Šta je novo?

Ptt Adsl?

Heh, ja uvek redovno placam racune, max dva dana posle dospeca, ali novembarski jednostavno nije stigao :).
No, lik rece da po automatizmu iskljucuju posle tri neplacena racuna...mozda se samo pro*****a.
Nego, da li je nekome poznato koliko je to vremena potrebno da se koristi PTT, pa se dobija pravo na tih 10% popusta.

A jel zna neko koliko im treba vremena za prebacivanje sa 256 na 512 paket?

Kod mene poskupljenje :)

Dosada sam placao tacno 1.700,00 din

Racun za decembar:
Iznos bez poreza 1.452.43 din
Porez 259,32 din

Zanimljiva je ova poreska stopa od ~17,854% koju su ti obracunali. Sjajno, zaista sjajno :D

Ja sam cekao tacno 12 dana 256 na 512 kod ptt-a Julino brdo centrala

Zanimljiva je ova poreska stopa od ~17,854% koju su ti obracunali. Sjajno, zaista sjajno :D

Hehe, ali vidi...naziv stavke na racunu je bukvalno "porez" a ne "PDV" :smoke:
Ko zna cega cemo se jos nagledati. Nego, jel dobio jos neko isti racun?

Blah, obracunali su mi kamatu zbog neplacenog prethodnog racuna na vreme.
Poz!

za sve vas koji se nadate pojeftinjenju:
euro polako raste,a tek ce da skoci kad prodju izbori, tako da nema pojefinjenja 99,9% !!!

voleo bih da gresim u vezi ovoga !

Poslednja izmena:
Jel' nekome zeza HTTP?

P2P mi radi perfektno, al' HTTP je juce bas zezao... :S:

isto sam i ja dobio ka npetar, a u medjuvremenu sam dobio i tu opomenu ...

ipak se mora priznati da su sto se tice cekanja sa placanjem stvarno fer ...

meni http uvek radi kriticnije zbog emule, i par puta sam sinoc ima server error, mada sam u jednom trenutku pomislio da nesto zeza ... delijo ... smanji malo p2p :)

sto se tice pada cena, mislim da od toga nema nista

meni isto http mrtav, p2p radi nekako i icq i ostalo...i to vec par dana...nema sta da smanjuje ranije je radilo jako dobro ovo sad je katastrofa pocinjem da razmisljam o drugom provajderu samo ne znam kojem???

Moj savet ti je da se ne razmisljas previse o drugom provajderu dok telekom ne pocne da uvodi adsl,ovo ti kazem ne zato da bi ti skrenuo paznju na telekom nego zato sto postoji velika sansa da ces izgubiti taj port a novih nece biti dok ne krene telekom...tako sam bar ja prosao pa sam sad na budjavom dial-up-u ponovo :S:

pazi ja sam na salajci znaci 90% penzionera tako da prikljucaka ima kolko oces a sto se telekoma tice na njih sa i mislio da predjem progutam knedlu i dam 5k din nizasta p*derima odvratnim lopinama...

Pa ako tako kazes,ja sam na limanu(santic centrala) ali kad su videli da nema portova svi su provajderi bili mnogo zacudjeni i pricali o tome kako im telekom duguje neke portove itd.,koliko sam ja shvatio kad telekom krene u akciju krenuce i ostali pa ako si bas jako ne zadovoljan sa ptt-om razmisli mozda i o drugim provajderima(npr. sezam) jer bi tako izgubio prva tri meseca popusta(oko 600 din) ali ne bi morao placati 5000din setup a nisam jos cuo da ih je neko kudio...

Da i o sezamu sam razmisljao...kod telekoma i ptt-a je jako lose sto tehnicka podrska maltene ne postoji mislim ima call centar i to al tamo veze sa zivotom niko nema u sezamu je ok podrska znam jos od ranije iz vremena dial upa kod njih sam przio flat koji je jako lepo radio...mene brine jedino da ovo sto se desava par dana nije uopste do provajdera nego do telekomovih linija :( ne znam videcu jos sta i kako

da je problem do linije ne bi ti radio ni p2p ni ftp ni icq ili shta vecj... njima nesto dns *****, posto svaki sajt otvaram iz 5-og pokusaja

U poslednjih nekoliko dana se ovo sa otvaranjem stranica iz drugog-trećeg puta javilo i kod mene nekoliko puta ali samo kada sam imao neki upload ili kada je radio p2p. Nije neki veliki problem da bih razmišljao o promeni provajdera, naročito kada se sve stavi na kantar.

I mene zeza otvaranje stranica u zadnjih nekoliko dana. Neke stranice da bi otvorio moram da kliknem po nekoliko puta...a dok ne otvorim dobijem ono "The page cannot be displayed".

Definitivno postoji problem sa ptt-ovim dns serverima :(

Jedino reshenje je da se koristi neki od javnih dns servera

Ja sam trenutno na ovom: 217.115.138.24

44ms (17ms do PTT-a) do njega. Ako neko ima blizhi/brzhi (Madjarska) neka javi

Yep, problemi i kod mene.

Ljudi isti problem imam i na poslu, a tamo sam na SBB-u?!?

Znaci, Telekom.:mad:

A kako bi Telekom inače privukao korisnike kod sebe? Naročito u trenutku kada počinje proširenje ADSL kapaciteta na celu Srbiju.
Sve je moguće.

I kod mene vec danima isti problem.......
Ne verujem da je do telekoma, jer ortak koji je na sezamu, a zivi dve kuce do mene nema ovakvih problema kao mi.......

Poslednja izmena:
pa ovo je fenomenalno!
ja sam kod njih godinu dana, znaci placam od februara 1120din za 256kb/s odnosno 580din manje!
to je ubedljivo najjefinije kod nas...

problem sa DNS-om jos postoji mada mi se cini da je nesto bolja situacija nego ranije

Poslednja izmena:
Lepo, 1700 dindzi za 512-icu za nas stare korisnike... :banana:

http://www3.ptt.yu/o_nama/novosti.php :banana:

Ali cini mi se da jos uvek nije resen problem sa DNS-om :(

Poz. Rile

Не, ово није могуће :zgran: . Сачекајмо још који дан, можда им је неко од гневних корисника хаковао сајт и ставио ову пошалицу :d .

П.С. Браво Риле улепшао си ми (нам) вече! :wave:

Nazad
Vrh Dno