Danas sam podigao Sagem modem iz Trigona, i vec se odushevio kako sam dobio adsl u roku od (ravno) 7 dana, kad (naravno), eto imam isti problem...sem3 je napisao(la):meni adsl radi jako lose, imam 512 i stavio sam da mi svlaci neki demo sa gamespota i portok je oko 15-20kb a utorent nema uopste protok, surf kilavi.
jel ima neko ideju zasto je tako sporo?
mLaki je napisao(la):Za SEDAM dana ti uveli net :zgran: ?!?! A ove woone iz ptt help deska mi rekose da u Novom Sadu procedura ide brze nego u Beogradu. Stvarno nemam reci... Ako me sutra ne prikljuce bice :cuss: :cuss: :cuss: i preko telefona i kod njih licno u BGD.
E, YEBALO ih SVE !!!!!!!mLaki je napisao(la):Za SEDAM dana ti uveli net :zgran: ?!?!
mLaki je napisao(la):Znaci ne mogu da verujem, zvao sam neke informacije u NS i zenska na telefonu mi kaze da su poslali zahtev telekomu pre vise od sedam dana... :S: , znaci ovo je neverovatno kolko su lenje one gnjide iz telekoma, nije ima dovoljno dve nedelje da urade posao od 5 min... :cuss:
Delija je napisao(la):To sa 89... IP-jem je definitivno neka mucka, posto, kao sto rekoh, prijavljuje da je UK adresa??? :trust:
Sa tom adresom stvarno zeza i nikad je nemam duze od par sati...
Slayer je napisao(la):hmmmm, ja na PTT-ovom kablu imam 89.110.x.x adresu vec 2 meseca i radi savrseno... Ali meni prijavljuje na BUKVALNO SVAKOM sajtu da mi je location unknown :trust: Nikakva Velika Britanija, nista slicno, jednostavno me nema :d
nadam se da ce mi ADSL raditi isto tako dobro![]()
stoske je napisao(la):e sada imam jedan mali problem vezan za router 5861.
sve lepo radi osim sto MSN-u ,microsoft-ovom website-u i megaupload-u ne mogu da pristupim....
ima li resenja?
Sasa_NS je napisao(la):Treba imati i sreće (zavisi na kojoj si centrali). Ja sam zinuo od čuda kada me treći dan zvao neko iz Telekoma i rekao da su mi uključili ADSL...
Ni devojka u Sezamu nije mogla da veruje (rekla mi je da mnogi čekaju i po dve nedelje) ali mi je na moje insistiranje ipak dala modem i "uključila" me (u evidenciji je imala samo podatak da je poslat zahtev Telekomu)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari