Zvali su te da dodješ da uzmeš ruter? Kakav si dobio? Jel' oni to naplaćuju nešto?
Koji sam k**** dolazio iz Beca u ovu vuko****nu da mi je znati
(***. imao sam SBB cable modem 5 godina, ubodem ga u zid i ili svetle lampice i radi ili ne radi i ne svetle.
WiFi je modem, kao što je rečeno, nama koji smo čekali mesec dana su za dž podeljeni WiFi.
TP-LINK
54Mbps Wireless G ADSL2+ Modem Router
Model No. TD-W8901G
Danas popodne sam se priključio tako da je rano da išta pričam o stabilnosti i pucanju. Probao sam ping google.com -t i na 750 nije imao još ni jedan izgubljen, neki put kad izađem na pola sata sat pustiću ga da smara svo vreme.
Edit. Pitanje za one koji se razumeju (***. imao sam SBB cable modem 5 godina, ubodem ga u zid i ili svetle lampice i radi ili ne radi i ne svetle. Ne razumem se u rutere u praksi)
Piše na kutiji da ima "dual firewall, SPI and NAT". Valja li to i mogu li da ugasim svoj software firewall?
Pazi ja sam ga kupio pre dve nedelje, sljaka ko lud. Nisam nikakav strucnjak za to tako da ne mogu da ti pruzim bilo kakve analiticke podatke ako te mozda zanimaju, ali sa korisnicke strane nemam nikakve zamerke, sestra koristi wireless kroz 3 gipsana i 1 betonski zid na 2 crtke i nema nikakve probleme. Jedina aj da kazem zamerka, uspostavljanje veze traje 60ak sekundi, ali ako ne planiras da ga silujes sa on/off nemas frke![]()
Ponavljam pitanje. Da li mogu da sa ukljucena oba gorenavedena firewalla sa rutera da iskljucinm softwerski firewall?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari