Cuti i uzivaj u novogdisnjem poklonu.
Toliko o tome "da izuva i ove napucane marke". Inace, desava se da neki TP Linkovi ruteri nece nikako da otvore port ma sta ti radio. Imam TPLink 543 i sile nema da otvorim port. Jedno vreme je radilo i sada nema sile da proradi ponovo.
TP-Link 854W za direktnu i TP-Link 8951NB za ISDN telefonsku liniju.
Sa 2 pucanja mesecno mogu da zivimreci mi sta daju od opreme trenutno,da li mozda znas,ocu da dam komsiji net preko wi-fi-a,a ne bi da pazarim jos i dodatni ruter...
Odlicno,hvala na informaciji.
I ja moram da migriram,kako ide ta migracija,kolko dana si bez neta
@Rusi
Tako je lepo si se to setio,malo sok ,nes kafa ispraznis pikslu i net je tu![]()
Au matori iznervirao sam samo citajuci tvoj post...svaka cast na izdrzljivosti i zivcima.Ja ne mogu da vam opisem koji je to seks u glavnoj posti u Novom Sadu preci sa ugovora na neodredjeni vremenski period na akciju. Znaci nisam mogao da verujem koliko su nekompetentne sve do jedne zene koje rade tamo.
Prvo sam cekao sat vremena u praznicnoj guzvi da bih dosao na red na poslednji salter, jer je do sada vazilo pravilo da se samo na poslednjem salteru obavljaju poslovi vezani za internet, a onda kad sam dosao na red zena uzme i stavi "ne radi" ka
rtoncei kaze mi da sada mogu i druge zene na salterima da sredjuju adsl. Ok, prebacim se na drugi salter. Zena pogleda moj ugovor i kaze "pa kad si ti to potpisao, u novembru?? ne mozes ti sada da prelazis na akciju!!" :wall: Upljuvao sam se da joj objasnim da je to ugovor na neodredjeni period, da mogu da ga raskinem kada hocu, al ne vredi. Posto nisam hteo da odustanem i odmaknem se ukljucile su se u raspravu i sve ostale salteruse, i nijedna nije znala kako ide procedura i jel mogu da raskinem ugovor, iako u ugovoru lepo pise da mogu, al avaj. Na svu srecu tada je dosla neka devojka iz uprave da pogleda, i rekla mi da nije sigurna i da nazovem taj i taj broj pa da se onda vratim
Rekao sam joj da mi ne pada na pamet i da nema potrebe da ih zovem kad znam da mogu da raskinem ugovor, i da su mi tako rekli i kad sam ga potpisivao nakon sto mi je istekla prosla akcija u novembru. Onda je otisla gore u upravu i nakon jedno 15min cekanja, vratila se sa nekom novom zenom, koja je sela da to obavi. Pri tome me je jedno pet puta pitala jesam ja siguran da ona to sme, i da li znam jel treba stari ugovor da ostane meni ili njima :S: pa hebem mu ko radi taj posao ja il ti?! I da stvar bude zanimljivija, tad se jos ukljuci ona stara salterusa i krene da ubedjuje ovu kako ne sme da mi sklopi ugovor. Znaci jedva sam je izmolio i izgurao da dobijem taj ugovor do kraja, i dala mi ga je onako u fazonu "aj, eto dobio si to sto si hteo, valjda necemo nadrljati zbog toga"
Nemam reci koliko su upuceni u posao koji rade.
Који бежични ADSL рутер би препоручили као бољу замену за ПТТ-ов (TP-Link 854W)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari