ooooooops, malo sam pobrkao 😀levibek je napisao(la):To sam ja 🙂 Zvao sam ih zbog losih TV kanala.
Pozdrav.
ooooooops, malo sam pobrkao 😀levibek je napisao(la):To sam ja 🙂 Zvao sam ih zbog losih TV kanala.
Pozdrav.
ET mortar je napisao(la):ooooooops, malo sam pobrkao 😀
Možeš li detaljnije da kažeš šta se desilo (ja sam na N.Bgd)? Veza je pukla negde pre 15h, i nije je bilo bar do 23 (tad sam zadnji put proverio), Izgledalo je kao da crko CMTS. Ili, nešto drugo?ET mortar je napisao(la):Večeras sam imao neki SHT na N.Beogradu pa sam morao do HUB-a, i video sam šta te muči. Bato, predaja TOTALNO BLOKIRANA, malo sam čačkao ali sa delimičnim uspehom. Na svu sreću, taj deo koji pravi SR. je za rekonstrukciju (koju SVI željno iščekujemo).
Tvoj deo održava Pupin ili bi bar trebalo tako da nemam pojma, ja sam za 23.24.28.29 i 30 blok. Sorry!!!!!!!!kibicer je napisao(la):Možeš li detaljnije da kažeš šta se desilo (ja sam na N.Bgd)? Veza je pukla negde pre 15h, i nije je bilo bar do 23 (tad sam zadnji put proverio), Izgledalo je kao da crko CMTS. Ili, nešto drugo?
Rekonstrukcija koju pominješ - šta treba da podrazumeva, i kakvi su izgledi da se to uradi? Šta bi to značilo za nas kućne korisnike? Da li se planira i povećanje brzine?
Hvala ti unapred.
Očigledno nije moglo više...levibek je napisao(la):Jedna pohvala za tehnicku sluzbu KDS-a. Danas su mi pojacali signal za 4 dB. 🙂 🙂 🙂
Dolazni net signal je sada na -10,5 dB, a i TV signal je znacajno bolji. 🙂
Pitaj samo kako li je ovima preko puta V. Ilića hehehehehefly13 je napisao(la):100% 😛... nego neko sr*nje *****ava ovde u mojoj okolini... pa jeb*ga nemam net... ali kao sto sam rekao za divno cudo proradilo je za sada...
a ovo sto ucitava samo ptt-eov sajt i nista drugo nemam blage sto se to desava (ali na srecu traje samo po 10-15 minuta pa krene i net)...
fly13 je napisao(la):signal je otisao 😀 ... jedva radi na 61.0 dBmV kad uspe da uhvati 😛 ...
esc4pe je napisao(la):dal da se smejem ili placem (kad se vratim kuchi) 🙁
bruka i sramota ccc e da je nama jedan t-com
ET mortar je napisao(la):e da je.....
Victoria je napisao(la):Povremeno ne radi.
:,,:Zagor je napisao(la):Kako kome! 😛 Necu nista da pricam da ne ureknem kao i uvek:wall:
Pozdrav za Dartha, Mortara i sve koji ucestvuju u ovom thread-u i koliko vidim svi su zadovoljni i niko se ne zali, ali i ne hvali.🙂
levibek je napisao(la):Zadanjih nedelju dana signal stalno slabi. Danas mi je dolazni nivo -13.5 i ide u jos veci minus. Znaci, samo mesec dana sam imao koristi od intervencije tenicke sluzbe 🙁
fly13 je napisao(la):lol meni se u zadnjih par dana signal napokon popravio (a bilo je 61 dBmV ili ga nije ni bilo)... trenutni upstream power (vec par dana) 51.0 dBmV... ostalo je isto ok... nema pucanja :Klanjanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari