Šta je novo?

Ptt Adsl?

upravo skidam neki patch, sada je malo bolje dl se penje max do 21 kB/sec!
****** !
25-26 je bilo pre 10-tak dana

Mene je bas naprotiv pre nedelju dana P2P i Torrent j***o u mozak.
Sada radi solidno, 25-26.
@goxy63
Ne znam da li mislimo na isti patch, ja sam nasao neki koji menja tcpip.sys fajl. Primetio sam odredjeno ubrzanje u uTorrent.

Upomoc znaci radi katastrofa - ustvari ko da ne radi, malopre sam na www,beocity.com izmerio 46kbps ej covece samo toliko - poludeo sam znaci zovem korisnicki centar oni kazu do centrale je zovem drugara na istoj centrali i on kuka za ptt zovem drugog koji ima seam kaze nema problema sve radi super znaci kod njih je problem a nece da kazu u cemu je cemu to pa najbolje da cu ostati korisnik kad me toliko lazu.

http radi normalno, p2p zadnjih par dana - katastrofa :(

Majku mu, meni i dalje radi isto kao poslednjih 7 meseci, tj. od uvodjenja... :trust:

Nemojte da me plasite... :)

Poslednja izmena:
meni je sada ok dl 23-25!
za mene je to ok!
sigurno su cackali ovi odzacari iz ptt-a po zicama nesto pa otud.....:)

Poslednja izmena:
Juce poblesavele veze, skidanje sa uTorrent je bilo skoro konstantno 27-29 :D.
"Da bi nekome bilo dobro, drugome mora biti lose..." :).

meni download zakucan na 80-85, ja srecan :D

Posto cu da raskinem ugovor sa neobeejem pa sam mislio da odem na telekom a oni tek od 15.X ce biti bilo sta vezi ADSL-a. Mislio sam da predjem na ptt na neko vreme sa peketom od 512. A sada me niste bas nesto obradovali sa time kako radi. Jeste zadovoljni? Iz NS-a sam.

Posto cu da raskinem ugovor sa neobeejem pa sam mislio da odem na telekom a oni tek od 15.X ce biti bilo sta vezi ADSL-a. Mislio sam da predjem na ptt na neko vreme sa peketom od 512. A sada me niste bas nesto obradovali sa time kako radi. Jeste zadovoljni? Iz NS-a sam.
'Ladno imas 16 stranica da procitas, i ti postavljas isto pitanje sa pocetka, mislim stvarno...

Valjda se covek uplasio jer su ljudi imali problema u poslednje vreme...

Iskreno, mene su ti problemi zaobisli, a pretpostavljam da se i kod ostalih sredilo, inace bi nastavili da se zale... :d

p.s. 834Gb and counting... :,,:

meni ok, pici sa ftpa 52-4 pa posle 10-20 sek padne na 43kb/s pa se odma vrati na 52-4kb/s i tako u krug. na kraju posle 14mb pise prosecna brzina 51kb/s.. pre je obicno pisalo 53kb/s... znaci malo se pogorsalo ali i dalje ok... web ide za brucu sporije nego pre...

e da na bocityju mi je prosek 429 kbps

Poslednja izmena:
Sad ste i mene urekli ... emule je prestao da radi kako treba, doduse upload pici do kraja, ali ka meni nista ne ide ... (a lepo su mi rekli da se ne inatim i uzmem sbb cable za iste pare)

Doduse pre toga nestao mi je u edonkey-u jedini server sa liste pa sam ubacio neki novi, ali to ne bi trebalo da ima veze ...

Meni upload radi lose i kad nista ne download-ujem, tj. max 10KBytes/s...

Probaj da ogranicis upload...

Izgleda da je pukao ceo edonkey, pa linkovi polako crkavaju .... na frostwire-u radi bez problema up/dwn

ptt je po meni definitivno nestabilan!
cas ovako, cas onako !
tako da covek nije pametan sta da radi, cena je ok (mislim nije ok, ali kave su kod drugih da kazemo da je ok)
sacekacu da komsija uplati u telekomu pa da vidim kako pici i kakva je cena !

ptt je po meni definitivno nestabilan!
cas ovako, cas onako !
tako da covek nije pametan sta da radi, cena je ok (mislim nije ok, ali kave su kod drugih da kazemo da je ok)
sacekacu da komsija uplati u telekomu pa da vidim kako pici i kakva je cena !

***! A sutra raskidam ugovor sa neobee-jem. Zatim cekam da mi jave e-mailom da je moj prikljucak ok i onda da predjem na ptt. Za Telekom kako sam cuo u NS-u valjda nista u narednih 2 meseca...

hmmm, imam cudan trip. Skidam sa DC++ i ne mogu da surfujem u zivotu svome pored njega. On skida u maksimalnoj brzini, upload ogranicen na 2-3, ali od surfa ni pomena. Uvek mi firefox kaze da je connection timeout... ne znam bre sta mu je

meni se to isto desava, utorrent download 15 (nije max) upload 2-3 i isto ne mogu da otvaram stranice....

nesto je prslo, meni se i http tegli jaaaako...

Ja juce bio ceo dan offline - zveknula mi je telefonska linija -> Zakljucak, zavisnik sam ^3... :wall:

p.s. Komp prvi put u poslednjih 8 meseci prespavao... :d

Ovo je totalna paranoja i najgluplje pitanje koje sam ikada postavio, ali... da li, slučajno, neko pristupa PTT-u sa Linuxa, direktno ili preko mreže? Ja odjednom od danas nemam net uopšte, podešavanja stalno ista (na windowsu je ok), probao sa Live distroima...

Hahaha, evo i meni je komp prespavao prvi put posle 4 meseca, nocas u 23h net od jednom prso. Sva sreca sto je bila noc.

Poslednja izmena:
PREDMET: Obaveštenje o prekidu saobraćaja

Obaveštavamo vas da će od dana 08.10.2006. godine, u periodu od 23:00 časa, do dana 09.10.2006. godine do 06:00 časova, zbog radova na zameni postrojenja za napajanje TK opreme doći do prekida saobraćaja svih vaših FR servisa, Nx64 priključaka i Internet servisa u Novom Beogradu.

Srdačan pozdrav,

e za NS ne znam sta je posredi :)

ptt 256/64
meni je poslednjih mesec dana slab dl, ranije je picio u proseku (na p2p) oko 23-25
sada je to prosecno negde oko 14-17
i imam utisak da je sve gore iz dana u dan (samo nocu izvlacim nekih 18-19)
sranj_e !

Poslednja izmena:
Jel skidas sa javnih ili privatnih trackera? Ja leecujem sa jednog privatnog trackera vec vise od mesec dana, i brzina mi retko pada ispod 53-54 kB/s, tako da se sad javio problem da nemam sta da skidam...

ma isto mu dodje, bez obzira odakle....
nece preko 19 pa to ti je !
u pocetku se drzi na nekih 23-25, a onda posle nekog vremena se stabilizuje na 18

Vrh Dno