Šta je novo?

Punjive AA baterije

mmsandi, piše li na tom punjaču kolika je struja punjenja?

1.4VA 4W. Evo sa ovim kalkulatorom cu izracunati. Zahvaljujem na brzim odgovorima.

On ti daje 120% od proste racunice (struja punjenja x vreme). To bi bilo tacno za praznu bateriju.
Neki inteligentni punjac je svakako bolja opcija. Nikad ne mozes znati koliko je baterija prazna kad je punis/dopunjavas.

Kakav je ovaj Japcell BC-4001? Vrijedi li ovih 18e sa nkon.nl sajta?

Neki inteligentni punjac je svakako bolja opcija. Nikad ne mozes znati koliko je baterija prazna kad je punis/dopunjavas.

Eneloop valjda prazni prvo do nekog % pa tek onda puni?
Sad tek shvatam zasto meni cesto i nakon 16h ne ugasi indikator 😀

mmsandi, ja imam iq-328 koji je na istu foru i radi svoj posao.

alfa, ne bih rekao da prazni vec ovi inteligentni zaista pune i do 150% od proste racunice. Najsigurnije je 120% za ove sto ne znas nista da se ne pregreju. Barem mislim da je tako. Ja to najvise konzumiram. Nisam se previse upustao 😉

Ako cemo posteno ovo je bilo -328 🙂. Hvala bmibmc na odgovoru. 🙂

ja sam uzeo ovaj na kraju...mrzelo me da se bakcem i cekam sa kinezima a nikako da budem siguran jel fake ili nije, na ovima bas pise intellicharger ne ono intercharger koje je bilo greskom...

http://www.dilershop.com/kupi/nitec...r-i2-inteligentni-punjac-za-sve-tipove-382706

bilo je i modela sa 4 ali kao sto sam na pocetku od nekog ovde dobio savet da ima neki problem nisam ga uzeo vec sam ovaj sa 2 bio mi jeftiniji a i hitno mi trebalo...odakle god da porucim moram cekam 🙁

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Videcu od ponedeljka da pazarim, thx alfaunits.

A jel taj punjac puni svaku bateriju ponaosob kao nitecore ili mora i paru po 2?

Moraju u paru - uopste ne razumem zasto?
Mogu 2xAAA+2xAA, ali ne moze po jedna 🙁

Dobro je onda, nisam pogresio jer ovaj inteligenti nitecore puni svaku ponaosob.

Hahahahaha Nemoj da pricas da su i ovo izbacili 😀

Pa si ih prodao za 4000 dinara? :type: :smoke:
Izbacili su i Miki/Mini kombinaciju. Nego u ovom našem selu nema ništa što se prodaje po svetu. Dosta godina nije bilo ni Enelup serije u različitim bojama.

i zamisli niko nije hteo da kupi 😛
Nego, čisto da znate, najnovije eneloop baterije više nemaju velikim ispisano ENELOOP na sebi već piše
Panasonic a samo maleckim eneloop, to je zadnja generacija:
bg_main.jpg

Pa logicno kad ih je kupio panasonic 🙂

Sanyo je vlasništvo Panasonica već odavno, šta mislite kako je Panasonic postao broj 1 u svetu baterija...
Uskoro bi trebalo da se pojave i nova Panasonic glamur serija:
S703306010.jpg

Kardašijanke.:d

Nisam znao da 'sonic ownZ Sanyo, a ni da je postao no.1 u svetu baterija.

Svaki dan nesto novo saznamo 🙂

Sirius9 je napisao(la):
Sanyo je vlasništvo Panasonica već odavno, šta mislite kako je Panasonic postao broj 1 u svetu baterija...
Uskoro bi trebalo da se pojave i nova Panasonic glamur serija:
Pogledajte prilog 125823
Na stranu izbor boja ali dobro su se setili da stavljaju makar po dve baterije u istoj boji.

meni se bas nesto ne svidjaju to sto vise ne pise samo eneloop nekako im gubi smisao...nekad se znalo kad kazes eneloop na koje se baterije misli sad ce odjednom sve panasonic da budu bas te dobre 🙁

Nazad
Vrh Dno