dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
jel ptt odradjuje zahteve poslate preko ove stranice http://www3.ptt.yu/usluge/prijava_adsl.php i koliko im treba da odgovore??
U mom slucaju je bilo nesto vise od nedelju dana
jel ptt odradjuje zahteve poslate preko ove stranice http://www3.ptt.yu/usluge/prijava_adsl.php i koliko im treba da odgovore??
U mom slucaju je bilo nesto vise od nedelju dana
Evo meni se izgleda posrecilo u utorak sam potpisao ugovor a danas vec uzivam u "blagodetima" adsl-a. posle jeb....nog dial up-a sve je ekstra.A od dogovora pa do pustanja usluge u rad?
Види Зоки да ти кажем нешто, мораш бити упоран и досадан, ма колико ти било непријатно јер су ти рекли да чим стигне баш ти си тај којег ће прво звати.
:S:
Кад се сетим тога просто ме блам, потписао сам уговор 13.09., прикључили ме 7 дана касније, а од Тригона сам добио модем (иако сам хтео рутер) 02.10. Зашто ме је блам, па из разлога што дечко који се јавља на телефон је и љубазан и све је ок, али ја не могу да верујем да сам био толика будала да очекујем да ће ме неко звати. Кад ти причаш са њим, имаш осећај као да си ти један од можда њих 3-4 који у том тренутку чекају на модем, као чим стигне оставите број ја вас одмах зовемважи ал' јуче.
На крају сам сачекао почетак месеца и остаде случајно последњи модем и ја кажем ј.бо рутер дај шта даш :d . Код преузимања је све ок, љубазно, фино, све објасне, ја бацим поглед на тај папир, тачније папире где они записују те што зову. Ја не могу да ти опишем како то изгледа :d . Онако имена уоквирена хемијском оловком у правоугаонике, нека подвучена, без ичега, подвучена са звездицом, подвучена са звездицом и обележена флуоресцентним маркером... Иако сам мислио да сам ја баш тај први, јер ми тако он рече, покушао сам се наћи и једва некако се пронађох, без звездица и којекаквих знакова :wall: Тако да или чекај прву прилику или нешто сам види па купи рутер или модем, то ће те изађе 30-40е.
поздрав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari