Šta je novo?

Ptt Adsl?

Koliko bese traje prebacivanje na jaci paket i da li mora pismeno?

Korektno. Kada se još uzme u obzir da za prva tri meseca idu onaj popust od 40%, a da se zatim odmah "uskačete" u 3-6 grupu ... stvarno nije loše.

EDIT:
Koliko bese traje prebacivanje na jaci paket i da li mora pismeno?
Pazi kad je i meni to odma' palo na pamet. Za nešto manje pare (nego što ih sada dajem) bi imao veću brzinu.

Poslednja izmena:
Stvarno ne mogu da verujem da nas je PTT ovako lepo obradovao. Ovakav cenovnik sam mogao da ocekujem od bilo kog drugog provajdera, ali od PTT-a....
Juce sam bio u Telekomovom korisnickom centru u Nisu da vidim kada ce krenuti sa realizacijom, kad ono, zena koja radi tamo mi rece da su na mojoj centrali vec poceli da daju modeme i da je potrebno samo da otkazem kod PTT-a.
I danas sam bas planirao da odem i otkazem kod PTT-a kad videh ove lepe vesti...
Definitivno ostajem kod PTT-a.
P.S. Inace, ADSL imam od marta prosle godine i nekih vecih problema nisam imao. Bilo je 2-3 puta nekih zastoja, ali kad sam zvao ljude rekli su mi da je tad internet u celoj Srbiji bio u prekidu i da je to zbog Telekoma koji izvodi neke radove... Nikakvih filtriranja portova i slicnog nije bilo.
U svakom slucaju, jos jedna VELIKA POHVALA ZA PTT.

Ako je neko prevideo, onaj popust od 40% za nove korisnike za prva tri meseca prestaje da važi 01.02. Znači, ko potpiše ugovor do kraja januara, dobija popust 40% za prva 3 meseca i posle toga upada u grupu 3-6, a ko potpiše ugovor od 01.02. plaća prva 3 meseca punu cenu (1400 din.) i posle redovno upada u grupe za popuste.

Nisu losa ova pojeftinjenja. Najvise mi se svidja ona stvar sa stazom. Jos samo da se oslobodi port na mojoj centrali!

Poslednja izmena:
dobro je, vec sam hteo da menjam provajdera :D

Jesam vam rekao! Jesam li vam rekao! :D
E sad, ostaje dilema, smanjiti paket ili zadrzati ovaj?!

uuu ja sad ostajem na 768, a ako bude 1mbit idem na to :D

trudim se da na napadam ptt u ovom thread-u, ali vise ne mogu ... svaki dan kad dodjem s posla, vidim da je veza pukla negde uu medjuvremeneu, a emule je preneo celih 80 MB ...

ne znam zasto puca veza, ali me i ne zanima ... zvao sam u 10 do 8 veceras da im kazzem da necu da platim sledeci racun, kad videh ovo pojeftinjenje koje mi nije jasno ..

da li je svima sledeci racun po npr 1400 (za 256K), a posle 3 meseca ide dole, pa posle 6 jos dole, ili se gleda koliko smo vec visili na ptt-u, pa se prema tome odmah kategorisemo

znam da cete mi reci da sam glup, ali jednostavno ne zelim da razmisljam sta su oni hteli da kazu u onom pasusu o psecoj vernosti

Rekao bih da nam se racuna i protekli staz.

Sto se tice pucanja, cuo sam da se jos nekim ljudima desavalo, ali je bilo do sh*t modema i reseno je prelaskom na router ili cak i softverski sa programima za autorekonekciju ADSL konekcije. Kod drugara smo resili softverski.

p.s. BTW, sad i HTTP radi OK... :,,:

Ja tih problema nisam imao, a veza mi je od jula pukla...4 - 6 puta...
*** osecam se kao crna ovca, ali izgleda da PTT lepse radi u Nisu :bottle:

Poslednja izmena:
Kako softverski ... iz samog win-a ili preko nekog programa ... i sta ste tacno 'striklirali' i gde

Ja sam sad nesto namestio, mada sumnjam da ce biti nesto bolje ... a sluzbu cu da zovem sutra

Poseban softver...

Potrazi malo - pisao sam i ja o tome.

Ljudi mnogo zeza ovo sa otvaranjem strana. Pocinje ozbiljno da smeta.
Najgore je sto traje vec 10 dana sigurno. Jel misle oni to da resavaju?:S:

Meni stvarno otkad sam dosao iz VSa, iliti prekljuce, radi kao i ranije...

EDIT: Izbaksuzirao sam... :D Ne radi mi ES...

EDIT2: Nije do PTT-a, vec do glupe Opera-e... :S: Cim sam je restartovao - sve je OK.

Poslednja izmena:
Meni isto radi lepo znaci otvara sve zive http stranice, da kucnem u drvo da ne baksuziram! A koje sajtove ne mozete da otvorite brzo samo neke ili sve?

evo i meni poslednjih par dana sve ok!

ja sam se ranije nervirao oko stalnog pucanja, proverio sve redom, ama bas sve!

na kraju nisam znao vise sta da proverim, i pade mi napamet da je sve pocelo kako sam sve prepovezao preko jednog usb produznog kabla

e taj kabl me je tako upropastio da sam ga iseckao u 100 parcica i njime nahranio golubove :) , i sad sve radi kako treba !
da ne poverujesh !

inace da li bi mogao neko da pojasni to oko stazha ???

Poslednja izmena:
Meni isto radi lepo znaci otvara sve zive http stranice, da kucnem u drvo da ne baksuziram! A koje sajtove ne mozete da otvorite brzo samo neke ili sve?

nema pravila. Google uvek iz prve otvara. Ostale kako kad. Nekad kliknes 3-4 na Go i proradi

www.google.com domen je registrovan za 3 IP adrese, tako da nije cudo sto ga otvara lako. Probajte microsoft. On ima 9 domena koliko se secam :d

Mene je ranije bash google zaje*avao...

Od 28. 12 2006. do 10. 01 2007. veza radila korektno. Od 10. 01 katastrofa. Ako pokušam da otvorim strane, veza se odmah "ukoči" i stoji u mestu, traje najduže oko 08 minuta. P2P radio kako treba. Poslednja tri dana je potpuno obrnuto:p2p ne radi, veza se "ukoči", a otvaranje strana radi, kilavo doduše, ali ako uključim p2p sve se odmah "ukoči". Podršku nisam uspela da dobijem, neko podigne slušalicu pa spusti ili uopšte ne dižu. Dakle, šta predlažete? PTT-ova pozivanja na Telekom ne mogu više ni da se slušaju, pa zar nije PTT vlasnik 80 procenataa akcija Telekoma? Ništa mi više nije jasno1

Od 28. 12 2006. do 10. 01 2007. veza radila korektno. Od 10. 01 katastrofa. Ako pokušam da otvorim strane, veza se odmah "ukoči" i stoji u mestu, traje najduže oko 08 minuta. P2P radio kako treba. Poslednja tri dana je potpuno obrnuto:p2p ne radi, veza se "ukoči", a otvaranje strana radi, kilavo doduše, ali ako uključim p2p sve se odmah "ukoči". Podršku nisam uspela da dobijem, neko podigne slušalicu pa spusti ili uopšte ne dižu. Dakle, šta predlažete? PTT-ova pozivanja na Telekom ne mogu više ni da se slušaju, pa zar nije PTT vlasnik 80 procenataa akcija Telekoma? Ništa mi više nije jasno1

Koju ti IP adresu dodele kada se nakacis 89.xx.xx.xx ili neka druga ili mozda nema veze koju ti dodele i uvek bude isto? A vama ostalima?

ja sam 89 vec dugo. 213 nisam video skoro

Ja sam na 82....

Ja sam sad trenutno na 212, a lepo mi radi i na 89 i na 82. A vi koji imate problema sa http koje dobijate IP adrese?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno