Šta je novo?

Pure

Da li vam ucitavanje prilikom startovanja igre traje nenormalno dugo?Sve dok ne dodjem do menija loading ubija.

Jednostavno je tako :( Ljudi koji imaju full PS3 verziju kažu da učitavanja nisu tako dugačka.

Ovo je prva igre u kojoj mi kod Cyborga Rumble radi rumble! Jedino mi lose sto nikako da se pohvatam sa kontrolama.

meni na dva kompa izbacuje "send" "dont send" : ))) krene intro i posle pise lepo PURE i okrece se onaj tocak gde kao ucitava i ucitava nekih 10sek i vrati me u windows.na 3 kompa skroz razlicite konfiguracije isti simptomi :( inace info od "send, dont send" ;p su da ima problema sa nekim mscvr80.dll ili tako neki fajl.kad potrazim taj fajl u win/system32 fajl ne postoji.ali postoje 3 neka fajla u diru koji se nalazi na rootu gde je instalirana igra. i svi su .dll medju kojima je jedan taj koji mi izbacuje error :( malo sam ga zakomplikovao ali to je u sushtini to :) sta da radim ?

kako da reg ove dll sto fale ?

regsvr32 pa ime fajla (u start > run)

regsvr32 mscvr80.dll <enter>

joj ljudi... kako e refueluje u onoj freestyle voznji? ocu da poludim. kad pokupim ono za gorivo ceo bar za njega postane kao smrznut, al posle nekog vremena se vrati na onoliko kolko je bilo i pre njega... verovatno nesto za to vreme treba da seo dradi al nemam pojma sta.... :(

@raven
ajde reci sta ti fali pa da uplodujem ako nije bas veliko :) evo sta ja imam u audio folderu:

Poslednja izmena:
joj ljudi... kako e refueluje u onoj freestyle voznji? ocu da poludim. kad pokupim ono za gorivo ceo bar za njega postane kao smrznut, al posle nekog vremena se vrati na onoliko kolko je bilo i pre njega... verovatno nesto za to vreme treba da seo dradi al nemam pojma sta.... :(

To gorivo ti je samo bonus. Pravo punjenje stize od trikova. Dakle sto vise trikova to ces duze biti u trci.

cuje se :) evo foldera:

inace, velicina je ukupno 25,1mb

meni se ne vide likovi koji voze motore :S znachi motori se sami voze niko ne sedi na njima...jel ima neko resenje? :wall:

meni se ne vide likovi koji voze motore :S znachi motori se sami voze niko ne sedi na njima...jel ima neko resenje? :wall:

Zovi isterivace duhova :D

Shalim se, pa u takvim situacijama uglavnom su problem zastareli drajveri, ili hardver. Shodno problemu, resavaj ga na adekvatan nacin.

Zovi isterivace duhova :D

Shalim se, pa u takvim situacijama uglavnom su problem zastareli drajveri, ili hardver. Shodno problemu, resavaj ga na adekvatan nacin.

a koji je to adekvatan nacin? daj neki link odakle da skinem drivere i to nisam bas neki haker :D i za sta drivere?

nikad nisam morao nikakve drivere da instaliram ne znam sad odkud to :) inache pise mi valjda u profilu koju konfu imam :)

Poslednja izmena:
Meni ovaj krs od igre blokira posle 5-10 minuta igranja, probao sam i Reloadedov i neki drugi crack.
Nisam imao problema sa dugackim ucitavanjem.
Obrisah igru...

Poslednja izmena:
a koji je to adekvatan nacin? daj neki link odakle da skinem drivere i to nisam bas neki haker :D i za sta drivere?

nikad nisam morao nikakve drivere da instaliram ne znam sad odkud to :) inache pise mi valjda u profilu koju konfu imam :)

Tada, kada sam ti pisao odgovor, nije pisalo, ne pravi se tosha, i ne treba biti nikakav haker da bi skinuo drajvere sa neta. Imas NVIDIA zvanicni sajt, a moja preporuka je guru3d.com. Skini poslednju verziju drajvera, za tebe kao pocetnika, onda ipak sa zvanicnog sajta nvidia.

Meni ovaj krs od igre blokira posle 5-10 minuta igranja, probao sam i Reloadedov i neki drugi crack.
Nisam imao problema sa dugackim ucitavanjem.
Obrisah igru...

Pa verovatno ti blokira zbog overkloka. Spusti klok, instaliraj ponovo, probaj ponovo, i ne budi babetina...

Nikako nemogu da skacem kao ostali, jel ima neka fora ili je samo bust u pitanju?

Tada, kada sam ti pisao odgovor, nije pisalo, ne pravi se tosha, i ne treba biti nikakav haker da bi skinuo drajvere sa neta. Imas NVIDIA zvanicni sajt, a moja preporuka je guru3d.com. Skini poslednju verziju drajvera, za tebe kao pocetnika, onda ipak sa zvanicnog sajta nvidia.
hvala brate NVIDIA sajt je pravi za mene (debila) ima lepo dugme "Download Drivers" i sam detektuje koju graficku imas i skine ti pravi driver :)

Nazad
Vrh Dno