@Glenn pratim i to veoma. Vise puta sam unazad ponovio da im je slogan "The Real Driving Simulator" vise marketing nego Simulator.
Da slazem se s tobom ako poredimo RL i GT7, ali ovako je u GT7, i u Asseto Corssi Competizione ima par curbova slicno uradjenih, isto i u iRacing,....Ako gledas npr FM8 zadnji kompleks krivina u krugu pred cilj ej mnogo siri i laksi nego u GT7, to je ocigledno njihova kreativna sloboda kako ce da prenesu neke stvari.
Kad poredim ACC, GT7 i FM8 staze kao da su razlicite iako gledas pise isto ime layout je priblizno isti ali su totalno razlicite iz ugla vozaca.
Evo ti moj snimak prva 2 kruga na Grobniku (Dragon Trail) sa x2019 promasio sam apex par puta ali kao sto vidis curb nije los ako znas lepo da ga korisis i pratis trkacku liniju. Obratio sam paznju malo vise na ovoj stazi i imaju 2 razlicita curba sto mozes da primetis na videu, kao u RL i onaj koji je 90% nagnut ka stazi a ako predjes s druge strane je kao kosi ivicnjak
Ne znam s kakvim podesavanjima vozis ali ja nikad do sad na stred pravca nisam izgubio kontrolu, osim ako nisam stavio RH pri teskoj kisi

. U GT7 MR a pogotovo FR automobili imaju zestoku tendenciju da zabace dupe i kao sto rekoh to je dosta zbog toga sto jednostavno FFb ne salje info na vreme kad izgubis trakciju bez obzira na volan, pun je net toga. Drugo Hi Powered automobili kao Lambo su veoma nestabilni u igri ali zato veoma brzi , brzi nego neki stabilniji automobili u istoj klasi.
Sto se tice usporenja od strane curbsa ja nisam to primetio, a za gas jesam , auto se mnogo trese i sporije ubrzava preko njih pogotovo kad je vlazna staza.
ACC je tu dosta realniji slazem se ali on se bese vodi i kao zvanicna GT sim igra. A i on je vise okrenut okorelim sim igracima, a GT7 je general sa jako losim sloganom obzirom da gadja vise zabavu nego simulaciju. tako da tvoj zakljucak da je to vise arkada se apsolutno slazem , s primesama svog slogana kao simulacije.
Meni kao svakodnevna brza zabava je super GT7, a ACC i slicno pokrecem kad mi deca nisu tu jer za njih treba dosta koncentracije.
@War10ck_97 uzmi volan za koji god imas para ali moj savet ne nize od G923 (iako je G29 isti volan ovaj noviji ima bolji FFB zbog 2 dodatna motorcica) , izjava da su gear driven volani smece je "losa" jer onda su i gear i belt smece u odnosu na DD volane jer sve osim DD volana je ako gledas sto realniji dozivljaj je lose/ losije.
Problem gear driven volana je buka, koja se lako resava , zasto to Logi nije resio ne znam, ja znam da sam resio na svom G923 i sad igram nocu bez da smetam deci ili zeni kad legnu da spavaju
Tako da vidi ako ti je buka problem daj par desetina hiljada dinara vise za belt driven , a ako ti to nije problem ili zelis da resis buku sam mozes ici i na gear driven G923 (ja ga imam nista neces propustiti u odnosu na belt driven)
Naravno ako budzet nije problem i zalis najbolje onda lepo uzmes DD volan tipa Fanatec i ne osvrces se.