Šta je novo?

PTT KDS u Mirijevu

• Začetnik teme Začetnik teme STORM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ET mortar je napisao(la):
ooooooops, malo sam pobrkao 😀

Zalio sam se i za net 😉
Danas kad ode preko -16.2 ne radi. A bas sam se ponadao da mi modem hoce da radi sve do -20 😉

ET mortar je napisao(la):
Večeras sam imao neki SHT na N.Beogradu pa sam morao do HUB-a, i video sam šta te muči. Bato, predaja TOTALNO BLOKIRANA, malo sam čačkao ali sa delimičnim uspehom. Na svu sreću, taj deo koji pravi SR. je za rekonstrukciju (koju SVI željno iščekujemo).
Možeš li detaljnije da kažeš šta se desilo (ja sam na N.Bgd)? Veza je pukla negde pre 15h, i nije je bilo bar do 23 (tad sam zadnji put proverio), Izgledalo je kao da crko CMTS. Ili, nešto drugo?
Rekonstrukcija koju pominješ - šta treba da podrazumeva, i kakvi su izgledi da se to uradi? Šta bi to značilo za nas kućne korisnike? Da li se planira i povećanje brzine?
Hvala ti unapred.

Nadam se da ćeš me imati u vidu za petak.
Imam pitanje - kad se očekuje komercijalizacija interneta u Mirijevu ?

kibicer je napisao(la):
Možeš li detaljnije da kažeš šta se desilo (ja sam na N.Bgd)? Veza je pukla negde pre 15h, i nije je bilo bar do 23 (tad sam zadnji put proverio), Izgledalo je kao da crko CMTS. Ili, nešto drugo?
Rekonstrukcija koju pominješ - šta treba da podrazumeva, i kakvi su izgledi da se to uradi? Šta bi to značilo za nas kućne korisnike? Da li se planira i povećanje brzine?
Hvala ti unapred.
Tvoj deo održava Pupin ili bi bar trebalo tako da nemam pojma, ja sam za 23.24.28.29 i 30 blok. Sorry!!!!!!!!

Viktoria, danas su momci bili na tvom ulazu i rekao sam im da bace pogled i da ti pojačaju signal, no nije bilo teorije jer ti je signal već MAX. Ali, nisam zaboravio za sutra. Proradiće!!!!

Ovo sam morao da napisem jer mi je stvarno nekako cudno.
Zadnjih 6-7 dana neta ima samo od 12-05 (nocu)... ajde drugi dan slucajnost, ajd i treci ali 7 dana i tacno proradi oko 12 i prestane oko pet... to deluje stvarno sablasno... cisto konstatacija.

ps. Ok ima ga i u toku dana ali ono sporadicno po 15 min. na svaka 3-4 sata...
10xswwn.gif

Jedna pohvala za tehnicku sluzbu KDS-a. Danas su mi pojacali signal za 4 dB. 🙂 🙂 🙂
Dolazni net signal je sada na -10,5 dB, a i TV signal je znacajno bolji. 🙂

levibek je napisao(la):
Jedna pohvala za tehnicku sluzbu KDS-a. Danas su mi pojacali signal za 4 dB. 🙂 🙂 🙂
Dolazni net signal je sada na -10,5 dB, a i TV signal je znacajno bolji. 🙂
Očigledno nije moglo više...

P.S. ZoNi, danas su vezivani opt. kablovi za tebe, tako da će se čvor montirati verovatno već ove nedelje.

Poslednja izmena:
...proradi posle 3 nedelje :cigar: ... da kucnem u drvo evo radi vec 2 dana (sa kratkim ispadanjima)... samo da tako i ostane bilo bi super 😛 ...
mada se desava da je net mrtav ali ucitava ptt-eov sajt i sajtove hostovane kod njega tako da je to ocito do ptt-a :smackbum: ...

:type: mozda su se malo zeznuli pa iskljucili mirijevce umesto rakovicu :smoke:

100% 😛... nego neko sr*nje *****ava ovde u mojoj okolini... pa jeb*ga nemam net... ali kao sto sam rekao za divno cudo proradilo je za sada...
a ovo sto ucitava samo ptt-eov sajt i nista drugo nemam blage sto se to desava (ali na srecu traje samo po 10-15 minuta pa krene i net)...

Poslednja izmena:
fly13 je napisao(la):
100% 😛... nego neko sr*nje *****ava ovde u mojoj okolini... pa jeb*ga nemam net... ali kao sto sam rekao za divno cudo proradilo je za sada...
a ovo sto ucitava samo ptt-eov sajt i nista drugo nemam blage sto se to desava (ali na srecu traje samo po 10-15 minuta pa krene i net)...
Pitaj samo kako li je ovima preko puta V. Ilića hehehehehe

ZoNi, danas pušten opt čvor, možda i gledaš SP!!!!

signal je otisao 😀 ... jedva radi na 61.0 dBmV kad uspe da uhvati 😛 ...

fly13 je napisao(la):
signal je otisao 😀 ... jedva radi na 61.0 dBmV kad uspe da uhvati 😛 ...

dal da se smejem ili placem (kad se vratim kuchi) 🙁

bruka i sramota ccc e da je nama jedan t-com

Ovde izgleda niko ne pise kad nema problema, pa da napisem nesto: net radi, nema problema 🙂 pozdrav za ET mortar.

Pitam se šta ću pre dobiti: ADSL ili kabl?

Jednako je neizvesno i jedno i drugo...

Dugo nisam bio ovde ali....... i kada sam odlazio net nije radio pa sam se nadao da ce mozda da proradi, posto vidim da komercijala jos uvek nije krenula ET sta nije u redu??? Nesto do mreze.. ??????:wall: Uopste nema povratnog smera, kako je kod ostalih?:wall:

Pozdrav

Victoria je napisao(la):
Povremeno ne radi.

Kako kome! 😛 Necu nista da pricam da ne ureknem kao i uvek:wall:
Pozdrav za Dartha, Mortara i sve koji ucestvuju u ovom thread-u i koliko vidim svi su zadovoljni i niko se ne zali, ali i ne hvali.🙂

Ok, sada radi, al znaš kako to biva kada ti daš pohvalu....

Zagor je napisao(la):
Kako kome! 😛 Necu nista da pricam da ne ureknem kao i uvek:wall:
Pozdrav za Dartha, Mortara i sve koji ucestvuju u ovom thread-u i koliko vidim svi su zadovoljni i niko se ne zali, ali i ne hvali.🙂
:,,:

Zadanjih nedelju dana signal stalno slabi. Danas mi je dolazni nivo -13.5 i ide u jos veci minus. Znaci, samo mesec dana sam imao koristi od intervencije tenicke sluzbe 🙁

levibek je napisao(la):
Zadanjih nedelju dana signal stalno slabi. Danas mi je dolazni nivo -13.5 i ide u jos veci minus. Znaci, samo mesec dana sam imao koristi od intervencije tenicke sluzbe 🙁

I meni se isto desava, mada ne zalim se dokle god radi dobro je... A kad stane, tu je uvek dial-up :wall:

lol meni se u zadnjih par dana signal napokon popravio (a bilo je 61 dBmV ili ga nije ni bilo)... trenutni upstream power (vec par dana) 51.0 dBmV... ostalo je isto ok... nema pucanja :Klanjanje

fly13 je napisao(la):
lol meni se u zadnjih par dana signal napokon popravio (a bilo je 61 dBmV ili ga nije ni bilo)... trenutni upstream power (vec par dana) 51.0 dBmV... ostalo je isto ok... nema pucanja :Klanjanje

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane:bottle: :wall:

Nazad
Vrh Dno