Šta je novo?

Pure

Već je neko rekao, trebaju ti najnoviji drajveri za grafiku.

Joj, Freestyle ubija. :D Do sada sam se stalno vadio na rezultate u trkama, a u freestyle bio poslednji, ali sad ne mogu da predjem na sledeci stage dok ne uvezbam i trikove.

Ja sam doneo potpuno suprotan zaključak - u ovih 3-4 šampionata do sada, u freestyle-u sam pobeđivao sa strahovito velikom razlikom, a u trkama je to išlo mnogo teže.

Ma da, sad sve ide dobro kad sam prebacio komande na levu analognu rucicu.

Igra mi se svidja, frejmrejt je dobar i na maksimalnim podesavanjima ali mi je dojadilo ucitavanje koje ume da traje i preko 4 minuta. Koliko vidim ostavicu igru dok ne uzmem novi komp a ako i onda bude i upola ovoliko dugacko batalicu igru skroz.

Hm, ja sam merio, pocetno ucitavanje mi traje oko 30-35 sekundi, ucitavanje pred trku oko 25.

Ni ja ne uspevam da uradim special trick, znaci do kraja je sve ono, idem preload imam visinu i sve i kad pritisnem Q i levo ili desno nista ..?
Isto i sa Q+E ( ja vozim na w/a/s/d jer ne umem strelice desnom rukom :D )
Kako onda special trick na tastaturi ..? sta se pritisne postepeno ..

Kako onda special trick na tastaturi ..? sta se pritisne postepeno ..

Ja sam pisao nekoliko postova iznad da mi je jedino poslo za rukom da uradim Special trick kad sam istovremeno pritisnuo tastere A i Q i zatim neku od strelica.

Meni je najjace kad uradim double back flip :-devil-::-devil-: a a napuni thrill bar 50% a i special tricks su extra mada su malo tezi da se izvedu

Izvalio special-e :-devil-:
Meni nisu teski samo je potreban prostor tj. visina, posto baja radi prakticno 3 razlicita pokreta ..
Inace, da, Q+E kod mene tj. Q+A i neka od strelica :) a i tweak trika je isto dobar :)

Hehe ... nemate pojma kako je lakse igrati na ps joypadu, igra je totalno luda. podseca me dosta na sled storm koji je ranije bio na psx-u ... taj neki trip, jest da vozis motorne sanke, ali deo sa trikovima je bio fenomenalan ... bukvalno isti, ako ne i bolji uzitak pure ostavlja ... meni se mnogo dopada, mana je samo sto sam kako god okrenesh 1vi ... u sve tri discipline, trikovi su prosti a staze znaju da nerviraju jel su kratke ;) ima jos mesta za poboljsanje igre, ali ovaj produkt sto sada igram mi se mnogo dopada ;)

PURE je vrhhhh! obozhavam ovakvog stila igre. igrao sam ATV OFF ROAD na PS2 i trazhio bilo kako da ga upalim na PC-ju i nishta-ni emulatori...
Uslishene mi molitve-PURE
specialke mosh i dve ako se zaletish ko manijak preko neke litice, mozhesh i na manjim brdima jedan
u freestyle max combo mi je bio oko 96 000 jedan skok- special ne radi sve, treba ti onih X2 i shto vishe malih i kratkih trikova + specijal to se lepo namnozhi josh ako stignesh sa svim tim bodovima do sledecheg jumpa (a da se nije onaj multiplyer potroshio) ima da puca na sve strane!

install-uninstall...JA ovo nit kapiram, nit mi se svidja...Mator...

vruuuum vruuum vrum vrum vrum vruuuuuum vvvvv rrrr vrumvrum vrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuum i sve tako :D:D:D
nema gx stigle godine...
ogromnu zamerku imam samo na to shto je sve na stazama, mislio sam da je ko na AVT OFF ROAD da bude freestyle tipa dobijesh 20 kv\km i voziiiiii sa kraterima stenama i svakakvim drugim pomagalima za visinske rekorde ;)
joj shto mi se igra atv off road

Meni se ova igra bas SviDZa. ^_^
Grafika ok, nema previse HDR, bloom i ostalih dodataka:d, gameplay mi je interesantan, zvuk je ok. Super igra za popodnevnu zabavu. :D

Meni se ova igra bas SviDZa. ^_^
Grafika ok, nema previse HDR, bloom i ostalih dodataka:d, gameplay mi je interesantan, zvuk je ok. Super igra za popodnevnu zabavu. :D

Zamislite samo kako bi bilo dobro da ima jos i split screen, i da mozes da udarash protivnika kada si mu blizu kao sto je bilo u recimo Road Rush na SMD ;)
gameplay je vrh, sam osecaj voznje je odlicham, cista arkada ali za svaku pohvalu!!!

Ima li igra opciju igranja u LANu?

Nazad
Vrh Dno