Šta je novo?

Pure

pusti te coveka neka nauci :)

@Kreka
Mozda nesto nesto nije u redu sa tom tvojom Kingstone memorijom. ;)

Pa verovatno ti blokira zbog overkloka. Spusti klok, instaliraj ponovo, probaj ponovo, i ne budi babetina...

Tek sad mi kazes, ne samo sto sam obrisao igru, nego sam i obrisao .iso fajl :d.
Sta smeta, overklok graficke ili procesora ?

A igra jeste krs, kapiram da treba da bude arkada, al barem malo da su obratili paznju na fiziku, kao recimo kod trka buggy-ji u Colin DiRT ;). E to bi bila igra, a ovako je totalno bzvz.

samo se ti teshi, sad kad si je obrisao :D
nije losa igra, mozda cak i malo teska u onom freestyle modu...

Joj, Freestyle ubija. :D Do sada sam se stalno vadio na rezultate u trkama, a u freestyle bio poslednji, ali sad ne mogu da predjem na sledeci stage dok ne uvezbam i trikove.

Kako izvodite Special tricks, ne kapiRam, ne uspeva mi....

Mada, freestyle derem, i po 130 'iljada...bez speciala...

ae, help pls...

Kako izvodite Special tricks, ne kapiRam, ne uspeva mi....

Da bi izveo special trick trebas da drzis dva tastera a to su po deafault-u Q i A i strelicu u bilo kojem smeru.
U slucaju da ti je drugi raspored za tastaturu ili ako igras na dzojstiku jedan taster je special trick (Q) a drugi je trick tweak (A).

Najnoviji drajveri resavaju problem nevidljivih vozaca.

@Kreka:

Moras prvo da uninstaliras stare drivere pa tek onda da stavis nove.

Da bi izveo special trick trebas da drzis dva tastera a to su po deafault-u Q i A i strelicu u bilo kojem smeru.
U slucaju da ti je drugi raspored za tastaturu ili ako igras na dzojstiku jedan taster je special trick (Q) a drugi je trick tweak (A).

Ja nisam drzao oba tastera... samo Q se drzi a A je za trick tweak... a da i mora da se popuni dole onaj boost do kraja da bi mogao da se izvede special trick... a za advance i profesional trick... postepeno kako se popunjava boost mogu se raditi trikovi... pokazana je i ikona igraca, prvo zelena, pa crvena pa zuta i na kraju bela zveda za special trick.

Jel ima nesto da resi ovo ucitavanje? Loading traje ko gladna godina i to me opasno nervira....

za sada izgleda nema... jako nervira, a sto je najgore, dok traje loading citanja po hd-u ni nema! pa kakav je to loading uopste???

Alt tabovanje u Windows, pa vraćanje u igru značajno skraćuje učitavanje.

Nema ih, sami motori idu:D Imam 178.13, skinute s nVidia sajta.

moras prvo da obrises driver pa da instaliras novi...znachi ides u windowsu desni klik properties pa settings pa advanced pa adapter i uninstal resetujes komp i onda instaliras novi i onda opet restartujes komp :) mora da radi :)
P.S. jel vas malo nervira kamera u igri? malo je izbagovana? ponekad ne mozes da vidis kuda skreces :S

Ma znam kako se radi uninstall, nego ja sam ove drivere imao i prije Pure-a. Probacu da ih isbrisem, pa da ih ponovo instaliram. Hvala na pomoci.

Jel ima nesto da resi ovo ucitavanje? Loading traje ko gladna godina i to me opasno nervira....

Ima leka. Skini Reloaded verziju, meni su ucitavanja bila 10-15 sekundi, ucitavanje menija i trka, sto nije puno.

Takodjem, nisam imao problema sa nedivljivim vozacima, ali to je vec problem do drajvera, ne do igre.

Ali meni je ta verzija blokirala, treba izgleda da grafa da bude na default, ja to nisam znao i ode igra u vecna lovista :D.

Poslednja izmena:
Ljudi, hajde da ne citam sve poruke, a mozda tamo i ne pise, da li neko zna zbog cega mi se ne vidi vozac motora, vec samo motor?

Nazad
Vrh Dno