SomiKnight
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.06.2005
- Poena
- 645
Pa sa akcijom te izadje 1440din mesecno, u proseku, a ti se samo nateraj da odvajas sa strane od prvog meseca tu sumu, i resio si problem.
Jedno pitanje, koliko traje otkazni rok za stare korisnike koji su po isteku jednogodisnjeg ugovora smanjili brzinu? Kod mene u posti su mi rekli da je 3 meseca rok ako se potpisuje ugovor na neodredjeno vreme, ali ja nisam potpisao novi ugovor vec samo neki zahtev za promenu usluge/paketa, mada u zahtevu pise da se ugovorom o pruzanju usluge koji sam potpisao jos 2011 u kome ne pise nista o otkaznom roku...
Vrlo zanimljiva, tj konfuzna, situacija. Ti zapravo pričaš o čistoj ADSL usluzi kod Pošte? Onda se ta priča odnosi na ovu promociju.3 meseca je ako se posle promocije smanji brzina i uzme na neodredjeno. Zvao sam da mi poniste smanjenje, vratili su mi na 20 i sad mogu da raskinem ugovor kad god hocu, naravno placam punu cenu...
Čak, a šta je to "lagani surf"? :trust: Kako izgleda "hard surf"? :sceptic:
Ako je neko "hard surfer", onda sam to ja - otvaram i po više stotina tabova u sesiji. :S: Kol'ko znam, internet konekciju ozbiljnije opretećuju samo preuzimanja velikih paketa (dl filmova i slično), onlajn igranje (tu je valjda bitniji ping) i video strimovi velike rezolucije.
Ja trenutno imam 5/1 ADSL kod Euneta i nemam problem ni sa HD sadržajima sa YT-a, kao ni sa stimovima domaćih kanala. Ništa ne secka, sve normalno radi. Naravno, ne gledam strimove na dva i više računara istovremeno. Inače, OS apdejti (Linuks) i preuzimanje paketa ide sasvim lepo. Meni, realno, ni ne treba više.
10/1 je puna kapa, pod uslovom da je to pravih 10/1 i pod uslovom da ni jedan član domaćinstva ne koristi net u gore pomenute svrhe, koje mogu ozbiljno da hoguju link koliki god da je.
U da, oni jesu gadni. Ali je meni veći problem kod Blica što imaju u stranici neke grdne skriptove koji baguju. :S:Da, jeste malo glupav izraz. Mislio sam ono Kurir, Blic i tako to. Međutim i njima je sada home page preko 1MB.
Na koju foru vas troje radite na po tri uređaja u isto vreme? :trust::d Šta ti je multitasking.Po ovome ti si sam na tom linku pa može da prođe (to sam i napisao gore). Nas je troje u kući i imamo 9 uređaja nakačeno na mrežu (desktop, laptop, xbox, Smart TV, 5 androida). Mogu da garantujem da bi na ispod 10Mbs smetali jedno drugom.
Jeste. I ja sam veći deo svog internet iskustva proveo na dajl-apu, pa mi je ovih 5/1 milina.btw, radio sam ja update i preko dailupa, ali je slatko kada se update LR od 870MB skine za 3 minuta![]()
Bot? Ovo je za Bandol, iz mesta, kao i prethodni "stručnjak".
Dok sam koristio PTT ADSL, prvo sam imao neki ne-WiFi TPLink. Pošto me nešto zezalo, zamenili su mi za novi WiFi model, takođe TPLink. Ne mogu da se setim oznake, ali ga nije bilo na sajtu TPLinka. To je neki model koji se pravi samo za telekomunikacione kompanije. Antena je interna i liči na neki od Huaweia kod Telekoma.I da li jos uvek daju WiFi modem TD854W ili imaju nesto bolje?
Do 20 Mbps. Nešto su definitivno menjali. Našao sam svoj post na temi koji sam pisao krajem januara, ovo su vrednosti koje sam imao:
![]()
Sad sam proverio opet i Data Rate i Max rate za Downstream mi je povećan:
![]()
U prevodu, ranije sam dobijao ovo:
![]()
Sad mi je brzina manje-više ovakva:
Opet to nije blizu 20 Mbps ali sam ipak zadovoljan što mi je i ovo povećano![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari