Šta je novo?

Ptt Adsl?

Danas ne, al' ne treba da te zabrinjava posto definitivno telekom nesto ceprka ovih dana...

nema prekida dl je do jaja , pici 26(256/64), net limiter rulez
250 gb and counting :)

Od kad 250Gb? :)

Ja sutra overavam 900... :p

@ delija
svaka chast :)

razmisljam se da predjem kod ovih monopolista u telekom !
256/64 = 1425 din (popust prva tri meseca 15%) i setup se ne placa do 1.12.2006
512 =2136 i isto ide popust
ne pitah da li se menjanje brzine placa, sigurno naplacuju ?!
zadovoljan sam sa ptt-om ali mi se ne svidja da placam nesto vise ako ne moram !\
misljenja ?

Mislim da je to mala razlika dokle god radi kako treba.
Ja se najiskrenije ne bih igrao. ;)

p.s. Ili mozda kad poskidas ono sto ti je bilo najbitnije, kakav je i moj plan...

Danas sam sklopio ugovor sa PTT-om, zanima me da li pored ovoga sto sam platio 1000din za 256, kad dobijem modem placam jos nesto ili je to sve?

to je sve, letos se nije placalo ni tih 1000 din

Hoce li vec jednom spustiti te cene :wall:
Sramota, jedino oni jos drze na 1700...

Memoj da se nerviras. lako se daju zameniti :smoke: .

ako ne spuste cenu na bar 1500, ja odo sa ptt-a
ne zurim se, videcu sta kazu ljudi koji su na telekom adsl-u, pa ce da vidimo !
uglavnom necu da dam vise para iz principa

nevezano za temu: kako-kada se postaje member na benchmarku, i kada se moze dati oglas za prodaju nekih stvari ?

Sa sto postova i moras da si clan mislim sest meseci da bi mogao na oglase.

Kada se ocekuje pojeftinjenje na PTT-eu? Dobro, ja sam jos na popustu ali me zivo interesuje kolko ce biti pojeftinjenje. Pre nekih 2 nedelje sam slusao na radio i neka direktorka je najavila pojeftinjenje jer nisu ni malo zadovolji odzivom ljudi za ADSL. Kao ni jedan drugi provajder

ma nema sanse da pojeftine, ja bar tako mislim

sve sto se radi u drzavnim firmama sa jaaaaakoooo teeeeeeeeeeeeeeeeeeegliiiiiii

trebace njima jedno god dana da se sete toga, a onda ce ostali da poskupe pa ce im to biti lakse da prate..... :)
sve naopako !

mada ko ce ih znati

Poslednja izmena:
Ja mislim da ce vrlo brzo pojeftiniti, jer medju prvima su spustili cene sa 2000 na 1700 za 256kb/s...

ma nema sanse da pojeftine, ja bar tako mislim

sve sto se radi u drzavnim firmama sa jaaaaakoooo teeeeeeeeeeeeeeeeeeegliiiiiii

trebace njima jedno god dana da se sete toga, a onda ce ostali da poskupe pa ce im to biti lakse da prate..... :)
sve naopako !

mada ko ce ih znati
Ja ovih dana treba da dobijem priklucenje preko PTT-a, ako za tri meseca ne pojehtine, odoh kod drugih :)

Priznajem, nisam pratio temu od pocetka (mislim 20 strana) ali me zanima da li PTT blokira neke portove (ako da - koje?)?

Mislim da cu uskoro imati mogucnost za ADSL (ako me zvanicni izvori ne varaju), pa razmatram neke alternative. Inace, mnogi iz mog okruzenja preporucuju upravo PTT-ov ADSL jer se time "preskace" jedna karika u lancu, sto moze da bude dobro, ali ne mora da znaci. ;)

1. ne blokiraju nista 100%
2. ne preskaces nista -> PTT != Telekom

Mozda sam se lose izrazio, ali uzimanjem adsl usluge kog PTT (Telekom) eliminise se jedna karika u lancu (dakle, provajder-posrednik izmedju mene, kao krajnjeg korisnika i PTT-a). Ili PTT ipak nije isto sto i Telekom?!

nemaju nikakve veze

Od sinoc 22h ne mogu uopste da uspostavim konekciju (user/pass invalid). Provajder PTT, centrala Zarkovo. Ima jos neko problema?

Ja od 6 jutros vozdovac(pustio sam ga da prespava nocas).Jel neko uspeo da dobije korisnicki centar,meni dosad pre proradi net nego sto mi se neko javi na telefon.

Poslednja izmena:
Proradilo u 09:22 a da nisam uspeo da se zalim nekorisnom centru

Ja sam jutros zaginuo do 05:20 i nije bilo nekih problema, mozda je radio malo sporije. Inace centrala Konjarnik!

Ja sam jutros zaginuo do 05:20 i nije bilo nekih problema, mozda je radio malo sporije. Inace centrala Konjarnik!

Meni je takodje radio dosta sporije sinoc(na 512k je download isao do 15kb/s) i ja se napravio pametan da reinstaliram modem kad ono nakon toga cvrc do jutros mi je izbacivao da je user/pass invalid na domenu..

Ma ista stvar i kod mene - juce uvece ocajno sporo (maksimum je izvlacio tih 16/17 KB/s), a od jutros nisam mogao da se nakacim na net ... Nazalost morao sam na posao da krenem, tako da nisam docekao to pustanje u pogon koje ljudi pominju da je bilo oko pola 10 ... Definitivno su svi zakljucili da tehnicka podrska kod njih prakticno ne postoji, a to je nekada opravdavano nizom cenom u odnosu na konkurenciju, ali ovako definitivno vise ne ide ... Do kraja nedelje cu se odjaviti i preci kod nekog ozbiljnijeg provajdera - koji su svi redom spustili cene (tako da se sada i za manje pare dobija mnogo vise nego kod PTT-a) ...

Poslednja izmena:
Brzina predpostavljam zavisi od telekoma i radova koje izvode u vecernjim satima ,a za cenu je krajnje vreme da se spusti.

Korisnicki PTT-a i ne treba zvati jer se uvek probudjuju pri pomenu da nesto ne valja. Za PTT ADSL najbolje zvati Trigon. Jutros sam morao na posao pa ne znam ima li boljitka.

Nazad
Vrh Dno