekako siromašnije). grafika je u mom slučaju dosta bolja! Ruku na srce, nisam video kako bi Pure izgledao na mom kompu, ali i što bi se cimao :)

To je nemoguće, pošto je grafički engine identičan za sve tri platforme. Naravno, PC nije ograničen na 720p, i to je velika prednost. Jedva čekam da probam ovo u 1920x1200! Uveren sam da će moj komp to podneti bez problema.

Nece pod Vistom da se pokrene ., iskustva??

Nazad
Vrh Dno