Pazi kad je i meni to odma' palo na pamet. Za nešto manje pare (nego što ih sada dajem) bi imao veću brzinu.Koliko bese traje prebacivanje na jaci paket i da li mora pismeno?
Ovakav cenovnik sam mogao da ocekujem od bilo kog drugog provajdera, ali od PTT-a....
p.s. BTW, sad i HTTP radi OK... :,,:
Meni isto radi lepo znaci otvara sve zive http stranice, da kucnem u drvo da ne baksuziram! A koje sajtove ne mozete da otvorite brzo samo neke ili sve?
Od 28. 12 2006. do 10. 01 2007. veza radila korektno. Od 10. 01 katastrofa. Ako pokušam da otvorim strane, veza se odmah "ukoči" i stoji u mestu, traje najduže oko 08 minuta. P2P radio kako treba. Poslednja tri dana je potpuno obrnuto2p ne radi, veza se "ukoči", a otvaranje strana radi, kilavo doduše, ali ako uključim p2p sve se odmah "ukoči". Podršku nisam uspela da dobijem, neko podigne slušalicu pa spusti ili uopšte ne dižu. Dakle, šta predlažete? PTT-ova pozivanja na Telekom ne mogu više ni da se slušaju, pa zar nije PTT vlasnik 80 procenataa akcija Telekoma? Ništa mi više nije jasno1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari