Šta je novo?

Ptt Adsl?

mislim da se vratilo u normalu... sve shljaka kao i pre, prosek 53kb/s

mozda se i meni sve vrati u normalu !
nadam se da ce uskoro ili odoh u telekom(ako su konacno poceli) ili eunet(eunet paket 256/64 1390din mesecno)

Poslednja izmena:
Ljudi ja ne znam sta da vam kazem, svi ovi problemi koji se vama pojavljuju ovih dana meni se ne pojavljuju. DL ide ~26, sa javnih torrent-a ~23-25, CS na beotel-u od 45-65, kad se sve sabere i oduzme zadovoljan sam, samo da obore cene jer im onda ne gine moj prelazak u redove Telekoma.

PTT RULEZ !
NET LIMITER RULEZ !
ogranicio sam up na 4 i sve je ok, dl na emule je posle nekog vremena stailan 23-24 kB
forum mi je pomogao da se upoznam sa problematikom i sada je ok, preporucujem svima da se bolje upoznaju sa podesavanjima !
PTT je skroz ok (cena je jos jaka ali kakve su druge to je to )

Poslednja izmena:
Jel' ste imali prekide nocas od ponoci do negde pola 4 i danas pre podne?

Meni je nesto zveknulo juce popodne ili kasnije, oko jedan posle ponoci nisam mogao da se konektujem, vec sam pomislio da su me iskljucili jer sam zaboravio da platim racun ...

jutros sam se povezao, pustio emule i otisao na posao ...

Samo jedno kratko pitanje. Posto sam od danas na ptt-eu zanima me kolki max download moze da se izvuce na 512, jel moze preko 55kb/s?

Poslednja izmena:
Kolki onda max download moze da se izvuce sa 512?

preko 55 nikako, 45-50 nekako !
meni je tako u proseku bilo sa tim paketom, sada sam se prebacio na 256/64,
i sada mi je dl 24-26 kb/s

Poslednja izmena:
sinoc je nesto prslo oko 23, sve do nekih 10 ujutro nije proradilo !
tako meni, a vama?

Meni radi ok 48-54 k desavaju se prekidi al sve u svemu ok je...

Ja bas i nisam zadovoljan kako radi PTT na 512. Znaci celokupno, download i surf...

To sam prvo primetio...
Posto sam skidao sa limewire gomilu pesama i uzasno mi varira i *****ava. Kada sam bio na 256 (neobee) i skidao neki fajl koji ima 10+ ljudi uvek mi je bilo 26kb/s a ovde mi konstatno varira od 25 do 40kb/s, jos nije zaslo na limewire-u preko 40kb/s. :S:
Imam net limiter. Mislis da mu npr ogranicim 30kb/s ?
Tamo gde sam najvise iznenadjen kako lose radi jeste sa slikama. Sporo ih otvara...bezveze

Ogranici upload!

Meni je kada je cimerov komp iskljucen (npr. sada :)) zakucano na 54KB/s, a upload je ogranicen na 10kb/s...

Ogranici upload!

Meni je kada je cimerov komp iskljucen (npr. sada :)) zakucano na 54KB/s, a upload je ogranicen na 10kb/s...

Da ogranicim samo na p2p programima? Za ovo drugo sto kazes jet to skidas sada sa nekog p2p ili...
Sta mi se sa surfom desava??? Stvarno je sve usporeno. Sve je cisto od bilo kakvih spyware, virusa i tih gluposti.

Dap. Ja ogranicim samo eMule i/ili DC++.

Normalno je da odziv bude usporen dok radi neki P2P program sa vecim brojem konekcija, a cak i bez toga ADSL ima sporiji odziv (treba mu vremena da se zalaufa :)) od recimo kablovske konekcije.

Meni je brze radi surf sa neobee-jem sa 256 nego ovde sa 512. Napisao sam vec celu ovu recenicu a ovi smajli se nisu jos ni pojavili sa strane, eto jedan primer.
Ja ih zvao u BG i kazem im 2,3 recenice a ona meni "net radi". Ja odlepim! Cekala me da joj sve kazem a da me nije ni slusala i sva bitna ona net radi.
Rekla mi je da snimim protok na Du metru i da im posaljem. Ne znam tacno ni sta hoce da uradim...Mislim, jel to ima neki log file koji snima ili sta vec...? Jel mogu to i sa net limiterom?

------------------------------------------------------------

***. Nasao sam problem...Ja koristim cFosSpeed program. Stavio sam mu disable traffic shaping i evo sada radi odlicno! Jel ta opcija skrese protok...?? Da li mi sada i treba ovaj program sa obzirom da sam na 512? Puno mi je koristio dok sam bio na 256

Poslednja izmena:
Pozdrav.Najvise zahvaljujuci ovom topicu , sam odlucio da uplatim ADSL kod PTT-a .

E sad , sta je problem , potpisao sam ugovor pre nekih mesec dana , posle nedelju dana su mi javili da kontaktiram Trigon u vezi sa preuzimanjem modema. To sam i uradio , dobio sam odgovor da trenutno nema modema , ali da je pitanje dana kada ce stici . Problem je sto to ``pitanje dana `` traje vec vise od tri nedelje . Nekoliko puta sam ih kontaktirao , ostavljao svoje brojeve telefona , ali bezuspesno . U poslednjih nekoliko dana cak ne mogu ni da ih dobijem na telefon.

Interesuje me da li je neko imao ovakav slican problem , ili se ja tripujem da nije u redu sto cekam metar dana na prikljucenje ? Strpljenja imam sve manje , i vrlo sam blizu odluke da za koji dan trazim raskid ugovora od PTT-a.

Види Зоки да ти кажем нешто, мораш бити упоран и досадан, ма колико ти било непријатно јер су ти рекли да чим стигне баш ти си тај којег ће прво звати.

:S:

Кад се сетим тога просто ме блам, потписао сам уговор 13.09., прикључили ме 7 дана касније, а од Тригона сам добио модем (иако сам хтео рутер) 02.10. Зашто ме је блам, па из разлога што дечко који се јавља на телефон је и љубазан и све је ок, али ја не могу да верујем да сам био толика будала да очекујем да ће ме неко звати. Кад ти причаш са њим, имаш осећај као да си ти један од можда њих 3-4 који у том тренутку чекају на модем, као чим стигне оставите број ја вас одмах зовем ;) важи ал' јуче.

На крају сам сачекао почетак месеца и остаде случајно последњи модем и ја кажем ј.бо рутер дај шта даш :d . Код преузимања је све ок, љубазно, фино, све објасне, ја бацим поглед на тај папир, тачније папире где они записују те што зову. Ја не могу да ти опишем како то изгледа :d . Онако имена уоквирена хемијском оловком у правоугаонике, нека подвучена, без ичега, подвучена са звездицом, подвучена са звездицом и обележена флуоресцентним маркером... Иако сам мислио да сам ја баш тај први, јер ми тако он рече, покушао сам се наћи и једва некако се пронађох, без звездица и којекаквих знакова :wall: Тако да или чекај прву прилику или нешто сам види па купи рутер или модем, то ће те изађе 30-40е.

поздрав

Poslednja izmena:
@Rusi
Ja sam bar 5 puta pisao da je cFosSpeed teski sh*t...

@Rusi
Ja sam bar 5 puta pisao da je cFosSpeed teski sh*t...

Meni je dobro koristio samo za to da sasece konekciju kolko treba sa npr downloada i prebaci mi na surf.Sto mi skoro neprimetno odradi sto se tice surfa a ovako bez njega stoji mi zapucam 10tak sec i onda tek polako ucitava. Inace ukapirao sam odavno da za ono sto je on zaista namenjen nema vajde od toga.

55kb/s I am so happy!!!! :cigar: :banana:

Danas mi je par puta pucala konekcija na po par minuta...

Nazad
Vrh Dno